Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Gratis artikels

Wat vertelt je sterrenbeeld je over je kledingstijl?

De feestdagen staan voor de deur, dat vraagt om feestelijke kleding! Er zijn veel verschillende manieren om een outfit uit te kiezen maar heb je wel eens overwogen om je te kleden volgens je sterrenbeeld? Je sterrenbeeld vertelt je essentiële dingen over wie je bent, en op die manier kun je kiezen voor kleding waar je je goed in voelt. (Foto:

Lifestyle foto: wat vertelt je sterrenbeeld je over je kledingstijl?

De tekens van de dierenriem zijn verdeeld in vier groepen; aarde, water, vuur en lucht. Deze elementen geven al aan dat ze elk volkomen unieke eigenschappen hebben. Het zegt ook iets over hoe je je presenteert naar de buitenwereld, oftewel, hoe je je kleedt. Elk element heeft zijn eigen voorkeur voor een bepaalde look.

Down to earth aardetekens: steenbok, stier en maagd

De aardetekens vallen voor degelijke kleding van een gerenommeerd merk, goede kwaliteit die lang mee gaat. Ze hebben een vaste garderobe met kleding waar ze zeker van kunnen zijn. Een steenbok houdt van duurzame, elegante kleding. De term “power dresser” is vast door een steenbok uitgevonden. De stiervrouw heeft een voorkeur voor zwarte kleding, maar dan met een vleugje biker chick. Een leren jas past bij alles voor een stier. De maagdvrouw is altijd zorgvuldig gekleed, alles in haar kleding is perfect op elkaar afgestemd.

De vlammende vuurtekens: ram, leeuw en boogschutter

De kledingkeuze voor vuurtekens is vaak een extravagante stijl in duidelijke kleuren, met opvallende accessoires. Een ramvrouw is heel graag duidelijk aanwezig op een feest en ze houdt van felle kleuren zoals smaragdgroen, dieprood en kobaltblauw, gecombineerd met gouden accessoires. De leeuwvrouw staat bekend om haar dramatische entrée, niemand ziet haar over het hoofd. Als kledingkeuze passen de kleuren rood en goud daarbij, en mogelijk een luipaardprint. De boogschuttervrouw kiest voor een uitbundige, vrolijke outfit met flair, natuurlijk wel met comfortabele schoenen.

De gevoelige watertekens: vissen, kreeft en schorpioen

De watertekens voelen zich het beste in elegante en vrouwelijke kleding in soepel vallende materialen. Ook in hun sieraden kiezen ze voor verfijning, zoals echte parels. Als vissenvrouw houd je van vloeiende, vrouwelijke lijnen, bijvoorbeeld een zijden jurk in pasteltinten, met betoverende en beweeglijke accessoires. Voor de kreeftvrouw staan vrouwelijkheid en individualiteit voorop, bijvoorbeeld een vintage designer jurk met een diep decolleté. Gecombineerd met een prachtig parelsnoer en verfijnde oorbelletjes. Voor de schorpioen is zwart de ideale kleur, past bij alles. Waarschijnlijk heb je als schorpioen diverse sexy zwarte jurkjes in de kast hangen, zoals ook aangeraden door website Kortingbox, met bijpassende designer pumps met hoge hakken om net even die ongenaakbaarheid uit te stralen.

foto

De ongrijpbare luchttekens: waterman, tweelingen en weegschaal

Als je sterrenbeeld tot de luchttekens behoort, hou je waarschijnlijk van onconventionele kleding, een opvallende look met bijzondere sieraden. Plus een rijk assortiment aan wufte sjaaltjes en mooie handtassen. De watervrouw stelt prijs op haar onbereikbare uitstraling. Ze draagt aparte kleding zoals sexy jurkjes met een statement ketting, maar dan wel met praktische schoenen. De tweelingvrouw houdt van een basisgarderobe met vaste kledingstukken in vrolijke kleuren. Dit zijn items waar ze altijd op terug kan vallen, gecombineerd met aparte accessoires en kekke schoenen. Koele kleuren staan de meeste weegschaalvrouwen goed: bijvoorbeeld aqua en roze en dan graag in luxe stoffen en vrouwelijke lijnen. En uiteraard alles zorgvuldig in evenwicht.


Foto 1: Jessica Stam, Wonderland" (CC BY 2.0) by fervent-adepte-de-la-mode

Foto 2: Pixabay

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Als ik loslaat wat ik nu ben, dan word ik wat ik kan zijn...

Lao Tzu