Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Boogschutter in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Nieuw!
Sterrenbeeld met een boogschutter in bed

Boogschutter-vrouw

Boogschutters zijn geboren voor het avontuur. Seks is voor hen een bijzonder avontuurlijke bezigheid. Daarom ook houden ze ervan seks te doen op alle mogelijke plaatsen die je maar kan bedenken: in een tent, in de duinen, in de wijde natuur verscholen achter de auto… Thuis kan ook natuurlijk, maar dat is lang niet zo spannend.

Als temperamentvol vuurteken zal de Boogschutter-vrouw er geen gras laten over groeien. Het voorspel beperkt ze tot het hoogstnoodzakelijke. Al snel komt ze tot het hoofdmenu waar ze meerdere orgasmen na elkaar consumeert. Indien je haar niet tot een orgasme kan brengen, dan zal ze zichzelf wel masturberen. Met een Boogschutter-vrouw naar bed gaan kan vrij rudimentair lijken, maar toch speelt ze graag een kat-en-muis-spelletje. Ze warmt haar geliefde op en gaat dan gewoon uitdagend op de rug liggen. Ze is een meesteres in het samentrekken van de spieren van de vagina. Dit verhoogt uiteraard het seksuele genot van de man. Na de seksuele daad gaat ze achterover gaan liggen, steekt ze lui een sigaret op of nipt ze van haar glas wijn. Diep binnenin is ze een ideaalzoeker, in ieder opzicht. Ook op seksueel vlak is ze steeds op zoek naar “het ideale orgasme”. Vaak blijft ze achter met een vaag gevoel van ontevredenheid.

Haar voorliefde tot spontaneïteit en natuurlijkheid uit zich ook in haar seksualiteit. Ze zal zich meestal niet erg aangetrokken voelen tot het gebruik van allerlei toebehoren zoals elektrische vibrators, erotische sprays, enz… Paardrijdende Boogschutter-vrouwen kunnen gemakkelijk een orgasme krijgen op de rug van een paard.

Boogschutter-man

Het is de “loper” van de dierenriem, ook op liefdesvlak kan hij het lopen niet laten. Als een vlinder fladdert hij van bloem naar bloem. Hij heeft een geïdealiseerd beeld over liefde, romantiek en relatie. Hij jaagt een beeld na dat hij nooit zal vinden, maar ondertussen blijft hij behoorlijk doende. Voor een Boogschutter is de jacht altijd open. Het meest exciterende voor hem is “de jacht” op zich. Zelfs in een menigte, op straat of in een publieke gelegenheid, dwaalt zijn blik door de massa, op zoek naar een prooi om op te jagen. Het is een snelle doordrammer, die na een orgasme zijn broek terug optrekt en dichtknoopt, met het excuus dat hij dringend nog iets te doen heeft. Zijn seksuele appetijt is groot, hij kan het zonder problemen drie tot vier keer per dag doen. Je vraagt je soms af: hoe overleeft hij dat allemaal?

Een Boogschutter-man is onverzadigbaar, hij kan levenslang drie of vier vriendinnen hebben. Op tijd en stond zorgt hij voor vernieuwing in zijn harem. Ook in bed is hij een avonturier. Seks bedrijven met een Boogschutter is nooit vervelend. Hij experimenteert graag en met zijn meeslepende overtuigingskracht kan hij je gemakkelijk overhalen dingen te doen die je nog nooit eerder gedaan hebt. Op meesterlijke wijze leidt hij het seksuele spel. Egocentrisch kan je hem tijdens het vrijen zeker niet noemen. Hij weet hoe hij een vrouw een orgasme moet bezorgen en legt zich daar ook op toe. Met veel gemak duwt hij zijn vinger in je aars om je orgasme te bespoedigen en te versterken. Hij gebruikt zowel zijn tong als zijn handen om je erogene zones te prikkelen. Het gevoel van twee in elkaar verstrengelde lichamen vindt hij heerlijk. Wees dan ook niet verbaasd dat hij zijn penis tussen je oksels of je borsten steekt om klaar te komen. Misschien vraagt hij je wel zijn jongeheer te masseren met je voeten. Aangezien de Boogschutter het teken van het “lopen” is, kickt hij vooral op de benen van een vrouw. Sensuele panty’s en korte shortjes hebben een enorm prikkelende uitwerking op hem. Allerlei fetisjen verhogen zijn genot.

Het dragen van handschoenen en hoge laarzen kan de Boogschutter uitzinnig maken. Laat eens je panty’s, die je al een paar dagen gedragen hebt, rondslingeren. Wedden dat hij ze opneemt om erin te ruiken? Dit wezen, half paard, half mens, galoppeert door het leven en “the sky is the limit”.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Achter ieder van ons waait een wind die ons door het leven voert. We zien hem niet. We hebben er geen gezag over. We kennen zijn bedoeling niet eens. Wanneer de wind me naar andere plaatsen voert, troost ik me met de gedachte dat de kracht die me drijft dit doet met een hoger inzicht in wat het beste is. En dat is het ware geloof.

Brendan Flynn