Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Maagd in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Vragen over Liefde, Werk & Geld?
Sterrenbeeld met een maagd in bed

De Maagd-vrouw

Voor de Maagd-vrouw is seks een natuurlijk gegeven, waarom dan zou het vonken moeten slaan als twee lichamen samenkomen? De man die uiteindelijk haar bedgenoot wordt, zal heel veel geduld aan de dag moeten leggen. Een van haar gevleugelde uitspraken is: “geen seks zonder liefde en romantiek”. Ze zal dus heel erg overtuigd moeten zijn vooraleer ze tot de onvermijdelijke seks komt. Maar wees gerust, wanneer het zover komt, zal je weten dat het wachten echt wel de moeite waard was.

Met haar natuurlijke aanpak, haar behoefte om je te behagen en haar fijngevoeligheid kan ze een waarachtig vuurwerk ontvonken in je lichaam. Alles is erop gericht om je te bevredigen. Het liefst laat ze zich nemen bij haar thuis, ze heeft namelijk graag alles onder controle. Ze is een echte hygiëne-freak. Storende geuren en zweetluchtjes kun je best vermijden. Wees dus niet verbaasd wanneer ze je afschrobt in het bad voor ze lijfelijk contact toelaat. Het seksuele spel speelt zich af binnen bepaalde limieten. Je mag heel wat met haar doen, maar hou de tijger in jezelf onder controle en doe geen abnormale dingen. Haar seksuele beleving kan heel bestudeerd zijn. Hoogstwaarschijnlijk zal ze zich niet aan seks wagen zonder er eerst heel wat over gelezen te hebben. Tijdens het seksuele spel zal ze heel haar gamma van trucjes en technieken willen ontvouwen.

Sommige Maagd-vrouwen kunnen te vinden zijn voor de soixante-neuf-positie, maar de kans zit erin dat ze dit te vies vindt. Wederzijdse masturbatie vindt ze fijn. Ook bij missionarishouding, zodat je de penis achteraan kan inbrengen, voelt ze zich goed.

De Maagd-man

De kans is groot dat je hem hebt leren kennen op kantoor of dat gezamenlijke vrienden jullie aan elkaar voorgesteld hebben. Hij is meestal te schuchter om zelf op de proppen te komen. Wanneer je door hem uitgevraagd wordt, moet je niet vrezen (of verwachten?) dat hij stiekem onder tafel aan je zit te friemelen. Seksuele voorstellen zijn voor hem totaal uit den boze, je zal dan ook wat geduld moeten opbrengen. Uiteindelijk zal het er ooit wel eens moeten van komen, dat beseft hij wel, maar alleen dan als hij er klaar voor is. Punctueel als hij is, kan je beter alles op voorhand bespreken en plannen. Als hij de eerste keer bij je overnacht, zal hij op alles voorzien zijn. Uitgerust met pyjama, scheermachine, tandenborstel, verse sokken en ondergoed staat hij bij je op de stoep.

Seks bedrijft hij heel methodisch, precies zoals het in het boekje beschreven staat. Hij weet hoe het vrouwelijk lichaam functioneert, hij kent de erogene zones, hij weet hoe hij jou kan prikkelen, dat heeft hij allemaal geleerd in zijn boek over seksuele voorlichting. Met zijn fijngevoelige aanleg heeft hij er geen moeite mee die theorie in praktijk om te zetten. In seksualiteit stelt hij het genot van de partner voorop. Hij zal zijn uiterste best doen om jou een schitterend orgasme te bezorgen, dat is zijn grootste genot. Agressieve vrouwen kunnen deze dienstbaarheid uitbuiten om alles te verkrijgen wat ze maar wensen. Op seksueel vlak kan je de Maagd-man niet echt een gloeiende vulkaan noemen, hij brengt het allemaal op een vrij esthetische en geciviliseerde wijze. Grote imaginatie en verterende passie zullen er niet aan te pas komen. Alles wordt ook heel clean gehouden: geen kleverige en abnormale toestanden!

Voor de Maagd-man is de buikstreek een belangrijke erogene zone. Alleen al met je nagels de huid van zijn buik bewerken is al voldoende om hem een erectie te bezorgen. Sommige Maagd-mannen zijn vrij ongeïnteresseerd in seks en kunnen jarenlang in een relatie leven zonder dat er iets gebeurt. In dit geval verschrompelt het mannelijk lid wegens gebrek aan training en wordt het uiteindelijk waardeloos.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I believe in astrology as much as I do in genetics.

Quincy Jones