Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Gratis artikels

Wanneer je je alleen voelt

Ik krijg veel vragen over de lagere energie?n waar men erg veel last van heeft op dit moment. Vragen zoals: Ik weet niet zo goed meer waar ik sta, wat ik moet doen, ik ben een beetje de weg kwijt, de sfeer voelt niet goed om mij heen, de mensen met wie ik te maken heb voelen niet goed, ik kan niets met mijn familie, vriendschappen eindigen en ik voel me zo alleen.

Lifestyle foto: wanneer je je alleen voelt
Dit klopt, wij zijn extreem gevoelig voor allerlei energieën, dus ook de lagere energieën. Zet de TV aan en alle nare beelden komen binnen, maar tevens is dit ook een bevestiging van wat er zich energetisch afspeelt. Dit is dus een aandachtspunt, ook in je persoonlijke wereld zal er zich veel afspelen en kun je extra last hebben van deze energieën.

Gronding, bescherming en afstemmen op het licht is zo belangrijk!

Wij kunnen ons niet langer vast blijven houden aan wie of wat dan ook, we moeten het nu echt zélf gaan doen. De lagere energieën zijn er altijd geweest en zullen er ook altijd blijven, het is aan jou waar jij je op afstemt. Natuurlijk hebben we tools, oefeningen en de engelen om ons hier bij te helpen. We kunnen het echter niet bij hen neerleggen, we hebben een eigen verantwoordelijkheid, wat inhoudt dat we ons bewustzijn en onze intuïtie kunnen gebruiken en hierop vertrouwen.

Het lijkt soms of we alleen, eenzaam en verloren zijn maar dit is niet zo! Gaan staan voor wie je werkelijk bent, blijft een heel belangrijk item. Wees en blijf je bewust van je grootsheid en het stralende licht wat je bent. Blijf gefocust op wat voor jou goed voelt en handel hier zonder enige twijfel naar. Golven met het hoogste licht stromen op aarde, kun je het waarnemen?

Door je overgevoeligheid neem je nog veel meer waar, ieder op zijn of haar specifieke manier, je wordt je dus ook steeds meer bewust van alle energieën om je heen. Ook de golven lagere energie horen bij het opschonen en opruimen van deze energieën. Er is dus werk aan de winkel om je bewust te zijn, te blijven en hiernaar te handelen.

Ook ik merk hoe snel we beïnvloed worden door de energieën om ons heen, we stromen mee, op en neer in allerlei emoties, depressieve gevoelens, gedachten van anderen, in seconden kunnen je gevoel, gedachten en emoties veranderen. Het wordt transparanter, we kunnen overal doorheen kijken, voelen en vooral mee ervaren met anderen. Er zijn zoveel gevoelens niet van jou maar van een ander. Wees alert op al deze zaken en neem verantwoording voor jezelf en het groter geheel. Omarm de aarde en alle bewoners van de aarde, als jij kunt staan voor wie je werkelijk bent, want dan ben je bij je grootsheid, meesterschap!

Dan kun je zijn wie je werkelijk bent, zonder alle invloeden buiten jezelf. Stuur jouw licht en liefde naar allen die dit nodig hebben om tot hun ware kern te komen en te leven en te handelen in overeenstemming met het licht.
 
Wij schenken je het hoogste licht! Neem jij het aan?Joke SlagmolenAuteur: Joke Slagmolen - © De Witte Broederschap

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Achter ieder van ons waait een wind die ons door het leven voert. We zien hem niet. We hebben er geen gezag over. We kennen zijn bedoeling niet eens. Wanneer de wind me naar andere plaatsen voert, troost ik me met de gedachte dat de kracht die me drijft dit doet met een hoger inzicht in wat het beste is. En dat is het ware geloof.

Brendan Flynn