Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Aap

De Aap

Hoe bestaat de Aap?

*Je beschikt over een actieve geest, je beweegt snel en je hebt situaties heel vlug door.

*Je bent een mens van instant-oplossingen. Bij onverwachte gebeurtenissen en moeilijke situaties blijf je de humoristische kant van de dingen zien.

*Als Aap haal je apenstreken uit met geld. Op het ene moment leef je heel rijkelijk, terwijl je het op andere momenten met het uiterste minimum rooit.

*In de loop van je leven sta je voor de uitdaging om jouw financiële middelen bewuster te leren beheren.
Je zal het zelf moeten uitzoeken, want het geluk komt minder vaak voorbij dan bij anderen.

*Enkel door je in te spannen en er voor te werken, haal je geld binnen.

*Jij hebt nood aan voortdurende afwisseling en precies om die reden is het voor jou aangewezen dat je relatie boeiend en prikkelend blijft.

*Voor jou is het primordiaal dat je je partner begrijpt, vooral mede dankzij de talrijke gesprekken die jullie voeren en de lol die jullie kunnen delen.

*Een duiveltje in je hoofd doet je snakken naar vrijheid. Jij kunt niet gedijen in een al te bezitterige en verstikkende relatie.
Je moet op tijd en stond jouw eigen weg kunnen gaan.

Je beschikt over een snelle intelligentie en een heldere geest. Je ziet meestal meer dan anderen. Je bent vooruit op je tijd. Je wilt het leven beleven en leren kennen. Je staat open voor allerlei experimenten in je bestaan. Je stelt je onafhankelijk op en bent een buitenbeentje in je omgeving. Je ziet snel oplossingen voor zaken. Een grote handigheid is je eigen en maakt je succesvol in ondernemingen. Je vindt voor alles een oplossing. Door je magnetisme en soepele instelling slaag je er telkens in om de mensen te charmeren. Je wint gemakkelijk mensen voor je en kunt hen overtuigen wat een positief kenmerk is voor het drijven van handel. Op principieel vlak ben je soepel. Je zult niet sterven voor een idee. In je beroepsleven kun je handig gebruik maken van je vindingrijkheid. Je lost problemen op en je blijkt heel efficiënt te zijn in je daden. Een bepaalde mate van vrijheid is noodzakelijk want langdurige inspanningen liggen je niet. Je professioneel leven moet je voldoende verandering bieden.

In je beroepsleven ben je een buitenbeentje. Je doet niet zoals de meeste mensen maar loopt in de marge van de samenleving. Door je originele ideeën bekijkt men je als een rebel.

Op financieel vlak ken je hoogten en laagten. Van de ene op de andere dag kun je veel geld verdienen maar ook kwijtraken. Geld is een speeltuig voor je. Geldgebrek ervaar je als een enorm enerverende situatie. Het is nodig om wijs te leren omspringen met geld. Veel apen zijn niet echt geschikt om op de beurs te gaan doordat ze te veel risico nemen.

Een voorwaarde voor je liefdesleven is dat het boeiend moet blijven. In je relatieleven kunnen gevoelens veranderen en dit vooral als er sleur aan te pas komt. De aap leeft met een grote angst om zich te stevig aan iemand te hechten. Veel apen ontsnappen uit hun huwelijk de vrijheid tegemoet. Een aap kan die situaties aantrekken die hem vrij laten zoals kortstondige liefdes, een opeenstapeling van avontuurtjes of een onmogelijke liefde die niet bereikbaar is. Voor veel apen is het geen probleem om vrijgezel te blijven toch zullen ze zich eenmaal ze zich binden als een toegewijde partner gedragen. Je toont veel begrip voor je partner en steunt hem of haar. Op seksueel vlak ben je aan de voorzichtige kant. Je laat je niet gemakkelijk meeslepen door de passie uit angst om er door verslonden te worden.

In bed beschik je over een ganse reeks van seksuele en erotische fantasieën die je partner en jezelf opzwepen. Je weet steeds wat gedaan en gezegd en dit maakt dat met jou naar bed gaan een ware delicatesse is.


Benieuwd naar je toekomst in 2018? 
Voor alle Chinese tekens.

button-OK

Geboren tussen:

20 februari 1920 en 7 februari 1921
6 februari 1932 en 25 januari 1933
25 januari 1944 en 12 februari 1945
12 februari 1956 en 30 januari 1957
30 januari 1968 en 16 februari 1969
16 februari 1980 en 4 februari 1981
4 februari 1992 en 22 januari 1993
22 januari 2004 en 8 februari 2005

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I've studied astrology for many, many years, and I feel like it's an incredibly challenging art.

Lynn Collins