Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Kreeft in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

De beste voorspellingen voor het komende jaar
Sterrenbeeld met een kreeft in bed

De Kreeft-vrouw

De Kreeft-vrouw laat zich nemen, initiatief moet je van haar niet verwachten. Hiervoor is ze veel te schuchter en te bang om afgewezen te worden. Slechts heel behoedzaam zal ze tot seks komen.Verwacht in ieder geval geen striptease-show. Vóór het grote gebeuren zal ze zich helemaal inpakken, het liefst in een lange kamerjas, bedekt van de hals tot de enkels. Haar zelfvertrouwen is heel erg kwetsbaar. Kritiek op haar seksuele prestaties en haar lichaam komt ze nooit echt te boven. Ze heeft een groot geheugen, vooral waar het emoties betreft. Ze wil niet onverhoeds genomen worden, ze moet in de juiste “stemming” komen. Een romantisch dineetje vooraf doet wonderen.

Ook de plaats van het gebeuren is voor haar heel belangrijk. Ze mag er niet aan denken seks te bedrijven op de achterbank van de auto! Seks doet zij alleen op een plaats waar ze zich veilig voelt, waar haar intimiteit niet kan geschonden worden. Het beste is natuurlijk haar eigen huis. Na verloop van tijd kan het ook wel bij jou thuis gebeuren, maar de eerste keren zal ze toch wat tijd nodig hebben om te acclimatiseren. Wees dus vooral haar schuchtere natuur indachtig. De eerste keer dat je met haar vrijt, zal ze zich sowieso nooit comfortabel voelen. Je kan je dan ook ontgoocheld voelen in haar prestatie. Geef haar tijd en loop niet te snel van stapel. Laat de zwoele muziek maar rustig zijn werk doen, laat de kaars maar verder opbranden… Onder een begripsvolle, zachte en sympathieke aanpak zal ze langzaam ontluiken als een bloem in de ochtendzon. Pas als ze zich volledig gerustgesteld voelt, zal ze zich beginnen ontbloten. Laat dan merken hoe mooi en sensueel je haar vindt. Je kan geen superlatieven teveel gebruiken, ze leeft van complimenten. Haar nood aan bevestiging is bodemloos. Eens het ijs gebroken en de frustraties overwonnen, geeft ze zich met heel veel overgave.

Ze is een bijzonder zorgende en liefhebbende minnares. De sensuele Kreeft houdt ervan de genitaliën van haar man te overgieten met champagne of in te smeren met honing. Deze lekkernijen aflikkend, brengt ze de man langzaam naar zijn hoogtepunt. Net voor het hoogtepunt van de man, komt ze boven op hem liggen om dan samen klaar te komen. Ook zonder deze extraatjes blijven de testikels van de man het favoriete speeltje van de Kreeft-vrouw


De Kreeft-man

De Kreeft-man is geduldig en tegelijkertijd agressief in zijn verovering. In beide gevallen blijft hij een onverbeterlijke romanticus. Hij komt graag vaderlijk uit de hoek. Hij laat vooral graag blijken dat hij goed voor je zal zorgen, hij zal je van naaldje tot draadje uitleggen wat er allemaal te gebeuren staat… Neem hem deze rol niet af, speel dan ook de vermoorde onschuld en laat niet blijken dat je eigenlijk wel meer geïnitieerd bent dan hij vermoedt. Je zal je Kreeft-man netje voortdurend moeten opmonteren en bevestigen, dat heeft zijn broze zelfvertrouwen nodig. Wanneer je kritiek spuit op zijn lichaam of zijn prestaties, trekt hij zich terug achter zijn harde pantser en komt er niets meer van in huis. De Kreeft-man leeft met de fantasie van een kind en kan heel naïef uit de hoek komen. Het is een idealiserende minnaar. Hij zal jou hemelhoog prijzen. Let dus op je woorden en gedraag je niet vulgair, anders verbreek je de magie van de romantiek.

De Kreeft heeft een heel groot invoelingsvermogen. Tijdens het vrijen is zijn aandacht erop gericht je gelukkig te maken. Hij heeft bovendien een goed geheugen en weet wat je het meeste genot verschaft. Hetzelfde trucje doet hij over en over. Hij is zacht en teder in zijn aanpak, met heel veel aandacht voor het voorspel. Het kan uren op voorhand beginnen in de huiskamer, of zelfs in de keuken. Op een gegeven moment kan deze romantische, galante minnaar je bij manier van spreken optillen en naar de slaapkamer dragen. Met zijn grote gevoeligheid kan hij wonderen verrichten met je clitoris. Zijn handen zijn meestal zacht . Hij doet alles met heel veel subtiliteit. Hij stimuleert je niet alleen met de handen, maar ook met de mond. Ook je borsten krijgen een grondige beurt. Een typisch Kreeftentrekje: hij stopt graag zijn penis tussen je borsten. Je krijgt een geraffineerde minnaar, die je tot de hoogste toppen van genot kan brengen.

Een speciale opwinding ontstaat wanneer de Kreeft zichzelf bezig ziet. Spiegels in de slaapkamer stimuleren hem. Het teken van de Kreeft is een fantasierijk teken. Gebruik deze troef om zijn verbeelding te prikkelen. Suggestieve kleding en sexy lingerie die je mooie vormen in de verf zetten, brengen zijn fantasie op hol. Kreeft is een bijzonder vrouwelijk teken. Heel wat Kreeft-man nen hebben nogal wat vrouwelijke trekken in zich, ook op seksueel vlak: hun tepels zijn extra gevoelig.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I've studied astrology for many, many years, and I feel like it's an incredibly challenging art.

Lynn Collins