Para-Astro

Dé referentie voor astrologie en het paranormale in de BeneluxVoor al jouw spirituele gadgets en betekenisvolle snuisterijen, bezoek onze webshop.

Godinnen Orakelkaarten

Godinnen Orakelkaarten

Godinnen zijn er om jou te helpen!

Godinnen zijn wezens die aan engelen doen denken. Ze zijn sterk en liefdevol. Maak kennis met godinnen uit verschillende culturen en ontdek hoe zij je kunnen helpen. Elke orakelkaart bevat een boodschap. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financiën, je carrière of spirituele pad.

De prachtige afbeeldingen laten Kuan Yin, Lakshmi, Brigti en Isis zien. Maar ook de godinnen uit de Keltische traditie, de Maya's etc.

De bijbehorende handleiding helpt je om de juiste reading te doen voor jezelf, familie en vrienden of voor cliënten. Het maakt niet uit of je een beginner of professional bent. Ervaar de goddelijke magie van de godinnen.

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens. 

Auteur: Doreen Virtue

Prijs: € 20.35

Bestel Godinnen Orakelkaarten via de webshop
Godinnen Tarot Set

Godinnen Tarot Set

Een essentiële bron van kracht en persoonlijke groei. Kriss Waldherr, bekroond schrijfster en beeldend kunstenares heeft het Godinnentarot ontwikkeld. Ze werd geïnspireerd door de vele godinnen die in de loop van de geschiedenis over de hele wereld werden vereerd. Het boek is gevuld met symboliek en omgeven door schoonheid. Daarmee is het een onmisbare leidraad door de taal van de vrouwelijke symboliek en mystiek. Waldherr heeft het Goddelijk Vrouwelijke op onnavolgbare wijze vormgegeven door het geschreven woord te mengen met schilderkunst. Het Godinnentarot helpt je om je innerlijke transformatie te bewerkstelligen.

Inhoud: - 78 kaarten + ingebonden boek

Prijs: € 40.95

Bestel Godinnen Tarot Set via de webshop
Het Godinnen Orakel

Het Godinnen Orakel

In het Godinnenorakel brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen. Vrouwen kunnen dit orakel dagelijks raadplegen met al hun vragen over het heden en de toekomst. Het originele boek met de pastelkleurige kaarten brengt je in contact met 52 godinnen. Van de Japanse zonnegodin Amaterasu die symbool staat voor de schoonheid, tot Yemaya, de Braziliaanse godin van de overgave.

Inhoud: 52 kaarten + boek

Prijs: € 29.90

Bestel Het Godinnen Orakel via de webshop