Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 17 t/m dinsdag 23 oktober

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Er staan drie planeten die over je emotionele en diepere gevoelens gaan. Hierdoor kan je leuke nieuwe dingen ervaren, maar ook vervelende herinneringen loslaten. Het is een goede week voor therapie. En voor sensualiteit.

Stier

Met maar liefst drie planeten in het horoscoophuis dat over liefde en relatie gaat, kan je nu heel goed aan je liefdesleven werken. Je doet mooie romantische en avontuurlijke ervaringen op. Let daarbij wel een beetje extra op je gezondheid.

Tweelingen

Deze week heeft een gunstig effect op je gezondheid. Je kan daar nu zelf veel aan doen. Men ziet ook al snel verbeteringen bij jou. Helaas zijn er ook enkele stress situaties, bijvoorbeeld wat vriendschappen betreft, of de opvoeding.

Kreeft

Je kan je geluk niet op. Je bent bezig met zaken, waar je heel gelukkig van wordt. Het betreft een hobby, een sport of het gezinsleven. Alhoewel de situatie in en rondom het huis gespannen kan zijn, geniet je toch volop.

Leeuw

Je bent deze week het liefst thuis. Daar geniet je het meest en voel jij je fijn. Met mensen daarbuiten krijg je al snel conflicten. Daar zit je niet op te wachten. Je wil het liefst heel dicht bij jezelf blijven, maar men dwingt jou lijkt wel, om partij te kiezen.

Maagd

Er breekt een bijzonder gunstige week voor jou aan, die zich vooral cencentreert omtrent jouw liefdesleven en je gezin. Ook het contact met familie lijkt nu heel fijn te verlopen. Je ervaart ook woongenot.

Weegschaal

Op financieel vlak gebeuren er fantastische zaken. Dat is al een poosje zo, maar het lijkt ook nu nog voort te duren. Je kan nu diverse mooie aankopen of verkopen doen. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht.

Schorpioen

Met maar liefst drie planeten in jouw teken en ook de Zon op het punt om jouw sterrenbeeld in te gaan, breekt er nu een belangrijke tijd voor je aan. Het lijkt dat voorafgaande jaren nu ineens tot uitdrukking komen.

Boogschutter

Je voelt je goed, alhoewel dat voor de buitenwereld nog niet echt helemaal zichtbaar is. Je geniet in stilte en maakt allerlei plannetjes. Blijf vooral zo doorgaan, want zoals het nu gaat, gaat het de goede kant op.

Steenbok

Wederom een fantastische week met allerlei kansen op het gebied van je carrière. Het lijkt nu echt booming. Je kan deze fase benutten om promotie of opslag te vragen. Je hebt talent en je gebruikt die kwaliteiten ook.

Waterman

Ook voor jou is het nu een goede tijd om vooral maatschappelijk bezig te zijn. Je hebt nu de hulp van diverse planeten. Stel jezelf op de eerste plaats, maar maak een promotie nog niet bespreekbaar. Mercurius en Mars botsen bij jou.

Vissen

Een mooie energie zorgt ervoor, dat wat je nu onderzoekt of leert, ook echt van levensbelang is. Je komt achter feiten die je een heel leven lang bijblijven. Ontmoetingen met bijzondere mensen is nu ook mogelijk. Houd je ogen open!

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie oktober 2018

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Astrology is astronomy brought down to earth and applied toward the affairs of man.

Ralph Waldo Emerson