Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Gratis artikels

Ontdek het ideale take away food voor jouw sterrenbeeld.

Ons sterrenbeeld heeft invloed op ons karakter, onze emoties en hoe we situaties aanpakken. Wist je dat het ook invloed heeft op het eten dat we graag lusten? Nu de herfst stilaan door het land trekt, durven we ons allemaal wel eens schuldig maken aan comfy afhaaleten. Toch? Daarom delen we vandaag het ideale take away food voor jouw sterrenbeeld.

Lifestyle foto: ontdek het ideale take away food voor jouw sterrenbeeld.

RAM

De ram houdt van snel en dat vertaalt zich ook in hun voedingskeuze. Snel eten dat ze snel kunnen opeten. Ze hebben een pittig karakter en kiezen daarvoor ook vaak voor spicy, kruidig eten.

Onze take away tip: Spicy ramen noodles.

STIER

Dit is een sterrenbeeld met een gezonde eetlust. Ze zijn echte bourgondiërs en houden van grote porties. Alleen het beste is goed genoeg voor hen en ze kijken eerder naar kwaliteit dan naar de prijs. Ook zoetigheden kunnen hun bekoren.

Onze take away tip: Griekse keuken.

TWEELINGEN

Tweelingen zijn vaak creatief en dat uit zich ook in de keuken. Ze houden ervan om recepten uit te testen en nieuwe ingrediënten te ontdekken. Ze houden van gevarieerde maaltijden en snacken vaak de hele dag door.

Onze take away tip: Spaanse tapas.

tweelingen

Source: Pixabay

KREEFT

Kreeften zijn niet uit de keuken weg te slaan. Ze verkiezen zelfgemaakt eten boven restaurants. Vaak ligt dat aan hun gevoelige maag waardoor zelfgemaakt eten veiliger lijkt. Ze houden van samen eten, maar niet van eten te delen.

Onze take away tip: maaltijdsoep.

LEEUW

De leeuw is een echte carnivoor. Een lekker stuk vlees is hun zwakte. Daarnaast zijn ze wel gedisciplineerd en hebben ze vaak goede eetgewoontes. Ze houden van eten in gezelschap van familie en vrienden.

Onze take away tip: American hamburgers.

MAAGD

Maagden houden niet van experimenteren en verkiezen traditionele keuken. Door hun gevoelige maag moeten zij ook opletten wat ze eten.

Onze take away tip: een visrestaurant

WEEGSCHAAL

Weegschalen houden van eten. Ze proberen graag van alles uit en staan open voor nieuwe gerechten. Ze hebben steeds een plekje over voor dessert. Want zoet is hun zonde.

Onze take away tip: Marokkaanse keuken.

SCHORPIOEN

De schorpioen heeft altijd honger. Een lege koelkast is hun idee van de hel. Ze houden van kruidig en calorierijk eten. Diëten staat niet in hun woordenboek.

Onze take away tip: Aziatische keuken.


schorpioen

Source: Pixabay

BOOGSCHUTTERS

Boogschutters houden van experimenteren en staan open voor niet traditioneel eten. De exotische keuken spreekt hen aan. Ook zij houden van grote porties en kunnen soms nogal gulzig zijn.

Onze take away tip: Thaise keuken.

STEENBOK

De steenbok houdt van lekker, simpel eten. Het liefst in gezelschap van hun familie en vrienden. Ze zijn niet zo dol op kruidig eten, maar wel van zoutig eten.

Onze take away tip: frietjes van de frituur.

WATERMAN

Watermannen houden van groenten en fruit en delen graag eten. Ze gaan op zoek naar nieuwe gerechten en durven experimenteren.

Onze take away tip: vegetarische tajine.

VISSEN

Dit sterrenbeeld houdt van traditioneel en niet van experimenteren. Ze kunnen echt genieten van andermans kookkunsten, maar staan zelf niet graag in de keuken.

Onze take away tip: Italiaanse keuken.

vissen

Source: Pixabay

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Astrology is like gravity. You don't have to believe in it for it to be working in your life.

Zolar