Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 20 juni t/m dinsdag 26 juni

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Een mooie waterdriehoek zorgt voor veel gezellige en waardevolle momenten in jouw leven. Je kan nu prachtige gesprekken voeren met je dierbaren. Dit geeft jou mooie inzichten.

Stier

Jouw omgeving is deze week belangrijker voor jou dan je maatschappelijk slagen. De mens staat hierin centraal voor jou. Glimlach veel en maak eens een praatje met iedereen die je ontmoet, ook al is dat heel kort.

Tweelingen

Er komen nieuwe feiten aan het licht omtrent jouw financiën. Het is goed nieuws. Hier kan je iets mee en hoogstwaarschijnlijk ga jij er financieel gezien ook lichtelijk op vooruit.

Kreeft

Je bent soms heel verlegen en wacht af, tot anderen jou benaderen. Deze week gaat alles veel gemakkelijker en ontstaan er als vanzelf interessante gesprekken. Je voelt je hier heel goed over.

Leeuw

Je gedachten bepalen deze week hoe jij je voelt. Je wil dit het liefst nu nog alleen verwerken en dat is een prima idee. Zonder je eens iets vaker af, zoek de rust en stilte op, dan komen de ideeën vanzelf.

Maagd

Een gesprek met je vrienden werpt een ander licht op de zaak. Zo hoor je nog eens iets, Maagd. Kijk wat je met de informatie doet, maar je kan het positief voor jezelf gebruiken.

Weegschaal

Op je werk lijk je geliefd. Het is nu de tijd om je populariteit aan te kaarten en je meerderen op jouw functioneren te wijzen. Forceer niets, en kijk wat er gebeurt. Het pakt vast voordelig voor jou uit.

Schorpioen

Kennis is macht en dat ervaar jij vooral deze week. Kennis haal je uit de boeken, via internet, maar ook door met anderen van gedachten te wisselen. Sta open voor hetgeen je hoort.

Boogschutter

Je wil nu in het reine komen met gevoelens van frustraties of met je diepere emoties. Hiervoor kan jij een luisterend oor goed gebruiken. Zoek een betrouwbaar en deskundig iemand.

Steenbok

Een gesprek met een compagnon, je collega of met je partner brengt je tot andere inzichten. Je bent blij over hoe het gaat. Dit gesprek zal voorlopig goede gevolgen hebben op je gedrag.

Waterman

Praat eens met een vertrouweling of met een deskundige. Door met iemand te spreken, die er niet emotioneel bij betrokken is, kom je tot prachtige inzichten, die jou op jouw beurt weer verder helpen.

Vissen

Je houdt zoveel mogelijk binnen je huiselijke kring. Je hebt de neiging om daarbij door een roze bril te kijken. Deze week is het moment om die bril af te zetten en open en eerlijk met elkaar om de tafel te gaan zitten. Het kan je ver brengen.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie juli 2018

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop.

Rumi