Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, sms, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop 25 t/m 31 jan

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Je begint een beetje te zien waar je harde werken allemaal toe leidt. Je hebt nog niet het gevoel dat je volledig erkenning krijgt. En je krijgt er ook nog niet de vrije hand in, maar je raakt wel al wat meer betrokken en gemotiveerd. Er is nog veel te doen, Ram!

Stier

Op je werk is de stemming enigszins aangeslagen. Je gaat hier onder gebukt, maar je vat het niet persoonlijk op. Je kan niet alles op je schouders nemen. Je doet je werkzaamheden naar behoren. Meer kan je niet doen. Het waait wel weer over.

Tweelingen

Een vakantie of een korte reis brengt veel extra drukte met zich mee. Aan de ene kant verheug jij je hier op en aan de andere kant moet je er veel voor regelen. Wanneer jij er eenmaal uit bent, dan kan je met volle teugen genieten en weer even helemaal opladen.

Kreeft

Je bent het liefst thuis. Daar ontvang je wel regelmatig visite. Je maakt het gezellig en verwent je gasten. Ook je vrienden en familie kunnen altijd op je steun en aandacht rekenen. Je bent een zorgzaam type. Als je de energie er voor hebt, dan vind je het allemaal prima!

Leeuw

Een afspraak met vrienden of kennissen geeft jou veel plezier. Het biedt ook nog mogelijkheden voor de toekomst. Je netwerk kan wel wat opfrissing gebruiken. Je weet nooit waar het allemaal toe leidt. Je bent populair en je wordt veel gevraagd, Leeuw!

Maagd

Op je werk loop je vast. Je hebt momenteel veel aan je hoofd. Soms zie je geen oplossing. Neem een deskundige in de arm of vraag advies bij een kundig iemand. Het zit even tegen. Je rekent op steun uit je omgeving, maar de hulp en steun komt van buitenstaanders.

Weegschaal

Een vakantie of een lezing biedt een welkome afleiding. Je raakt geïnteresseerd en wil er meer van weten. Alles staat deze week in het teken van een bepaald onderwerp. Dit kan je ook weer gebruiken voor andere gebieden van je leven. Je bent heel tevreden hierover.

Schorpioen

Je ontvangt goed nieuws. Hier zat jij al een poosje op te wachten. Het heeft waarschijnlijk met je werk of met een huis te maken. Het betekent wel een vooruitgang en verbetering. Nu moet je het nog allemaal waar gaan maken. Maar dat kan jij!

Boogschutter

Je rug en je bovenbenen zijn deze week gevoelig. Kijk uit met bepaalde sporten en kleed je warm aan. Je hoeft het risico niet op te zoeken. Verder ben je lekker bezig en lopen zaken redelijk soepel. De financiën hebben nog wat tijd nodig.

Steenbok

Ook voor jou zijn de financiën momenteel niet goed. Je wordt soms een beetje moedeloos van deze situatie, want je hebt er zelf geen grip op. Je kan er dan ook niets aan doen. Probeer een beetje met de stroom mee te gaan in plaats van je zo druk te maken, Steenbok.

Waterman

Ontmoetingen onderweg hebben een speciale betekenis voor jou. Zo kom je nieuwe mensen tegen, maar ook mensen van vroeger kruisen je pad. Dit vind je heel bijzonder en het doet je goed. Je maakt heel wat gezellige praatjes voor nu en wie weet de toekomst.

Vissen

Je bent een beetje in jezelf gekeerd. Je staat onder een bepaalde druk, want je werkzaamheden moeten af. Je vindt je werk wel leuk, maar je moet er wel het nodige voor doen. Hierdoor heb je weinig tijd voor andere dingen. Daar wil je wel verandering in aanbrengen.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie februari 2017

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Ana Magdalena
 • Mireille Devos

Without astrology man treads, as it were, in the dim twilight of ignorance.

Luke Dennis Broughton