Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Schorpioen in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Vragen over Liefde, Werk & Geld?
Sterrenbeeld met een schorpioen in bed

De Schorpioen-vrouw

Je zal heel wat in je mars moeten hebben om deze vurige vrouw aan te kunnen. Seks is voor haar een primaire levensbehoefte. Ze is vrij subtiel in haar bewoordingen. Als ze seks met je wil, dan laat ze dat merken door suggestieve uitspraken. Ook haar provocerende lichaamstaal en haar diepe hongerige ogen spreken boekdelen. Als ze haar zinnen op iemand gezet heeft, dan blijft ze doorgaan tot ze haar zin krijgt. Een “neen” zal ze moeilijk verteren.

Als je er klaar voor bent, dan mag je op vuurwerk rekenen. Haar passie is allesverslindend. In het salon kan ze zich gedragen als een dame, in de slaapkamer echter ontpopt ze zich tot een regelrechte hoer. Ze heeft oog voor alles wat zich in de seksuele sfeer bevindt. Ze draagt sensuele panty’s, opzwepende lingerie… Ze gebruikt allerlei middeltjes zoals lichaamsoliën, vibrators, dildo’s… Misschien stopt ze je zelfs in allerlei lederen spullen, want dat vindt ze heel opwindend. Seks moet totaal geconsumeerd worden. Het moet langdurig zijn en ze zal alles in het werk zetten om het orgasme van de man uit te stellen. Eens ze op dreef is, dan wordt zij de overheersende partij. Elke terugweg wordt onmogelijk. Ze zal allerlei fantasieën bedenken om het seksueel genot langdurig en extreem te maken. Wees niet verbaasd als ze haar hoge hakken aanhoudt en je tijdens het seksuele spel prikt met haar hielen. Ze prikkelt je door met haar vinger je anus te beroeren. De anus is ook haar eigen favoriete plek. Vrijen met een Schorpioen-vrouw wordt een urenlange onderneming tot je uitgeput naast haar in slaap valt.

Een Schorpioen-vrouw profileert zich vaak als mannelijke partij tijdens het vrijen. Ze kan dan ook een dildo rond de lendenen aanbrengen en de rol van verkrachter spelen. Op seksueel vlak vindt zij meester-slaaf relaties bijzonder prikkelend.De Schorpioen-man

Val je voor een Schorpioen-man, dan kies je voor een heel passioneel dier. Zijn instinct is onfeilbaar waar het vrouwen betreft. Duik je met een Schorpioen in bed, zet dan maar best al je preutsheid opzij. Je hebt hem pas gezoend en je weet al waar hij naartoe wil. Hij heeft een natuurlijk instinct om seks te bedrijven, raad van anderen heeft hij niet nodig. Al zijn erotische fantasieën zal hij op jou uitleven, en dat zijn er heel wat. Zijn energie is groot en allesverslindend.

Bij de Schorpioen-man draait alles rond de seksuele organen. Hij doet alsof zijn seksueel orgaan het centrum van het zonnestelsel is. Je moet er dan ook uitvoerig, intens en tot in het oneindige toe er mee bezig zijn. Je moet het knuffelen, strelen, rollen, knijpen enz… Zijn erectie is groot en sterk. Hij doet er immers alles voor om zijn erecties zo groot en zo stevig mogelijk te houden, tot fysieke oefeningen toe. Hij is een vrij ruwe minnaar. In zijn liefkozingen beperkt hij zich niet tot kussen, likken en strelen, hij zal je ook bijten en knijpen. Hij kan je pijn doen, maar voor een Schorpioen-man liggen pijn en genot heel dicht bij elkaar. Ook de pijn vaneen vrouw kan voor hem opwindend zijn. Sommige Schorpioen-mannen vertonen zelfs een neiging tot sado-massochisme. In het aflikken van je vagina is hij een meeslepend meester. De techniek waarbij hij zijn duim in de vagina stopt en zijn wijsvinger in de anus, kan een vrouw bijzonder veel genot verschaffen. Een Schorpioen-man houdt van langdurige seks. Hij durft zichzelf op voorhand wel eens masturberen om langer van de vrijpartij te kunnen genieten. Hij weet hoe hij een vrouw tot meerdere orgasmen moet brengen.

Tijdens het seksuele spel neemt hij de leiding op zich. Hij leeft in de waan dat vrouwen seksueel overheerst moeten. Dat een vrouw zich tijdens de seksuele daad gewillig aan hem overlevert en zich laat overweldigen door zijn seksuele kunnen, dat heeft hij het liefst.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Your life is an occasion. Rise to it.

Suzanne Weyn