Para-Astro

Dé referentie voor astrologie en het paranormale in de Benelux

Godinnen OrakelkaartenOverzicht kaarten Godinnen Orakelkaarten     Trek uw dagkaart

Door Anton Willaert

Het Godinnen orakel bestaat uit 44 afbeeldingen van godinnen die hun oorsprong vinden in de Griekse, Romeinse, Keltische, Egyptische, Indiaanse, Boeddhistische en oosterse mythologie. Ook enkele christelijke symbolen spelen hun rol.

Godinnen symboliseren natuurlijk de vrouwelijke machten en krachten. Reeds van oudsher werden de godinnen vooral aanzien als bemiddelaars bij de (mannelijke) goden. Men verwacht meer respons en begrip van een vrouw, een moeder. Men durft al eens gemakkelijk een probleem aan te kaarten met een godin.

Niettemin zien we in de mythologie ook valse godinnen en twistgodinnen, maar die komen in dit orakelspel niet voor. De godinnen die hierin gebruikt worden hebben vooral een aanmoedigende betekenis.

Op iedere kaart zien we vooreerst de afbeelding van een godin, de naam ervan en een kleine tekst die meer duidelijkheid brengt. Bij de set hoort ook een uitgebreid handboekje waarbij de lezer meer kan vernemen over de godinnen.

Er zijn verschillende manieren om met dit spel om te gaan.

Starten

Vooreerst kun je de kaarten één voor één rustig bekijken, zonder al teveel op de tekst te letten, maar vooral de tekeningen op te nemen. Welke afbeelding spreekt je meest aan? Welk beeld geeft je huidige gemoedsrust weer? Welk beeld kan je bang maken? Laat je niet steeds leiden door de (mooie) dames op de kaarten, maar ook door de omgeving waarin ze verkeren. De bloemen, het vuur, de vlinders, de vissen, enz...

Laat dus vooreerst de afbeeldingen spreken en neem de kracht die ze uitstralen in je op.

De Dagkaart

Neem 's morgens één kaart uit de stapel en concentreer je er goed op. Begin dan aan je dagtaak en laat de kaart bovenaan het pak liggen. Ga er 's avonds eens rustig bij zitten en kijk nu nog eens aandachtig naar de gekozen kaart. Welke boodschap heb je vandaag van de godin ontvangen? Welke raad heeft ze jou gegeven? Misschien heb je een bepaald detail op de kaart, ook wel in het echt gezien tijdens jouw dag. Lees daarna de tekst die op de kaart staat en de uitleg in het handboekje. Deze uitleg is voortreffelijk, maar misschien geven de kaarten jou andere signalen dan deze die de schrijver voor had. Het principe van kaarten is immers dat de afbeeldingen spreken. De teksten kunnen een steuntje betekenen, maar woorden kunnen nooit beelden vervangen. Laat gerust jouw fantasie zijn werk doen.

Zo kun je bijvoorbeeld de godin Sedna getrokken hebben. Op deze kaart staat o.a. een walvis afgebeeld. Thans heeft de walvis een symbolische waarde i.v.m. De natuur, de ecologie, maar ook de kwetsbaarheid van ons leven. Misschien kan dit beeld je aansporen om meer voorzichtig om te springen met onze natuurlijke bronnen. De tekst op de kaart zegt letterlijk “alles wat je vandaag nodig hebt is aanwezig, ook voor alle volgende dagen”. Maar misschien kunnen we verder denken en respect vertonen voor datgene wat we uit die onuitputtelijke bron krijgen.

Trek hierboven jouw gratis dagkaart

Raad vragen

Godinnen kunnen je naast hun begrip ook raad geven. Stel dat je je zorgen maakt om jouw financiële situatie. Je bent onzeker over je beroep. Trek een kaart en luister wat de godin je te vertellen heeft. Verwacht geen voorgekauwd oplossingen, wel een raad die je best niet in de wind slaat.
Onlangs had ik een klant die met een dergelijke vraag te kampen had. Zij trok Ichtar. Deze godin zegt letterlijk: je bent begrensd, leer die grenzen te kennen. Wil niet meer geven dan wat je kunt. Voel jezelf niet schuldig als je eens neen moet zeggen.

Mijn klant begreep heel goed wat hier bedoeld werd: ze was een echt werkpaard en probeerde zichzelf steeds onmisbaar te maken door haar werk, waardoor ze echter niet het minste respect meer kreeg van bazen en collega's.

Overzicht van de kaarten

Voor al jouw spirituele gadgets en betekenisvolle snuisterijen, bezoek onze webshop.

Godinnen Orakelkaarten

Godinnen Orakelkaarten

Godinnen zijn er om jou te helpen!

Godinnen zijn wezens die aan engelen doen denken. Ze zijn sterk en liefdevol. Maak kennis met godinnen uit verschillende culturen en ontdek hoe zij je kunnen helpen. Elke orakelkaart bevat een boodschap. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financiën, je carrière of spirituele pad.

De prachtige afbeeldingen laten Kuan Yin, Lakshmi, Brigti en Isis zien. Maar ook de godinnen uit de Keltische traditie, de Maya's etc.

De bijbehorende handleiding helpt je om de juiste reading te doen voor jezelf, familie en vrienden of voor cliënten. Het maakt niet uit of je een beginner of professional bent. Ervaar de goddelijke magie van de godinnen.

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens. 

Auteur: Doreen Virtue

Prijs: € 20.35

Bestel Godinnen Orakelkaarten via de webshop
Godinnen Tarot Set

Godinnen Tarot Set

Een essentiële bron van kracht en persoonlijke groei. Kriss Waldherr, bekroond schrijfster en beeldend kunstenares heeft het Godinnentarot ontwikkeld. Ze werd geïnspireerd door de vele godinnen die in de loop van de geschiedenis over de hele wereld werden vereerd. Het boek is gevuld met symboliek en omgeven door schoonheid. Daarmee is het een onmisbare leidraad door de taal van de vrouwelijke symboliek en mystiek. Waldherr heeft het Goddelijk Vrouwelijke op onnavolgbare wijze vormgegeven door het geschreven woord te mengen met schilderkunst. Het Godinnentarot helpt je om je innerlijke transformatie te bewerkstelligen.

Inhoud: - 78 kaarten + ingebonden boek

Prijs: € 40.95

Bestel Godinnen Tarot Set via de webshop
Het Godinnen Orakel

Het Godinnen Orakel

In het Godinnenorakel brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen. Vrouwen kunnen dit orakel dagelijks raadplegen met al hun vragen over het heden en de toekomst. Het originele boek met de pastelkleurige kaarten brengt je in contact met 52 godinnen. Van de Japanse zonnegodin Amaterasu die symbool staat voor de schoonheid, tot Yemaya, de Braziliaanse godin van de overgave.

Inhoud: 52 kaarten + boek

Prijs: € 29.90

Bestel Het Godinnen Orakel via de webshop