Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Weegschaal in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop een 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Onze beste voorspellingen
Sterrenbeeld met een weegschaal in bed

De Weegschaal-vrouw

De Weegschaal-vrouw is een romantisch wezen. Seksualiteit beleeft zij volledig in een droom- en showsfeer. Ze komt aandraven in een prachtige, doorschijnende nachtjapon. Ze staat graag in het centrum van de belangstelling, ze wil bewonderd worden en genieten van de begerige blik van haar minnaar. Ze heeft exhibitionistische trekjes in zich. Ze houdt ervan zonder bustehouder rond te lopen zodat je verlekkerd naar haar mooie rondingen kan kijken. Ze vindt het evenwel ook zalig om jou te begluren. Doe het gordijn niet dicht terwijl je een douche neemt, alleen al naar de bewegingen van je naakte lichaam kijken zorgt voor een extra opwinding. Slechts langzaam sloopt ze de muren van haar verzet, ze wil letterlijk verleid en veroverd worden. Versier haar met mooie woorden en lieftallige gedichtjes. Complimenteer haar over haar mooie borsten, haar priemende tepels en de zachte rondingen van haar dijen. Creëer een romantische sfeer om je verleidingsspel te ondersteunen: aangepaste, gedempte verlichting, brandende kaarsen, zwoele geur van etherische rozenolie en een zweverig muziekje zullen wonderen doen. Jouw hele verleidingsstrategie zal uiteindelijk uitmonden in een fysiek hoogstandje.

De Weegschaal-vrouw wordt graag verwend. Een massagebeurt als voorspel zal ze erg waarderen. Ze laat zich graag behandelen van kop tot teen. Als haar rug een beurt gekregen heeft, zal ze zich lui omdraaien zodat je ook haar voorkant kan masseren. Met haar kan je allerlei variaties bedenken, maar het moet kunstzinnig en fijngevoelig blijven. Champagne over haar buik gieten en dan aflikken vindt ze best opwindend, maar pas op voor wat zij “vulgaire” praktijken noemt. Wanneer een man haar te brutaal seksueel benadert, zal ze dichtklappen. Zorg dus bij voorkeur voor een aangepast, en liefst luxueus kader. Voor de achterbank van je oude volkswagen zal ze wel niet te vinden zijn.

Als je na een nachtje met een Weegschaal-vrouw ontbijt op bed verwacht, dan reken je buiten de waard. Voor haar moet een nachtelijk avontuur bekroond worden met een fatsoenlijke nachtrust! Pas tegen de middag kan ze beginnen denken aan opstaan. Bereid je voor op een gezellige brunch met haar, dan kan het nog best leuk worden.Weegschaal-man

De Weegschaal-man is een zachtaardige en liefderijke minnaar. In een aangename sfeer wil hij langzaam op temperatuur komen. Hij is erop gericht om je in de hoogste vervoering te brengen. Hij zal uitpakken met een uitvoerig voorspel om een ontspannen en vreugdevolle sfeer te creëren. Zijn strelingen zijn zacht en prikkelend. Hij is een trage minnaar.

Weegschaal-mannen komen meestal niet vroegtijdig klaar zodat je er lang kan van genieten. Hij kan zijn erectie behoorlijk lang volhouden. Wees niet te abrupt, zijn erectie zou zo weer kunnen verdwijnen. Deze vernedering zal hij moeilijk verteren, bovendien baart het hem zorgen dat hij jou dan niet de volle bevrediging kan schenken. Wat hij erg waardeert is dat je zijn teelballen grondig onderhanden neemt: lichtjes strelen, zuigen, kussen, knijpen… niet te hard weliswaar want een Weegschaal houdt niet van de harde kant van het bestaan. Seks is voor hem een “totaalgebeuren”. Hij neemt er alle tijd voor. Zomeer eventjes tussen de lakens duiken, daar bedankt hij voor. Hij wil het volledige menu, een afgerond geheel! In een vrijpartij met een Weegschaal-man krijgt je lichaam dus een volledige beurt. Hij likt je borsten, streelt je lichaam, bijt in je tenen, beroert je hele lichaam met zijn tong. Als zijn vingertoppen zacht je clitoris raken, bereik je de hoogste toppen van vervoering. Met zijn tong de zone prikkelen tussen de vagina en de anus is een van zijn meest exquisiete technieken. Deze techniek laat iedere vrouw hijgen van genot.

Een Weegschaal-minnaar wordt als een zegen beschouwd voor een vrouw. Het is niet alleen een mooie verschijning, ook als liefdescompagnon en bedpartner heeft hij heel veel troeven. Heel wat Weegschaal-mannen hebben een ruime visie op seksualiteit. Hun grote tolerantie naar seksualiteit toe kan een aanzet zijn tot partnerruil.

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Kracht komt niet voort uit fysiek vermogen, maar uit een onverzettelijke wil!

Mahatma Gandhi