Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 18 april t/m dinsdag 24 apr

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Mercurius de planeet van de communicatie staat in jouw sterrenbeeld, maar hij staat slecht, vooral wat betreft zakelijke gesprekken. Deze week is het geen goede week om promotie aan je baas te vragen, hoe hard je ook werkt.

Stier

Op 20 april komt de Zon jouw sterrenbeeld in. Dit is gunstig voor jou, Stier. Daarnaast staat Jupiter heel gunstig voor jou, waardoor er veel romantiek op jouw pad komt. Je kan deze week hard werken, maar er is zeker ook tijd voor leuke dingen.

Tweelingen

Ben je met een onderzoek bezig, dan levert dit goeie resultaten op. Ook voor je carrière betekent dit nu veel. Qua vriendschappen gebeuren er een heleboel leuke dingen, maar sommige vrienden kan je beter uit de weg gaan.

Kreeft

Op liefdesgebied wordt het een geweldige week, zolang je de sfeer een beetje oppervlakkig houdt. Voor intieme onderwerpen is het deze week geen geschikte tijd. Ook frustraties van het werk bewaar je liever voor jezelf.

Leeuw

Er zijn verbeteringen op het gebied van werk en gezondheid. Dit doet jou goed. Mocht je van plan zijn om te gaan reizen, dan kan er een vertraging voorkomen. Sluit een goede reisverzekering af. Ook een studie loopt nu niet lekker.

Maagd

Je geniet van ontspanningsoefeningen, van een sport of een hobby. Of je geniet gewoon van je huisdieren of je kinderen. Je trekt er dikwijls op uit en dat zorgt voor de juiste afleiding. Probeer wel de gesprekken luchtig te houden.

Weegschaal

Je gezondheid verbetert, evenals de situatie thuis. Je bent er heel tevreden over. Je relatie geeft deze week wel enige spanningen. Buig de aandacht maar een beetje om, Weegschaal, zodat de sfeer luchtig blijft.

Schorpioen

Er breekt liefdesgeluk voor jou aan. Er zijn ook mensen, die jou helpen of voor afleiding zorgen, zodat bij jou de stress vermindert. Hierdoor kan jij je problemen even vergeten, waardoor jij een leuke week hebt.

Boogschutter

Kinderen zorgen voor problemen, ofwel op financieel gebied, of op opvoedkundig gebied. Soms zit je echt met je handen in het haar. Ook huisdieren kunnen voor overlast zorgen. Jet kan je zelfs op kosten jagen.

Steenbok

Alles gaat zijn gangetje en daar ben je best tevreden mee. De weegschaal slaat overwegend uit naar gunstige ontwikkelingen. Op alle gebieden in jouw leven voltrekt zich dat. Je hebt alles onder controle.

Waterman

Een zakelijk gesprek pakt goed uit. Je ziet weer nieuwe mogelijkheden. Je wil wel meer op de voorgrond treden, maar daar is het op dit moment nog geen goede tijd voor. Je vindt het soms lastig om vol te houden, maar alles in zijn tempo.

Vissen

Op financieel vlak is er een kleine tegenvaller. Je hebt een uitgave, waar je niet direct op hebt gerekend. Verder zijn er gunstige ontwikkelingen voor jou, Vissen. En op veel gebieden in jouw leven, ook op sociaal en maatschappelijk vlak.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie april 2018.

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Beoordeel je dag niet aan de oogst, maar aan de zaadjes die je hebt geplant.

Robert Louis Stevenson