Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Sterrenbeelden

Met een Stier in bed

| Para-Astro, al 30 jaar specialist in Astrologie
Herlaad de pagina eens als u niet de horoscoop van vandaag ziet (F5 drukken)

Jouw daghoroscoop 1 2017


Tip: Vergeet ook je dagkaart niet te trekken! Link


Blijf op de hoogte van nieuwe astrologische functies op onze website:

De beste voorspellingen voor het komende jaar
Sterrenbeeld met een stier in bed

De Stier-vrouw

Seks met een Stier-vrouw wordt een langzame aangelegenheid. Eerst moet je toegelaten worden in haar leven, en dat vraagt tijd. Misschien nodigt ze je wel uit voor een etentje, Stieren eten nu eenmaal graag. Ze heeft een zachte, glanzende huid, een troef die toch wel de meeste Stier-vrouwen in huis hebben. Haar lage halsuitsnijding reveleert een paar mooie volle borsten. Er moet romantiek in de lucht hangen voor de Stier-vrouw zich langzaam laat wegglijden. De sfeer en de ambiance zijn dé belangrijkste voorwaarden opdat de Stier-vrouw zich kan geven en op dreef geraakt. In een romantische avond met een Stier-vrouw is alles zacht en heerlijk. Haar slaapkamer is smaakvol ingericht en rijkelijk aangekleed. Zijden lakens bedekken het bed, want ze houdt van alles wat mooi en zacht is. Met een Stier-vrouw moet je bijzonder voorzichtig te werk te gaan. Ze wil niet overweldigd worden. Heel langzaam moet je haar zinnen strelen en haar naar de seksuele activiteit leiden. Zachtjes moet je het spel inleiden: strelen, kussen, likken. Maar dit is slechts het voorspel. Seks met een

Stier-vrouw is zoveel als kiezen voor een klassiek menu: voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Ze wil het helemaal zoals het hoort, ze is een veeleisende liefdespartner. Eens de Stier-vrouw goed op dreef is, kan ze zich ontpoppen tot een regelrechte wilde Spaanse corridor, en ze wil er lang van genieten! Er wordt dus veel gevraagd van je fysiek uithoudingsvermogen.

Experimentele standjes in de kennismakingsfase zijn uit den boze. Doe het liever traditioneel, zoals het al duizenden jaren gedaan wordt. Later, wanneer jullie meer vertrouwd met elkaar zijn, kan je geleidelijk aan een nieuw standje uitproberen, maar niet teveel ineens. Stieren houden niet echt van verandering. Elke verandering moet heel langzaamaan geïntroduceerd worden. De Stier-vrouw houdt van geuren, vooral de geur van een opgewonden man kan haar wild maken. Aangezien een Stier-vrouw van orale seks houdt, zal de soixante-neuf positie een vrij gebruikelijke houding worden.Stier-man

Voor Stier-mannen is seks een heel gewone behoefte zoals eten en slapen. Toch is een Stier-man een ideale bedpartner, want hij houdt als geen ander rekening met de behoeften van zijn partner. Het verschaft hem het grootste genoegen je te overladen met seksuele geneugten. Met een Stier-man naar bed gaan is een theatrale gebeurtenis. Hij wacht geduldig het juiste moment af, alles lijkt bestudeerd te zijn. Een willekeurig vluggertje tussendoor is niet aan hem besteed. Hij wil het langzaam en ontspannen. Je hoeft van hem geen experimentele standjes te verwachten, hij doet het rechtaan rechttoe, ongecompliceerd op een natuurlijke wijze, zoals het altijd al gedaan werd.

Een Stier-man is een heel zintuiglijk wezen. Ruiken en voelen alleen al is voor hem bijzonder opwindend. Van de geur tussen je benen gaat hij helemaal uit de bol. Een Stier-man heeft een zekere fixatie voor orale bezigheden. Met het grootste plezier zal hij je aflikken, tot je tenen toe (wat trouwens een bijzonder prikkelend effect kan hebben). Laat hem je borsten voelen en je tepels likken, een ware delicatesse voor hem! Giet eens een drankje uit over je lichaam: het aflikken is voor hem een uitermate opwindende bezigheid. Orale seks, daar gaat hij voor!

Hij is een uitstekende minnaar die heel lang erecties kan behouden. Toch moet het gezegd dat het hem ontbreekt aan verbeeldingskracht. Wil je eens wat anders, dan zal het initiatief van jou moeten uitgaan. Breng het echter voorzichtig aan, want deze man is koppig als geen een. Als hij niet wil, dan zal hemel en aarde verzetten je niet kunnen helpen!

TIP: vraag je persoonlijke horoscoop aan en/of in combinatie met je (potentiële) partner

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Kracht komt niet voort uit fysiek vermogen, maar uit een onverzettelijke wil!

Mahatma Gandhi