Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 21 feb t/m dinsdag 27 feb

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Het liefst doe je dingen op jouw eigen wijze en besteed jij je tijd aan je gezin en familie. Je wordt echter behoorlijk in beslag genomen door vrienden en collega’s. hierdoor lopen zaken in de war en dat irriteert jou. Je bent vooral druk met dingen overdoen, die anderen verpesten.

Stier

Op je werk lopen zaken nu helemaal niet goed. Gelukkig kan je rekenen op de steun en hulp van deskundigen, compagnons en je partner. Let op verwarring en vertraging en plan alles met een ruime tijd. Het is jammer, want je was zo goed bezig.

Tweelingen

Geloof niet alles wat je hoort, Tweelingen, en vertrouw ook niet zomaar iedereen. Je hebt heel veel potentie en de kansen trekken echt aan, maar er schuilen ook addertjes onder het gras. Neem overal ruimschoots de tijd voor.

Kreeft

Mocht je reisplannen hebben, verzeker jezelf goed en neem je voorzorgsmaatregelen. Fysiek ben je ook niet goed in balans. Neem geen risico’s en probeer zoveel mogelijk in balans te blijven. Een rustige vakantie zou nu het best passen.

Leeuw

Een onverwachte reis, een hobby, cursus of workshop. Het breekt de week en je beleeft er veel plezier aan. Ook de aandacht voor je gezin biedt jou veel vreugde, of sporten. Verder ben je iets op het spoor en vervolg jij je onderzoek.

Maagd

Dit is een prima week om aan je relatie te werken. Praat zoveel mogelijk met elkaar en kijk of de gezinssituatie nog naar wens verloopt. Voer anders strengere of andere opvoedregels in, waardoor de rust thuis weerkeert. Singles kunnen nu in contact komen met een boeiend persoon.

Weegschaal

Let op je voeten, enkels en je energie, Weegschaal. Oververmoeidheid kan jou nu nekken. Kleed je ook warm, want door koude voeten vat je kou of je krijgt het aan je blaas. Het is tijd om een ander dieet te volgen of meer aan je conditie te gaan doen!

Schorpioen

Je voelt je heerlijk in balans. Kinderen of huisdieren gooien nog wel je plannen in het honderd, maar je kan er goed mee wegkomen. Soms beleef je er zelfs vreugde aan, doordat je creatieve oplossingen bedenkt. Ga bijvoorbeeld ook eens iets vaker de deur uit, zoals naar een bioscoop.

Boogschutter

De spanningen thuis lopen op. Je pakt nu van alles tegelijk aan. Misschien kom je hier niet onderuit, maar je raakt zodoende wel het overzicht kwijt. Er is ook veel drukte in en om het huis heen. Zorg voor een goed plan, dan komt het allemaal goed!

Steenbok

Het draait deze week allemaal om communicatie en correspondentie. Strijk hierbij je omgeving niet tegen de haren. Wees liever iets tactischer. Je kan soms tamelijk hard en kil reageren. Wees zakelijk, maar mild en aardig. Dan bereik je het meest.

Waterman

Het draait deze week allemaal om je financiën. Je wint iets en je verliest iets. Toch kan je ook behoorlijk aan waarde vermeerderen. Wanneer je grote aankopen doet, raadpleeg dan vertrouwelingen of deskundigen.

Vissen

Je wil het de komende tijd allemaal anders doen. Je zit vol plannen en je popelt om ze ten uitvoer te brengen. Je hebt je voorgenomen om je minder in beslag te laten nemen, zodat je rustig je werk kan doen. Je wil ook vaker op reis, of lezen of studeren.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie februari 2018.

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

It is through gratitude for the present moment that the spiritual dimension of life opens up.

Eckhart Tolle