Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Ram in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop 3 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

Onze beste voorspellingen & Analyses
Sterrenbeeld met een ram in bed

Ram-vrouw

Met een Ram-vrouw komt een gepassioneerde, vurige vrouw op je pad. In de seksualiteit geeft zij zich volledig. Romantiek hoeft niet echt. Er hoeft niet al teveel poespas bij te komen, zelfs een flirterig, haastig vrijpartijtje is graag meegenomen voor deze wilde diva. Het is een uitdagende vrouw, die niet terugschrikt voor een robbertje vrijen in de auto of in de duinen, zolang het maar prikkelend en opwindend is. Wees niet verbaasd wanneer de Ram-vrouw uit de kleren gaat en je broek op je enkels laat zakken, voor je zelfs de tijd hebt gehad om een zwoel muziekje op te leggen.

Een Ram-vrouw houdt van initiatief, dat zal je erbij moeten nemen. In bed zal zij de meeste actie ondernemen. Ze ligt het liefst bovenaan, daar heeft ze het meest bewegingsvrijheid en van daaruit kan zij het spel dirigeren. Ligt ze toch onderaan, dan zal ze door haar lichaambewegingen toch een belangrijke bijdrage leveren. Ze stuurt het hele seksuele gebeuren van de partner naar een orgasme toe. Als dat er aankomt, kan ze tekeer gaan als een wild dier: bijten, grommen of zelfs krabben. Na een vrijpartij met deze Ram-vrouw, kan je bed of zelfs je hele slaapkamer erbij liggen als een slagveld. Eén ding is zeker: het is écht en ze beleeft het ten volle. Daar kan je donder op zeggen.

Getrouwd zijn met een Ram-vrouw is niet altijd een sinecure. Grote ruzies zullen voorkomen, maar dit scherpt precies de seksuele appetijt en stimuleert de hormonenwerking. Het ene moment gaat ze vreselijk tekeer en haalt ze tegen je uit, het andere moment lig je met haar te vrijen. Deze vrouw beschikt over een grote seksuele appetijt. Je zal uit het juiste hout moeten gesneden zijn om aan haar seksuele noden te kunnen voldoen, zoniet durft ze wel eens groenere weiden opzoeken. Ram-vrouwen zijn jaloers, niet omdat ze je willen bezitten, maar omdat ze moeilijk kunnen omgaan met gekwetste eigenwaarde. Voor elke man die bij de Ram-vrouw kandideert zal het een ware uitdaging zijn deze furie te bedwingen!Ram-man

De mannelijke ram is impulsief en veroverend. Dit doet hij niet altijd even gesofisticeerd, integendeel, hij pakt het eerder ruw aan..Hij “neemt” zijn partner. Het heeft weinig zin om te protesteren, want hij bepaalt de wet. Veel tijd moet je niet nemen om je Ram-man te prikkelen, hij houdt van snelle en doeltreffende actie. Hij zal niet wachten tot de zaterdagavondfilm afgelopen is om zijn seksueel toetje te nemen. Hij doet het veel, vaak op de meest ongelegen tijdstippen. Hij heeft een hekel aan routine. De uitdaging ligt bij jou om vernieuwend te zijn in je verleidingsspel. Je zal creatief moeten zijn om je Ram op temperatuur te houden. Indien je een Ram-man hebt als bedpartner, doe je er goed aan zelf de verantwoordelijkheid voor de contraceptiva op te nemen: in al zijn overhaasting vliegt hij eropaf en durft hij wel eens vergeten het condoom om te doen. Het gebeurt trouwens op de meest onverwachte momenten, zelfs als het helemaal niet goed voor je uitkomt.

In bed is de Ram-man speels en kinderlijk, zelfs op latere leeftijd. Hij is een avonturier in bed, alle mogelijke grenzen wil hij overschrijden. Geef hem de suggestie om je tepels te likken en hij likt je helemaal af. Een zachte minnaar is hij niet. Hij zuigt en bijt, trekt aan je haren, nijpt in je billen en propt zijn penis in je mond tot je er bijna misselijk van wordt… Het kan niet heftig en extreem genoeg zijn. Het liefst zit hij bovenaan. De partner op de knieën, zodat hij achteraan kan binnendringen in de vagina of de anus, is een van zijn favoriete posities. Het spreekt voor zich dat zoveel seksueel geweld kan niet blijven duren. Op middelbare leeftijd zullen Ram-mannen het wat anders moeten bekijken en behoorlijk wat inboeten op seksueel vlak. Ram-mannen die moeilijk aan de bak komen in bed, kunnen op gevorderde leeftijd een hele hoop romances starten om zich toch maar te bewijzen. Wees behoedzaam met een Ram-man, want hij dringt bij je binnen voor je goed en wel weet wat er gebeurt! Naar bed gaan met een Ram-man is een wilde en lawaaierige bezigheid. Hoe meer decibel er geproduceerd worden, hoe beter het orgasme!

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Astrology is like gravity. You don't have to believe in it for it to be working in your life.

Zolar