Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Vissen in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Onze beste voorspellingen & Analyses
Sterrenbeeld met een vissen in bed

Vissen-vrouw

De Vissen-vrouw is een mysterieuze en dromerige vrouw. Zij heeft een heel rijk innerlijk leven. Zij opent zich alleen voor iemand die haar weet te raken. Alleen als je de juiste snaar weet te bespelen maak je een kans bij haar. Als de kogel door de kerk is, zal deze romantische vrouw al je wensen op seksueel vlak in vervulling brengen. Zij schikt zich volledig naar wat jij prettig vindt. Haar soepelheid neigt zelfs naar onderdanigheid. Als fantasierijke vrouw weet ze de juiste sfeer te scheppen.

Haar kledij zal heel erg stimulerend en uitdagend zijn. Als een wulpse vrouw, uitgedost in sexy lingerie en overladen met zwoele parfums, opzichtige oorringen, kettingen, armbanden en ringen, verschijnt ze voor jou om al haar charmes op je uit te proberen. Er is bij haar een grote behoefte om allerlei fetisjen te dragen. Misschien draagt ze wel een exciterende outfit van panty’s die haar vagina bloot laten en een bh die haar tepels laat uitpriemen. Ook leder en toebehoren zoals dildo’s en vibrators lijken haar uitstekende hulpmiddelen om haar partner te exciteren. Alles wat de verbeelding prikkelt, spreekt haar aan. Samen een romantische film met erotische inslag bekijken, vindt zij zalig als voorspel. Je hoeft haar slechts mooie woordjes in te fluisteren om haar in hogere sferen te brengen. In het vrijen kan je met je Vissen-geliefde een hele variëteit van erotische spelletjes opvoeren. Ze is niet alleen soepel van geest, ook haar lichaam is bijzonder lenig en soepel. Ze zal al haar spieren gebruiken om je maximaal genot te verschaffen. Ze is een meesteres met haar tong. Ze likt je hele lichaam, sleept haar tong langs je ruggengraat van boven tot beneden om je dan in de hoogste vervoering te brengen door zacht te likken tussen je teelballen en je anus.

De Vissen-vrouw is heel creatief in het vrijen, hoewel ze het initiatief het liefst aan jou overlaat. Spontaan zal ze verkiezen onderaan te liggen. Als onderdanige partner is ze ook te vinden voor meester-slaaf-spelletjes, zolang ze maar de rol van slaaf toebedeeld krijgt.


Vissen-man

De Vissen-man is een romantische geliefde. Ontmoetingen in het verborgene vindt hij opwindend. Zijn beleven gaat heel diep en zijn seksuele drang is groot. Van daaruit heeft hij nood aan een partner met ervaring.

Vissen is een fantasierijk teken. Deze man heeft dan ook allerlei erotische fantasieën die hij wil waarmaken. Misschien verkleedt hij zich wel in een vrouw en komt hij opdagen met panty’s, hoge hakken, handschoenen en een bh. Voor hem is het voorspel heel belangrijk. Zijn zachte handen laat hij sensueel over je lichaam zwerven. Hij streelt je, kust je en betast je. Hij wordt graag opgezweept. Hij vindt het uitdagend dat de vrouw hem voortdurend tot grotere prestaties aanport, zodat hij nogmaals zijn mannelijkheid kan demonstreren. Zeg hem wat je graag hebt, zelfs het meest bizarre zal hij doen. Hij vindt het opwindend je slaaf te mogen spelen. Je kan hem doen knielen, zelfs je voeten doen likken, hij zal precies doen wat je van hem verlangt. Het zal hem bovendien nog genot verschaffen ook. De Vissen-man wil zijn seksueel plezier zo lang mogelijk laten duren. Hij kan bvb. een rubberen band rond zijn penis in erectie aanbrengen om die erectie zo lang mogelijk te behouden. Het geeft hem bovendien een gevoel van pijn, wat zijn genot verhoogt.

Een Vissen-man is heel vatbaar voor verslavingen. Zoals drank, drugs en gokken vaak een probleem zijn voor de Vissen-man, kan ook seks een ware verslaving worden.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Without astrology man treads, as it were, in the dim twilight of ignorance.

Luke Dennis Broughton