Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Jouw weekhoroscoop woensdag 20 t/m dinsdag 26 september

Voor alle sterrenbeelden

Ram

Je voelt je niet al te best. Je bent aan vakantie toe. Je werkt altijd hard, maar nu wil je ook uitrusten. Conflicten over het werk of met anderen storen je. In de relatie zijn er ook spanningen. Je bent misschien zelf ook een beetje kort aangebonden.

Stier

Je geniet vooral van je vrije tijd of van het gezinsleven. Je onderneemt leuke uitjes waardoor je veel plezier hebt. Je gezondheid is deze week iets minder. Je wil er beter op letten en ervoor zorgen, dat je conditie weer op peil komt.

Tweelingen

Kinderen en huisdieren zijn een bron van plezier, maar soms ook een bron van irritatie. Deze week weet je niet wat je er mee aan moet. Een woordenwisseling voelt even vervelend. Toch moet er wel iets gebeuren om weer grip op de situatie te krijgen.

Kreeft

Je werk loopt een beetje in het honderd. Je hebt thuis al genoeg te doen. Je pakt daar van alles aan. Misschien knap je de inrichting op of je bent de boel aan het renoveren of verhuizen. Je gaat in één tempo door. Let wel een beetje op je rug.

Leeuw

Het wordt een goede week en je voelt je ook goed. Toch is het verstandig om op financieel gebied nog even rustig aan te doen. Wees voorzichtig met geld uitgeven en terughoudend met bepaalde transacties.  

Maagd

Je bent boos of je voelt je teleurgesteld of beide. Je ventileert ook je gevoelens. Dit wordt niet goed opgevat, waardoor zeker het begin van de week niet goed verloopt. Je wil je gelijk hebben. Alleen dat krijg je niet. Het is aan jou wat je hiermee doet.

Weegschaal

De Nieuwe Maan valt dicht bij jouw sterrenbeeld, waardoor je eens goed nadenkt, of je nog wel op de goede weg bent. Over heel veel zaken ben jij op dit moment ontevreden. Je kruipt een beetje in je schulp, want je weet niet goed wat je er mee aan moet.

Schorpioen

Je vriendenkring en je gezin vormen deze week een probleem. Men doet wellicht een beroep op jou, terwijl jij juist hele andere plannen hebt. Bijvoorbeeld iets voor jezelf doen of je met je carrière bezig houden. Want dat zit in de lift. Men houdt weinig rekening met jou.

Boogschutter

De communicatie verloopt niet lekker, waardoor jij je geïsoleerd voelt. Het is ook goed mogelijk, dat jij zelf je afzondert. Hier wil je over nadenken. Probeer eens gelijkgestemden te ontmoeten, of verblijf een poosje in de natuur. Dat doet je goed.

Steenbok

Geld en gesprekken over geld zijn een drama. Je maakt je er wel druk om. Misschien ben je het er ook niet mee eens hoe andere mensen jouw geld besteden. Het wordt geen week waarin je op carrièrevlak iets kan verwachten. Zoek het meer in de relationele sfeer.

Waterman

Wanneer jij in je relatie investeert, dan krijg je dat dubbel en dwars terug. Ook voor de single Watermannen is dit een goed teken, want als jij je er op toe legt, dan hoef je niet alleen te blijven. Maar dan zal je wel zelf initiatief moeten nemen.

Vissen

Het draait allemaal om de samenwerking met anderen. Je kan er van alles van vinden, maar je hebt er toch mee te dealen. Soms voel jij je teleurgesteld in je medemens, maar een enkele keer komt er hulp uit onverwachte hoek.

Lees je volledige maandhoroscoop in Para-Astro editie september 2017

Bereken uw sterrenbeeld

Jouw geboortedatum:

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Astrology is astronomy brought down to earth and applied toward the affairs of man.

Ralph Waldo Emerson