Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 15 t/m dinsdag 21 augustus

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Financieel lijk jij nu de erkenning te krijgen waar je al een poosje naar uitkijkt. Je collega’s reageren er verschillend op. Er kan zelfs afgunst zijn. Met je familie en dierbaren heb jij een geweldige tijd.

Stier

Een onverwachte reis, een weekend weg, of misschien een leuke cursus. Jij staat er voor open en het kan jij verder brengen. In de liefde zijn er positieve ontwikkelingen. Het wordt een romantische week.

Tweelingen

Je kan deze week heel goed aan je conditie werken. Door meer te bewegen, de juiste voeding te nemen en een ander levenspatroon te volgen bemerk je deze week al de resultaten ervan.

Kreeft

Jouw partner staat nu heel serieus in de relatie. Dit geeft jou houvast en zekerheid. Samen met leuke vrienden breng je een gezellige tijd door. Ook familie krijgt de nodige aandacht.

Leeuw

Valt er iets uit te praten of op een andere manier te vertellen, dan is het er een uitstekende week voor. Je weet de juiste toon te vinden, waardoor men ook echt naar jou luistert. Je hebt het beste voor met jouw omgeving.

Maagd

De relatie bloeit op. Er hangt een goede verstandhouding tussen jullie in de lucht. Zaken kunnen uitgepraat worden, mits er niet te veel oude koeien uit de sloot gehaald worden. Single Maagden kunnen een oude vriend terugzien.

Weegschaal

Je pakt weer oude projecten op. De samenwerking met anderen is uitstekend, zolang je wel met enige zelfstandigheid kan werken. Thuis is de stemming wisselend. Klusjes aan huis brengen spanningen met zich mee.

Schorpioen

Een gesprek op het werk levert niet het juiste resultaat op. Toch ga jij onverstoorbaar verder. Je voelt, dat je voor een doorbraak staat. Je hebt deze week leuke contacten met bekenden en onbekenden.

Boogschutter

Het is een gunstige week om te investeren in je gezondheid. Volg eens een sport, of verdiep je in gezonde voeding, Boogschutter. Daar ondervind je positieve gevolgen van. Je conditie verbetert erdoor.

Steenbok

Je bent nu heel serieus, want je voelt dat er voor jou een fase aanbreekt, dat je door kan breken. Je neemt je werk en je financiën onder handen. Soms kom je in het gedrang met andere verplichtingen, maar je probeert wel de balans te bewaren.

Waterman

Je zou sommige zaken over een andere boeg willen gooien. Wellicht richt jij je huis anders in, of de tuin. Het hoeft niet altijd veel te kosten om te veranderen. Verder is het een gezellige week met leuke contacten.

Vissen

Je bent graag creatief bezig. Dat is niet altijd mogelijk. Je kan wel alvast in grove lijnen je ideeën op papier zetten. Jouw sociale leven vraagt deze week veel aandacht van je. Je ontvangt veel uitnodigingen voor gezellige uitjes.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie augustus 2018

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Liefde is de afwezigheid van beoordeling.

Dalai Lama