Welkom
  • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
  • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
  • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten

Jouw weekhoroscoop 14 t/m 20 dec

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Je bent fanatiek bezig om nog de laatste klusjes te doen voor de feestdagen. Je bent heel ijverig en vaak onderweg. Dat je daarvoor dikwijls naar buiten moet doet jou niet veel. Je ziet doorgaans niet op om je handen uit de mouwen te steken.

Stier

Het liefst kruip je dicht bij de kachel met een boek. Je bent in een luie stemming. Dat wordt niet door iedereen gewaardeerd, want anderen verwachten jouw steun en hulp. Draag ook je steentje bij Stier, dan verloopt alles des te prettiger.

Tweelingen

Je bent momenteel meer om en in je huis bezig dan dat jij je met maatschappelijke of sociale zaken bezig houdt. Je hoofd loopt wel over van alle taken en lijstjes die je nog moet afwerken. Je wil zoveel mogelijk alleen doen, want je weet precies hoe je het wil hebben.

Kreeft

Je houdt van de gezelligheid van de donkere dagen voor de kerst en je probeert het zo knus mogelijk te maken. Je trekt je samen met je dierbaren het liefst zoveel mogelijk terug van de buitenwereld. Je hebt het prima naar je zin en bereidt je zo goed mogelijk voor.

Leeuw

Je overweegt nog een paar daagjes weg te gaan of je wil meer gaan sporten. Je verlangt naar rust en afzondering. Je wil naar buiten. Geef toe aan je verlangens, al is het voor een paar uur. Dan kan jij je weer helemaal opladen.

Maagd

Je bent nerveus. Je maakt je veel te druk of je het allemaal wel goed doet en je jouw werkzaamheden op tijd af krijgt. Je hoofd tolt soms, want je bent met drie dingen tegelijk bezig, terwijl je het ook nog eens allemaal perfect wil doen.

Weegschaal

Voor jou breekt er een heerlijke tijd aan. Je bent een echt gezelschapsmens. Je houdt van sociale contacten en bent een graag geziene gast. Er wachten jou leuke uitnodigingen en daar ben jij je nu alvast op aan het voorbereiden.

Schorpioen

Je bent deze week iets meer uithuizig dan anders. Je struint kerstmarkten af of gaat naar concerten. Je wordt ook dikwijls voor een etentje of op visite gevraagd. Al met al een knusse tijd, die ook nog eens heel intiem en romantisch is.

Boogschutter

Je bent het liefst buiten. Je houdt van deze tijd. De drukte maakt jou niets uit, zolang jij je ook zo nu en dan maar even terug kan trekken in de natuur. Ook de weersomstandigheden hebben geen vat op jou. Je bent best wel een buitenmens.

Steenbok

Je houdt van gezelligheid en van het sociale leven, maar het moet voor jou wel nuttig zijn en allemaal niet te lang duren. Je werkt ook met de feestdagen het liefst door. Gezellig tafelen is leuk, maar niet de hele dag. Deze week ga je er nog eens hard tegenaan.

Waterman

Jij gaat een rustige week tegemoet. Je hebt je al helemaal voorbereid en je bent er klaar voor. Je verheugt je op aanstaande etentjes en samenzijn met familie en dierbaren. Er staan jou een paar leuke uitnodigingen te wachten.

Vissen

Meestal ben jij heel gevoelig en voel jij direct de stemming van jouw omgeving. Dat vind jij in deze stressvolle tijd niet altijd even prettig. Daarom is het belangrijk, dat jij ook tijd alleen of in de natuur doorbrengt. Trek je zo nu en dan ook even helemaal terug, Vissen.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie december 2016

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

  • E. Vanooteghem
  • Pejman Foroudi
  • Ingrid Terryn
  • Isabelle Lambrecht
  • Yves Polet
  • Ana Magdalena
  • Mireille Devos

I believe in a lot of astrology. I believe in aliens... I look up into the stars and I imagine: ?How self-important are we to think that we are the only life-form??

Katy Perry