Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Aap & geld

De Aap & geld

Dit is een intelligent teken binnen de Chinese dierenriem dat veel sprankelende ideeën heeft en animo binnen een groep kan brengen. Ze zijn handig in menselijke contacten en doen dit op een humorische manier. Wel is het zo dat ze verbergen wat ze eigenlijk willen, maar ze worden wel gewaardeerd door hun omgeving, dit door hun humor en scherpzinnigheid. Geld is erg belangrijk voor de Aap en ze verzamelen dan ook gemakkelijk welstand. Bij bepaalde Apen zal dit wel niet op een even eerlijke manier gebeuren, maar uiteindelijk is het resultaat er wel. Soms blijkt het ook zo te zijn dat de Aap zijn eigen vrijheid laat inperken, zo kan deze in een huwelijk blijven zitten omdat het een zekere veiligheid garandeert. Door hun handigheid en creativiteit kunnen ze grote fortuinen opbouwen, maar ze moeten er wel interesse voor kunnen opbrengen, anders laten ze het gemakkelijk afweten. Bovendien kunnen Apen zeer koppig zijn en tot foute investeringen overgaan. 


De Metaal-Aap (geboren in 1980) Deze personen hebben een sterke wil en gaan vastberaden naar hun doel toe. Met hun eigenwijsheid en zelfverzekerdheid willen ze de grootste bergen beklimmen. Ze hebben een neus voor goede investeringen waardoor ze hun financiële middelen zien groeien.

De Water-Aap (geboren in 1932 en 1992) Dit zijn de minst humoristische en variabele Apen van de Chinese dierenriem. Ze beschikken over veel discipline, maar zijn ook wat mysterieus want ze laten weinig in hun kaarten kijken. Ze investeren soms in zaken die men niet onmiddellijk zou verwachten. Wel krijgen ze veel steun vanuit hun omgeving, ook omdat ze makkelijk mensen kunnen overtuigen en zelfs manipuleren.

De Hout-Aap (geboren in 1944 en 2004) Dit zijn personen met een rijke fantasie die wel efficiënt en ordelijk te werk gaan. Ze kunnen munt slaan uit elke kans die ze krijgen en het zijn ook bezige bijen die weinig tijd willen verliezen want ‘time is money’. Ze kunnen dan ook als workaholic door het leven gaan.

De Vuur-Aap (geboren in 1956) Dit zijn sprankelende en meeslepende persoonlijkheden die voortdurend warmte en enthousiasme uitstralen. Ze zijn in alles geïnteresseerd en een goed gesprek laten ze dan ook niet liggen, wat hen soms belet om efficiënt te werken. Ze kunnen wel veel bereiken door hun grote handigheid en talent om anderen te overtuigen.

De Aarde-Aap (geboren in 1968) Deze personen weten over alles wel iets te zeggen en zijn geïnteresseerd in alles. Ze vermijden het drukke leven en willen het liever rustig aan doen. Het financieel geluk lacht hen toe want ze krijgen veel mooie kansen aangeboden. Veel van deze Apen worden dan ook rijk in de loop van hun leven.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 20 februari 1920 en 7 februari 1921
tussen 6 februari 1932 en 25 januari 1933
tussen 25 januari 1944 en 12 februari 1945
tussen 12 februari 1956 en 30 januari 1957
tussen 30 januari 1968 en 16 februari 1969
tussen 16 februari 1980 en 4 februari 1981
tussen 4 februari 1992 en 22 januari 1993
tussen 22 januari 2004 en 8 februari 2005

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

When you do what you fear most, then you can do anything.

Stephen Richards