Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Leeuw in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Enkel bij Para-Astro!
Sterrenbeeld met een leeuw in bed

De Leeuw-vrouw

Een Leeuw-vrouw houdt van flirten en uitdagen. Achter iemand aanlopen, dat laat haar trots niet toe, dat zal ze dan ook nooit ofte nimmer doen. Alleen wie voor haar compleet door het lint gaat, maakt kans haar in bed te krijgen, als ze er zelf voor voelt natuurlijk. Deze vrouw blaakt van zelfvertrouwen. Ze weet wat ze wil. Ze gaat alleen voor de echte ware liefde. Water bij de wijn doen is haar te min. Ze reageert traag, zelfs een tikkeltje lankmoedig op veroveringspogingen van mannen. Al laat ze het niet altijd blijken, toch is ze heel alert voor de reacties van mannen op haar vrouwelijkheid. Ze heeft geen enkele twijfel over haar charme en haar uitstraling. Als een man haar ontgoochelt, dan trekt ze minachtend haar neus op. Veel woorden zal ze er niet aan vuil maken, haar hautaine afwijzing zegt genoeg. Eens het ijs gebroken is, zal de Leeuw-vrouw een bijzonder toegewijde partner zijn. Ze behandelt haar bedgenoot met heel veel consideratie. Ze kan zich vrij provocerend uitdossen. Ze laat je net voldoende zien: ze weet precies de grens te respecteren tussen “uitdagen” en “de spanning erin houden”. Ze zal zich slechts heel geleidelijk aan ontbloten. Het voorspel komt rustig op gang. Probeer haar niet in bed te duwen of je krijgt met haar klauwen af te rekenen.

De Leeuw-vrouw blinkt niet uit door originaliteit of creatieve aanpak in bed. Ze is niet echt uit op experimentele of extreme seks. Veel variatie heeft ze niet nodig. Seks op de klassieke wijze is voor haar best voldoende. De kwaliteit zit voor haar niet echt in de wijze waarop, maar wel in de passie waarmee de liefde bedreven wordt.

Ze geeft zich vol vuur, als een wellustig dier werkt ze zich naar een orgasme toe. Ze neemt volledig de leiding van het seksuele spel op zich. In het voorspel wordt uitvoerig gelikt en gekust en vooral de oren en de nek krijgen een beurt. Met de tong langs de binnenkant van haar dijen glijden, verschaft haar enorm veel genot. Als het orgasme nadert komt ze bovenop je liggen. Ze leunt hierbij voorover, zodat je haar volle borsten in de mond kan nemen. In deze houding kan ze bovendien haar volle vrouwelijkheid etaleren. Ze verwacht dan ook dat jij je vol bewondering uitlaat over de pracht van haar lichaam. Gezien het lik-instinct van de Leeuw-vrouw, is ze best te vinden voor orale seks. Ze komt tot een heel krachtig orgasme als de minnaar de tong heen en weer over de vagina laat bewegen.


De Leeuw-man

De Leeuw-man is een dominerende en sterke seksuele persoonlijkheid. Hij lapt alle regels en conventies aan zijn laars om te bereiken wat hij wil. Hij komt, ziet en neemt. Besef heel goed dat je met deze man geen spelletjes kan spelen. Hij wil niet uitgedaagd worden, dat beschouwt hij immers als zijn voorrecht. Hij verkeert in de waan dat elke vrouw, om het even wanneer, voor hem beschikbaar is. Zijn eigendunk is onomstootbaar. Met hem naar bed gaan is een gunst voor elke vrouw die het te beurt valt, zo denkt hij. Het is een stoere minnaar, rechtaan rechttoe. Hij zal niet zoveel tijd verliezen met een voorspel. Hij neemt je op, gooit je op het bed en doet zijn ding. Is er geen bed in de buurt, dan zullen een bank of een keukentafel wel volstaan. Zijn prestaties zijn groots. Voor elk liefdesspel zet hij zich in alsof er een Olympische medaille te verdienen valt. Het is een lange-afstandsspurter die uitblinkt door zijn uithoudingsvermogen. Hij is als een “seksmachine” die het meerdere keren per dag kan doen.

Van jou wordt verwacht dat je klaar voor hem staat, elke keer dat hij er zin in heeft. Zijn bewonderenswaardige acties kun je het best ondersteunen met geroep en geschreeuw om te tonen hoe diep en allesoverheersend je orgasme is. Hij is degene die de leiding neemt tijdens het vrijen. Ook over zijn plaats in bed valt niet te discussiëren: hij ligt bovenaan of hij pakt je vanachter. Hij is vol zelfvertrouwen over zijn potentie en de grootte van zijn penis. Hij vindt het dan ook niet nodig om de vrijpartij op te dirken met allerlei fantasietjes. Orale seks is mogelijk, zolang jij maar degene bent die hem aflikt. Hijzelf zal vermijden dit te doen als het enigszins mogelijk is.

Om het geheel af te ronden zal je jouw mannetjesleeuw moeten complimenteren met zijn grootse prestatie. Dit is voor hem de kers op de taart.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Hope smiles from the threshold of the year to come, whispering ?it will be happier?

Alfred Lord Tennyson