Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Waterman in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Enkel bij Para-Astro!
Sterrenbeeld met een waterman in bed

Waterman-vrouw

Wil je met deze vrouw de sekstoer op, dan zal je in eerste instantie op haar golflengte moeten zitten. Een goede verstandhouding is een conditio sine qua non. Het seksueel leven van een Waterman-vrouw is heel variabel. Bij momenten leeft ze zich uit als een seksueel beest, anderzijds kan ze soms maanden zonder seks leven. Ze doet het alleen als ze ervoor “in the mood” is. Voor haar is seks niet zo belangrijk, ze heeft een vrij neutrale visie op seksualiteit. De mens is nu eenmaal een veredelde diersoort, vindt ze, en seks behoort tot het gemeenschappelijk goed van de mensheid, daarom zal zij er zich ook niet van distantiëren. Deze vrouw kan heel veel begrip opbrengen voor de kleine kantjes van anderen, ook op seksueel vlak. Is je jongeheer wat klein uitgevallen of heb je de grootste moeite om een erectie te krijgen, maak je maar geen zorgen, deze vriendin-minnares neemt je zoals je bent.

Ze zal er bovendien in slagen om je te brengen waar je wil zijn. Als ze eenmaal haar zinnen op seks heeft gezet, dan maakt ze er iets speciaals van. Haar inventiviteit is onuitputtelijk. Ze bedenkt techniekjes en standjes aan de lopende band. Iedere variatie wordt nog maar eens gevarieerd, dit maakt voor haar een groot deel van het genot uit. Een Waterman-vrouw is immers steeds op zoek naar vernieuwing. Met haar elektrische vingertoppen streelt ze over je lijf tot al je haren rechtkomen van het genot. Ze weet perfect de intensiteit van haar strelingen te doseren: nu eens zacht, dan eens hard en dan weer oneindig zacht met de vingertoppen van haar nagels. Haar strelingen bezorgen je letterlijk koude rillingen. Ze neemt je teelballen tussen haar vingertoppen, afwisselend gaat ze je ballen strelen en ronddraaien tot je er wild van wordt. Een Waterman-vrouw is een heel mentaal wezen. Ze geniet ervan erotische en opwindende dingen in je oor te fluisteren. Bij haar begint het hele seksueel gebeuren in het hoofd en van daaruit wordt het gestuurd. Ze kan heel wat aan op seksueel vlak, zelfs de meest bizarre technieken wil ze uitproberen, voor haar is geen brug te ver. Op bepaalde momenten kan de Waterman-vrouw gedesillusioneerd zijn in het hele seksuele gebeuren en dan beperkt ze zich tijdelijk tot masturbatie. Dit heeft niets te maken met frigiditeit.

De Waterman-vrouw is een liefdevolle minnares, zij het dan wel van het koele soort, zolang je maar haar vriend bent.


Waterman-man

De aantrekkingskracht die een Waterman-man voor je voelt, is vooral gericht naar je verstandelijke capaciteiten. Een intiem contact gaat hij enkel aan met iemand die op dezelfde golflengte zit. Dit is ook heel voelbaar in het contact met hem. Hij wil vooral goede maatjes met je zijn, maar echte liefdevolle warmte straalt hij niet uit. Een Waterman-man is in eerste instantie een koel en nuchter type. Als hij eenmaal voor je valt, blijkt hij een toegewijde minnaar te zijn, die de kunst verstaat om je in te palmen. Zijn aanpak is traag en beredeneerd. Je zult af en toe eens de behoefte hebben om hem aan te porren, want soms lijkt hij in het voorspel te blijven hangen. Als je regelmatig met een Waterman-man vrijt, zal het je vaak wel eens overkomen dat je een orgasme krijgt zonder dat er een echte penetratie aan te pas gekomen is.

Als hij echter goed op dreef is, dan kan je hem vrijwel alles laten doen wat je van hem verlangt. Hij is best te vinden voor allerlei nieuwigheden en erotische spullen. Met zijn scherpe geest zal hij steeds de nieuwste snufjes weten te vinden. Als hij erotische literatuur op de kop kan tikken, zal hij die niet versmaden. Deze ontdekkingsreiziger van de dierenriem zal het hele gamma van mogelijke standjes en technieken toch minstens eenmaal willen uitproberen. Vrij als hij is in zijn denken, is hij best te vinden voor vrije seks. Een vrijpartijtje met zijn drietjes zou hij wel eens een aantrekkelijk voorstel kunnen vinden. Deze man is steeds op zoek naar vernieuwing. Als je het met een Waterman-man te lang op de klassieke wijze doet, zal hij zich stierlijk gaan vervelen. Een seksavontuur met een Waterman-man betekent experimenteren in het liefdesspel. Laat je door hem leiden, en misschien kom je wel tot nieuwe hoogten op seksueel vlak. Toch wordt deze man niet gedreven door de grote passie.

Een Waterman-man is en blijft een mentaal wezen, ook in zijn seksuele beleving. Met het ouder worden kan een verminderde bloedcirculatie erectieproblemen of zelfs verschijnselen van impotentie veroorzaken.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

If the people were a little more ignorant, astrology would flourish...

Robert G. Ingersoll