Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 16 augustus t/m dinsdag 22 augustus

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Ram, de Zon en de planeet Mars zijn jouw sterrenbeeld gunstig gezind. Je voelt de weldadige werking ervan. Het geeft je meer energie. Bepaalde zaken lukken beter. Gebruik de kracht van de Zon om vooruit te komen, Ram.

Stier

Stier, je gaat op in je werk, maar toch ligt het accent deze week op je persoonlijke leven. Je thuis is nu belangrijk voor je, met je familie en je dierbaren. Je besteedt veel aandacht aan hen. Stieren met een gezin beleven veel vreugde aan hun kinderen.

Tweelingen

Tweelingen, je werk, je gezin, je vrienden; dat lukt allemaal niet zo. Het verloopt niet zoals je wens en er ontstaan zelfs conflicten. Je richt je aandacht op je huis en de inrichtingen en werkzaamheden aldaar. Daar haal jij je voldoening uit.

Kreeft

Kreeft, het wordt een moeilijke week om samen te werken met mensen. Je botst op verzet. Ook met je partner kan het flink misgaan en beland je in een discussie. Het wordt wel een goede week om achterstallige [correspondentie]klussen af te ronden en om korte reisjes te maken.

Leeuw

Leeuw, je voelt je krachtig en energiek. Je bent hoopvol gestemd over de toekomst; ook wat jouw financiën betreft. Toch moet je nog een week wachten eer je op dit vlak resultaat ziet. Doe deze week liever nog geen transacties.

Maagd

Maagd, je zit niet goed in je vel. Het liefst trek jij je even helemaal terug en laat men jou met rust. Om niet in een vervelende strijd met je medemens te belanden, geef je het best aan, dat je even een time out nodig hebt.

Weegschaal

Weegschaal, op je werk heb je een drukke week voor de boeg. Ook je sociale leven brengt veel drukte met zich mee. Je ontvangt veel uitnodigingen. Je geniet ervan, maar het is ook uitputtend. Thuis komen je werkzaamheden hierdoor in de knel.

Schorpioen

Schorpioen, bepaalde situaties in jouw leven bevallen je momenteel niet. Er valt niet over te praten. Er blijft niets anders over, dan om het te accepteren. Je gaat in je werk op, in de hoop op een betere toekomst, waarin je meer weet te bereiken.

Boogschutter

Boogschutter, laat het werk en het huis maar even zitten. Het is meer een week om de bloemetjes buiten te zetten. Ontspan je eens, Boogschutter. Ga desnoods even op vakantie en doe nieuwe inspiratie op.

Steenbok

Steenbok, het wordt een heerlijke week wat betreft de liefde. Zo nu en dan kan het nog wel even knallen, maar dat zorgt er ook voor, dat de lucht opklaart. Met de juiste houding belooft het zelfs een super romantische week te worden.

Waterman

Waterman, ben je single, dan kan daar deze week zomaar verandering in komen. Spontane ontmoetingen brengen je in contact met de juiste personen. Blijf niet binnen zitten, Waterman. Er doen zich prima kansen voor op liefdesgebied!

Vissen

Vissen, de hele week kan jij je gezondheid een boost geven en halverwege kom je zelfs tot een verrassend inzicht. Dit heeft invloed op je levensstijl. Je bemerkt direct de positieve werking ervan. Je krijgt er ook meer energie door en een gezonde conditie.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie augustus 2017

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Liefde is de afwezigheid van beoordeling.

Dalai Lama