Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 22 t/m dinsdag 28 november

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Je hebt hard gewerkt en eigenlijk aan een paar daagjes rust toe. Neem het er eens van, Ram. Breng tijd door met je dierbaren. Zoek even een plek uit in de natuur om bij te tanken en elkaar aandacht te geven. Dat zal je goed doen.

Stier

Het is deze week een geschikte tijd om lekker rustig aan te doen. Om te genieten en vaak de natuur in te trekken. Lekker buiten uitwaaien met je familie, gezin en dierbaren. Je werkt daarbij gelijk aan je gezondheid. Je conditie kan wel een boost gebruiken.

Tweelingen

Er zijn goede ontwikkelingen op relationeel en op sociaal vlak. Je voelt je nu geliefd en erkend. Je brengt met je vrienden en dierbaren een gelukkige tijd door. Daarnaast voel je ook de behoefte om aan je gezondheid te werken. Je lichaam geeft dat aan.

Kreeft

Je carrière gaat goed. Je werkt wel hard, waardoor jij je soms erg vermoeid voelt. Je kan lichamelijk zelfs iets merken, waardoor je besluit om eens nader naar je levensstijl te kijken. Gezonde voeding en een geordend dag/nachtpatroon draagt bij aan jouw welzijn.

Leeuw

Je gezin, je werk, je thuis betekent nu alles voor je. Hierdoor kom je niet erg aan sporten toe. Misschien kan je het combineren door af en toe ook lange wandelingen te maken. Samen bezig zijn verhoogt de sfeer en voegt ook iets toe aan je conditie.

Maagd

Mogelijk heb je extra dagen vrij, want je huis is nu belangrijk voor je. Misschien knap jij je woning op, waardoor alles weer mooier en functioneler wordt. Het kost wel het nodige. Daar ben je niet blij mee, maar kan onvermijdelijk zijn.

Weegschaal

Een familievete gooit deze week mogelijk roet in het eten. Ook praktische zaken aan de woning kunnen nu spelbrekers zijn. Dat is het enige minpuntje, want verder voel jij je wel goed en verloopt deze week verder wel prettig.

Schorpioen

Er wacht jou nog steeds financieel voordeel. Mogelijk besteed je dat aan je woning. Je thuis wordt belangrijker voor je en daar wil jij verbeteringen aanbrengen. Met je gezondheid gaat het iets minder goed. Kijk uit voor vallen en andere verwondingen.

Boogschutter

Je voelt je prima. Je bent optimistisch gestemd. Je weet, dat je op maatschappelijk en financieel vlak nog een lange weg te gaan hebt, maar er zijn lichtpuntjes. Verder breng jij een leuke tijd door met je vrienden en je kennissen.

Steenbok

Begin van de week kan je onderweg vertraging of oponthoud hebben. Correspondentie en communicatie lukt dan ook niet zo goed. Maar je bent wel goed bezig met je carrière en je financiën. Daar krijg je ineens veel beter grip op.

Waterman

Je bekijkt de mogelijkheid om je te gaan specialiseren. Dat kan in jouw geval een uitstekend idee zijn. Misschien heb je er bij of omscholing voor nodig, of dat een korte cursus volstaat. Op financieel vlak is er een kleine verbetering.

Vissen

Je vindt je werk belangrijk en je werkt er ook hard voor. Een gesprek deze week brengt licht op de zaak en pakt goed uit. Met vriendschappen en op romantisch vlak gaat het deze week niet zo goed. Het is even niet anders. Je hebt momenteel genoeg aan jezelf.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie november 2017

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Happiness is not the absence of problems, it's the ability to deal with them.

Steve Maraboli