Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Steenbok in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Aanrader!
Sterrenbeeld met een steenbok in bed

Steenbok-vrouw

De Steenbok-vrouw is een vrouw die privacy nodig heeft. Voel je niet beledigd als ze zich nu en dan eens terugtrekt. Soms heeft ze behoefte aan alleen zijn. Ze kan hierin zelfs zover gaan, dat ze tijdelijk apart wil slapen. Op seksueel vlak heeft ze niet veel franjes nodig, je kan snel terzake komen. Ze heeft het allemaal graag clean, misschien stopt ze je wel in bad voor je de slaapkamer in mag. Bij een avondje gezellig samenzijn, laat ze niets aan het toeval over. Ze heeft het hele verloop van de avond netjes op een rijtje in haar hoofd, ze heeft alles gepland. Tot zelfs je orgasme toe zal zij coördineren. Heel veel romantiek hoeft niet voor haar. Kaarsjes en romantisch gepraat noemt zij bijzaken, waar ze liefst niet al te veel tijd aan besteedt.

Een Steenbok komt heel traag op gang, net als een locomotief, maar eens ze haar cadans vindt in het ritme van het vrijen, komt ze op kruissnelheid. Bij het liefdesspel neemt zij meestal de leiding. Ze verwacht van een man dat hij voldoende lang zijn erectie kan behouden, want ze kan meerdere orgasmen na elkaar krijgen en elk orgasme is intenser dan het vorige. Zeg nu zelf, wat zou zo een Steenbok-vrouw zijn met een man die vroegtijdig ejaculeert? Vanuit haar leidersrol verkiest zij bovenop de man te liggen. De man kan dan haar tepels likken en haar borsten kneden, terwijl zij met haar efficiënte bewegingen de penis van haar liefdespartner prikkelt. Je mag haar vagina met je tong bewerken, van haar kant wil zij wel eens haar tanden zetten in een stevige erectie. Soms is ze heel hardhandig bij het vrijen. Met haar nagels kan deze harde tante diep in je huid klieven en misschien bijt ze je wel, harder dan ze zelf beseft. Je kan maar best alle ramen sluiten, want deze Steenbok-dame kan heel luidkeels uiting geven aan het genot dat ze beleeft.

Vrijen met een Steenbok-vrouw lijkt wel een harde competitiematch waar gestreden wordt voor een felbegeerd orgasme. Achteraf zal de Steenbok-vrouw de vrijpartij aan een nauwgezette evaluatie onderwerpen. Als het verdict negatief luidt, dan kan ze overgaan tot een soort lijfstraf. Je mag je dan nog aan een aantal extra manipulaties verwachten.Steenbok-man

Bij deze man gebeurt alles planmatig, zelfs zijn seksuele activiteiten doet hij volgens schema. Misschien zijn woensdag en zaterdag deze week uitstekend geschikt, terwijl het volgende week beter op vrijdag past. Net zoals met al zijn andere taken, gaat hij er plichtsgetrouw tegenaan. Alles wat hij doet, vat hij ernstig op. Zijn seksualiteit beleeft hij dus met heel veel overgave en toewijding. Hij verwacht van jou hetzelfde. De liefde bedrijven doet hij het liefst in een opgemaakt bed of in de woonkamer voor het haardvuur. De ideale sfeer bekom je bij een gedempt licht, een zacht achtergrondmuziekje en een eenvoudig drankje. Het is een trotse minnaar, zeg hem vooral niet wat hij moet doen, laat hem gewoon zijn gang gaan. Een van de redenen waarom hij zijn seksuele activiteit wil plannen, is dat hij er alle tijd wil voor nemen.

Hoe langer de vrijpartij duurt, hoe liever hij het heeft. Om dezelfde reden zal hij het vrijen af en toe onderbreken, om een poos later de draad terug op te nemen. Als vrouw zal je zal dan ook moeten leren je verlangens te controleren, want het kan een hele tijd duren voor je jouw orgasme krijgt. Een Steenbok deelt immers enkel “welverdiende” snoepjes uit, na een flinke inspanning. Een vrijpartij met een Steenbok-man wordt dus een langdurige en uitputtende belevenis. Voor de Steenbok-man is dit geen enkel probleem. Hij heeft het uithoudingsvermogen van een marathonloper, zijn erectie blijft hard tot het einde. Hoewel hij het je niet altijd zal willen vragen, houdt hij ervan dat jij je langzaam ontkleedt alsof je een striptease uitvoert. De Steenbok-man blinkt niet uit in subtiliteit en fijngevoeligheid. Een robbertje vrijen met hem kan soms wel een ruwe belevenis zijn. Bepaalde vrouwen houden er zelfs van ietwat hardhandig aangepakt te worden. Steenbok is het teken van de belemmering en de beperking. Het zou dus kunnen dat je Steenbok-partner je graag vastbindt aan polsen en/of enkels om je daarna zogezegd te verkrachten. Hij kan dan geweldig tekeer gaan alsof hij een weerloze vrouw verkracht. Veel Steenbok-mannen draperen zich graag in allerlei lederwaren of gebruiken penisringen om hun penis langer te laten lijken. Dit stelt hen tevens in staat hun erectie langer te laten duren.

Naar bed gaan met een Steenbok-man is misschien niet altijd de meest romantische belevenis, maar je krijgt in ieder geval waar voor je geld.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I've studied astrology for many, many years, and I feel like it's an incredibly challenging art.

Lynn Collins