Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop 10 t/m 16 mei

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Ram, met Venus, de planeet van de liefde dicht bij jouw geboortezon neemt jouw populariteit toe. Je hoeft hier niets voor te doen. Jouw omgeving vindt jou nu uiterst charmant. Daar kan je natuurlijk handig gebruik van maken, Ram!

Stier

Stier, de week begint heel relaxt en romantisch. Na het weekend moet je weer hard werken. Dat gaat niet altijd even makkelijk, waardoor je op een gegeven moment uitgeput bent. Schakel zo nu en dan een vrije dag in om dit tempo vol te kunnen houden.

Tweelingen

Tweelingen, op financieel vlak zijn er plussen en minnen. Je ontvangt iets, maar je komt ook voor onverwachte uitgaven te staan. Wellicht gaat er iets stuk en heb je reparatiekosten? Voor de rest verloopt de week tamelijk goed. Je hebt zo nu en dan wel je rust nodig.

Kreeft

Kreeft, een mooie week om aan je sociale netwerk te werken. Hier vallen ook je collega’s onder. Probeer afspraken niet af te zeggen, want het stelt jou in staat om nieuwe contacten op te doen. Het is ook een goede week om aan je gezondheid te werken.

Leeuw

Leeuw, het is een goede week om even kort weg te gaan, zoals een lang weekend, maar om daarvoor en daarna weer hard aan je carrière te werken. Je krijgt allerlei kansen op maatschappelijk vlak en het zou zonde zijn iets te missen.

Maagd

Maagd, het is een prachtige week voor het ondernemen van een stedentrip of een korte cursus. Daarnaast doen zich hele mooie ontwikkelingen voor op maatschappelijk vlak. Je verdient het Maagd, want je hebt er hard genoeg voor gewerkt.

Weegschaal

Weegschaal, je relatie zit in de lift. Je doet deze week heel veel samen met je partner, zoals shoppen, een kort reisje en andere leuke dingen. Single Weegschalen zijn nu heel aantrekkelijk voor hun omgeving. Maak daar gebruik van en houd je ogen open, Weegschaal!

Schorpioen

Schorpioen, het wordt een hele sensuele week vol romantiek en mooie momenten. Je kan ook tot hele mooie gesprekken komen met je partner. Ben je alleenstaand? Dan valt er een heleboel te genieten en in te halen aan romantiek.

Boogschutter

Boogschutter, je zoekt een nieuwe manier om je dagelijkse leven invulling te geven. Je wil meer tevredenheid en misschien een ander schema om het vol te kunnen houden. Luister naar je lichaam, Boogschutter, want dat weet wat goed is voor jou.

Steenbok

Steenbok, ben je voor jezelf werkzaam, dan doen zich mooie kansen voor in de handel. Je bedrijf maakt een groeifase door. Daar ben je blij mee. Het is ook een goed moment om een website te lanceren of op een andere manier met communicatie/internet te werken.

Waterman

Waterman, er spelen gunstige invloeden op financieel vlak. Misschien dat je dat geld aanwendt om je huis of buitenboel op te knappen. Je hebt er zin in. verder is de week geschikt om aan je vriendschappen te werken.

Vissen

Vissen, je komt nu heel overtuigend over op jouw omgeving. Hierdoor oogst je bewondering bij vrienden en ook bij collega’s. je hebt vaak het gevoel dat men jou onderschat. Daar is deze week geen sprake van, Vissen.

  

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie mei 2017

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I believe in astrology as much as I do in genetics.

Quincy Jones