Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop 26 april t/m 2 mei

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Jouw financiën zitten in de lift. Het is geen verkeerd idee, om ook eens een gokje te wagen. Koop bijvoorbeeld eens een extra lot. Verder doe je deze week hele goede aankopen en is het een geschikte week voor verkopen.

Stier

Je bent in een feestelijke stemming. Het gaat inmiddels weer helemaal goed met jou en je maakt plezier. Je bent ook heel productief bezig. Je besteedt aandacht aan iets nieuws in jouw leven of je maakt nieuwe plannen.

Tweelingen

Je bent niet helemaal jezelf. Meestal ben je heel vrolijk en blij, maar je hebt nu even minder behoefte aan mensen. Je kruipt meer in je schulp. Je hebt genoeg aan jezelf. Je houdt je rustig. En dat is een goed standpunt om daaruit plannen te maken.

Kreeft

Je krijgt veel uitnodigingen van vrienden en kennissen. Ook de omgang met collega’s is nu heel prettig. Erg gezellig allemaal. Het kan ook nuttig zijn, want zo hoor je nog eens wat. Je bent wel een beetje weinig thuis, maar dat is nu eenmaal zo.

Leeuw

Je bent goed bezig op je werk en krijgt daar veel bewondering voor. Zoals je nu werkt, ga je als een speer. Binnenkort zijn er wel promotiekansen. Je neemt als vanzelf de leiding en dat gaat jou heel goed af. Je kan eindelijk laten zien wat je waard bent.

Maagd

Een vakantie, een reis, een cursus of een workshop. Dat wordt deze week belangrijk voor jou. Zo kan jij even je zinnen verzetten en aan andere dingen denken. Je hebt deze breack verdiend. Bovendien steek je er ook nog iets van op. Het inspireert jou.

Weegschaal

Je verdiept je in zaken die nader uitleg nodig hebben. Zo zijn er Weegschalen die hun stamboom onderzoeken, of onderzoek doen naar erfelijkheid of spiritualiteit. In ieder geval word je geboeid door onderwerpen, waar je niet direct het antwoord op weet.

Schorpioen

Jij bent wederom in een verliefde bui. Single Schorpioenen kunnen polsklap verliefd worden. Je hebt zelf ook een aantrekkelijke uitstraling. Voor stellen zit er deze week ook veel romantiek in het vat. Je besteedt veel tijd aan elkaar.

Boogschutter

Je dagelijkse bezigheden nemen veel tijd van je in beslag. Er lijkt ook steeds iets tussen te komen. Hierdoor loop jij achter op je schema en krijg je bepaalde dingen niet af. Dit vraagt een flexibele houding van jou en die heb je niet altijd.

Steenbok

Je bent vrolijker en losser dan anders. Je voelt je goed en bent aangenaam gezelschap. Je hebt zin om de wereld te ontdekken en bezoekt wat vaker dan anders evenementen en andere zaken. Je geniet volop en laat je gezin meegenieten.

Waterman

Voor jou breekt er nu thuis een drukke periode aan. Misschien neem je wel een paar daagjes vrij van je werk, want je hebt een grote klus om te doen. Dat vraagt concentratie en je wil niet opgehouden worden. Je krijgt er veel hulp bij. Dit betekent automatisch ook veel volk over de vloer.

Vissen

Er valt een heleboel te vertellen. Je stelt het op per brief, in een boek of je spreekt mensen toe. Men leert van jouw ervaringen. Dat is mooi natuurlijk, maar jij moet er zelf ook beter van worden. Die balans dien je een beetje in de gaten te houden.

  

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie mei 2017

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Astrology is astronomy brought down to earth and applied toward the affairs of man.

Ralph Waldo Emerson