Para-Astro

Dé referentie voor astrologie en het paranormale in de Benelux

De ZigeunerkaartenOverzicht kaarten De Zigeunerkaarten     Trek uw dagkaart De Zigeunerkaarten in de praktijk

De voorspelkunst van de zigeuners

Kaartleggen met de zigeunerkaarten | Gratis

Vele mensen ervaren een fascinatie voor de zigeuners omwille van hun gave om de toekomst te voorspellen. Geen enkel volk ter wereld laat zijn intuïtieve vermogens zo sterk spreken zoals de zigeuners. Ze hebben altijd een nomadisch bestaan geleid en met behulp van paard en kar trokken ze Europa rond. Zigeuners kwamen aan de kost als magiërs, mandenmakers, muzikanten en als paardenhandelaars. Het was vooral de gave van het toekomst voorspellen dat hen uiterst bekend maakte. De oorsprong van de zigeuners zou in India gelegen zijn, maar zelf beweren ze dat ze uit Egypte komen, vandaar het Engels woord voor zigeuners ‘gipsy’. De zigeuners migreerden rond het jaartal 1000 uit Egypte en overspoelden West-Europa rond 1400, waar ze faam verworven door hun toekomstvoorspellingen.

De instrumenten van de zigeuners

Handlijnkunde: Het lezen van de handen is ongeveer 3000 jaar geleden in India ontstaan. Hierbij werd gebruikt gemaakt van de lijnen, tekens, vormen en de grootte van iemands handpalm. Een begenadigde handlezer kan belangrijke dingen zeggen over jouw gezondheid, houding, levensgewoontes, etc. Dankzij handlijnkunde kan je de patronen in jouw leven ontdekken en ben je in staat om er achter te komen hetgeen positief of negatief op je inwerkt. Jouw leven staat afgebeeld in jouw handen, doordat er telkens bij dezelfde gedachtepatronen of handelingen lijntjes optreden in de handen en zelfs op het gezicht.

Het lezen van een kristallen bol: We zijn vertrouwd met het beeld dat de zigeunerin staart in een glazen bol en daarbij allerlei zaken en gebeurtenissen ziet. Maar dit blijkt niet het geval te zijn. In een glazen bol merken zigeuners vormen en symbolen op waaraan ze dan een interpretatie geven. Hierdoor zijn ze in staat om de toekomst af te leiden. De glazen bol is waarschijnlijk het best gekende middel om in de toekomst te kijken en wordt aanschouwd als het beste hulpmiddel van de zigeuners.

De zigeunerkaarten: Velen zijn gefascineerd door deze kleurrijke kaarten. De oorsprong van de zigeunerkaarten is niet helemaal duidelijk. In de 14de eeuw werden al kaartspelen ter hand genomen. De zigeunerkaarten voorspellen gebeurtenissen en ontmoetingen. Als je in staat bent om deze te lezen, heb je een extra troef in handen om jouw leven in te richten en te voorzien.

Uw leven en toekomst ontdekken
Door Ingrid Terryn
Starten

Vooreerst kun je de kaarten één voor één rustig bekijken, zonder al teveel op de tekst te letten, maar vooral de tekeningen op te nemen. Welke afbeelding spreekt je meest aan? Welk beeld geeft je huidige gemoedsrust weer? Welk beeld kan je bang maken? Laat je niet steeds leiden door de (mooie) dames op de kaarten, maar ook door de omgeving waarin ze verkeren. De bloemen, het vuur, de vlinders, de vissen, enz...

Laat dus vooreerst de afbeeldingen spreken en neem de kracht die ze uitstralen in je op.

De dagkaart

Neem 's morgens één kaart uit de stapel en concentreer je er goed op. Begin dan aan je dagtaak en laat de kaart bovenaan het pak liggen. Ga er 's avonds eens rustig bij zitten en kijk nu nog eens aandachtig naar de gekozen kaart. Welke boodschap heb je vandaag van de kaart ontvangen? Welke raad heeft ze jou gegeven? Misschien heb je een bepaald detail op de kaart, ook wel in het echt gezien tijdens jouw dag. Lees daarna de tekst die op de kaart staat en de uitleg in het handboekje. Deze uitleg is voortreffelijk, maar misschien geven de kaarten jou andere signalen dan deze die de schrijver voor had. Het principe van kaarten is immers dat de afbeeldingen spreken. De teksten kunnen een steuntje betekenen, maar woorden kunnen nooit beelden vervangen. Laat gerust jouw fantasie zijn werk doen.

Trek hierboven zelf jouw gratis dagkaart.

Overzicht van de kaarten

Voor al jouw spirituele gadgets en betekenisvolle snuisterijen, bezoek onze webshop.

Kaartleggen met de Zigeunerkaarten | Ingrid Terryn

Kaartleggen met de Zigeunerkaarten | Ingrid Terryn

Uw leven en toekomst ontdekken
Auteur: Ingrid Terryn

Wie 'zigeuner' zegt, denkt onmiddellijk aan kampvuur, woonwagens, meeslepende vioolmuziek en vooral aan toekomstvoorspellingen. De orakelkaarten van de zigeuners kennen een zeer lange traditie van betrouwbaarheid en geheimzinnigheid. 

Ingrid Terryn, weet, in haar eigen 'recht voor de raap'-stijl alle mist rond dit orakel op te helderen. 

De kaarten zelf hebben zeer realistische afbeeldingen en laten niet veel aan de verbeelding over. De auteur beperkt zich er niet toe om de betekenissen van de kaarten op te sommen. Er worden tientallen verschillende legpatronen aangeleerd die met evenveel voorbeelden en oefeningen worden aangevuld. 

Er werd immers vooral naar getracht een werkboek te maken. 

Ingrid Terryn heeft jarenlange reputatie als kaartlegster en lesgeefster-esoterie hoog te houden. Na haar succesboek 'Vlot leren kaartleggen met de Lenormand' is dit boek een nieuwe parel op haar kroon. 

Prijs: € 17.50

Bestel Kaartleggen met de Zigeunerkaarten | Ingrid Terryn via de webshop
Voorspellen met de Zigeunerkaarten | Liliane Lauwers

Voorspellen met de Zigeunerkaarten | Liliane Lauwers

Leer de kaart te leggen met de zigeunerkaarten aan de hand van dit praktisch boek! 

Inclusief Zigeunerkaarten

Prijs: € 18.82

Bestel Voorspellen met de Zigeunerkaarten | Liliane Lauwers via de webshop
Zigeuner Waarzegkaarten

Zigeuner Waarzegkaarten

De Zigeuner Waarzegkaarten kunnen ervoor zorgen dat je weer toegang krijgt tot je psyche. De kaarten met de mystieke afbeeldingen zijn zeker aan te bevelen als je voor het eerst met kaartleggen begint. De kaarten zijn gemakkelijk te verklaren.

Piatnik Inhoud: 36

Prijs: € 7.65

Bestel Zigeuner Waarzegkaarten via de webshop
Zigeuner Waarzegkaarten Set

Zigeuner Waarzegkaarten Set

De Zigeuner Waarzegkaarten kunnen ervoor zorgen dat je weer toegang krijgt tot je psyche. De kaarten met de mystieke afbeeldingen zijn zeker aan te bevelen als je voor het eerst met kaartleggen begint. De kaarten zijn gemakkelijk te verklaren. Aimée Zwitser schreef, samen met haar zoon Roelof, het heldere werkboek. Hierin beschrijft zij haar kennis van en ervaring met de kaarten en de verschillende legmethoden.

Inhoud: kaarten + boek

Prijs: € 14.95

Bestel Zigeuner Waarzegkaarten Set via de webshop