Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 5 t/m dinsdag 11 december

Voor alle sterrenbeelden

Ram

De Maan dicht bij Mercurius zorgt voor een broeierige sfeer. Aan de ene kant ervaar je het als prettig en spannend, maar aan de andere kant komen er nu ook diepe onverwerkte emoties bij jou naar boven.

Stier

Er staan veel planeten in de sector die over jouw liefdesleven gaat. Je onderzoekt momenteel je gevoelens en hoe jouw standpunt is ten aanzien van de liefde. Het geeft hele romantische momenten en speciale ontmoetingen.

Tweelingen

Het gezinsleven of een hobby vergt nu veel tijd van jou. Daarnaast wil jij je gezondheid niet verwaarlozen. Je wil een beetje op je levensstijl passen. Een blessure aan je rug vraagt jouw aandacht.

Kreeft

Jij bent al druk met voorbereidingen voor de aankomende feestdagen. Jij vindt; je kan niet vroeg genoeg beginnen. Waarschijnlijk pas jij je woning helemaal aan dit thema aan en breng je op die manier gezelligheid aan.

Leeuw

Ook jij bent thuis druk bezig, maar ook de tuin krijgt een opknapbeurt. Wellicht ben je veel onderweg, waardoor het al met al een hele drukke week wordt. Er valt ook veel te doen achter je computer.

Maagd

Je maakt de balans op wat je financiën betreft. Er komen dure feestdagen aan. Je lijkt het allemaal goed onder controle te hebben, maar je wil toch niet voor onverwachte kosten komen te staan.

Weegschaal

Je voelt je heel prettig, alhoewel je soms diep in je herinneringen graaft om zodoende bepaalde levenservaringen te kunnen plaatsen. Hierdoor ben je soms iets afwijzend naar anderen, omdat je de behoefte hebt om jezelf terug te kunnen trekken.

Schorpioen

Je bent lekker actief en hebt ook heel wat te vertellen. Je voelt je goed en ook eindelijk lijkt het op financieel gebied beter met je te gaan. Je wil nog wel steeds zuinig aan doen, want er komen dure tijden aan.

Boogschutter

Jouw energieniveau heeft onlangs een boost gekregen. Je zit vol ambitieuze plannen, alhoewel je nog niet met alles naar buiten kan komen. Ga rustig door met plannen, want uiteindelijk mogen ze het daglicht zien.

Steenbok

Je hebt een beetje last van een winterdip. Je voelt je regelmatig vermoeid, waardoor je meer tijd nodig hebt om je te ontspannen. Zeg niet gelijk op alle uitnodigingen “ja”, want dat tempo ligt momenteel te hoog voor jou.

Waterman

Je bent nu een graag geziene gast en waarschijnlijk ontvang je veel uitnodigingen. Wat dat betreft wil je ook niets missen; en je hebt gelijk, want het kan uiteindelijk veel betekenen voor je sociale en maatschappelijke leven.

Vissen

Jouw ambitieuze plannen wisselen zich af met jouw behoefte aan afzondering. Dit is een vreemde combinatie, die jou een beetje humeurig maakt. Geef aan waar je mee zit, dan hoeft het geen irritatie en frustratie op te leveren.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie december 2018

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Als ik loslaat wat ik nu ben, dan word ik wat ik kan zijn...

Lao Tzu