Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Draak

De Draak

Hoe bestaat de Draak?

*Je staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Je doet dan ook werkelijk alles om aandacht en bewondering af te dwingen.

*In zakelijke projecten kan je je bewijzen en het is met totale overgave dat jij jouw doel nastreeft.

*Middelmatige doelstellingen zijn niet aan jou besteed en half werk al evenmin. Jij zult in alle omstandigheden met onoverdroten moed naar de verwezenlijking van jouw plannen toe werken.

*Je wilt veel geld verdienen en eens het zover is, wil je dat ook graag etaleren. Draken zijn geluksvogels, die in de loop van hun leven flink wat bezittingen kunnen vergaren.

*Leer echter op een verstandige manier met je financiële middelen omgaan , zodat je jouw rijkdom kan bestendigen, en dit tot op je oude dag.

*In je relatieleven wil je de eerste zijn en op handen gedragen worden. Je kan het maar moeilijk verkroppen als je partner teveel tijd aan zijn/haar hobby of aan de kinderen besteedt.

*Je hebt een dominant karakter, waardoor het gevaar bestaat dat je de leefwereld van je partner teveel wilt dirigeren en hem/haar hierdoor verstikt.

*Je bent een trouwe en toegewijde persoonlijkheid en je maakt indruk door je savoir-vivre en je goede smaak.

*Als Draak ga je voor een partner die maatschappelijk aanzien geniet en die over voldoende intellectuele bagage beschikt.

Je bent een trotse persoon die in het leven vooruit dringt. Je wenst respectvol behandeld te worden en beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Als je op dit vlak gekwetst wordt, vergeef je het nooit. Je bent onverschrokken en moedig en deinst voor niets terug. Je leven is een groot optreden. Je hebt een publiek nodig om je goed te voelen. Het is voor jou van levensbelang dat men over je praat en rekening met je houdt. Je voelt je aangetrokken tot allerlei overdrijvingen en je doet niets dat niet gezien kan worden. Door je oprechtheid trap je in de loop van je leven menig heilig huisje in waardoor je niet altijd vrienden maakt. In je werk wil je de eerste viool spelen. Je doet je werk met veel overgave.

Je beschikt over heel wat organisatietalent en een grote verantwoordelijkheidszin. Als je je ergens voor inzet, trek je alle registers open. Je haat middelmatigheid. Jouw prestatie moet het grote voetlicht zien. Je verkiest een zelfstandige functie boven het uitoefenen van een ondergeschikte taak. Je speelt graag de baas en in ondergeschikte functies kom je in aanvaring met de hogere hiërarchie. Je kunt slagen als zakenman(vrouw) door het uitoefenen van een directeursfunctie of door het beheren van een zaak.

Geld is belangrijke voor je in die zin dat het bijdraagt tot je aanzien. Je werkt niet om geld te verdienen voor het geld op zich maar voor wat je er mee kunt doen. Je houdt van een bepaalde luxe en houdt er een behoorlijke levensstijl op na. In de loop van je leven verwerf je belangrijke inkomsten maar je geeft het geld soms even snel weer uit. Het geluk is je goed gezind. Na moeilijker financiële periodes val je terug op je poten.

Op liefdesvlak steek je vol overgave. Je droomt van belangrijke en bijzondere liefdes. Je doet er alles aan om een goed figuur te slaan in je relatie. Je bent veeleisend en wilt de enige en eerste zijn in de relatie. Je verwacht van je partner dat hij of zij heel wat bewondering voor je aan de dag legt. In je relatie speel je de eerste viool. Je legt je wetten op aan je partner. In relatie aanvaard je geen bedrog want dit kwetst je eigenliefde te veel.

Op seksueel gebied ga je er voor. Je bent erotisch en seksueel ingesteld. Je wilt met volle teugen van je relatie genieten. Je seksueel kunnen en aantrekkingskracht zijn groot . Je bent één van de tekens van de Chinese dierenriem die het meeste succes heeft in bed. Je wenst altijd de leiding te nemen zodat je het je niet zint om onderaan te liggen bij het bedrijven van de liefde.


Benieuwd naar je toekomst in 2018? 
Voor alle Chinese tekens.

button-OK

Geboren tussen:

3 februari 1916 en 22 januari 1917
23 januari 1928 en 9 februari 1929
8 februari 1940 en 26 januari 1941
27 januari 1952 en 13 februari 1953
13 februari 1964 en 1 februari 1965
31 januari 1976 en 17 februari 1977
17 februari 1988 en 5 februari 1989
5 februari 2000 en 23 januari 2001
23 januari 2012 en 9 februari 2013

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Hope smiles from the threshold of the year to come, whispering ?it will be happier?

Alfred Lord Tennyson