Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Draak & geld

De Draak & geld

Dit teken is geboren voor het geluk en zeker op financieel vlak zullen de draken het goed doen. Het zijn intelligente personen die elke kans die ze krijgen met beide handen aangrijpen. Eens ze voor iets gekozen hebben, doen ze dit tenvolle. Bij het verwezenlijken van hun doelen zullen ze hoge eisen stellen aan zichzelf. Dit zijn energieke personen die bereid zijn op elk uur van de dag te werken, maar ze worden ook gekenmerkt door een zekere impulsiviteit. Ze hebben geen geduld en kunnen kwetsend overkomen. In de loop van hun leven zullen ze wel vooruitkomen want ze hebben goede ideeën en in het carrièreleven geven ze zich tenvolle. Draken kunnen nieuwe impulsen geven aan bedrijven door het introduceren van nieuwe technologie of het veranderen van de interne structuur van het bedrijf. Met hun eigenzinnigheid presteren ze het best op zelfstandige basis en als ze toch ondergeschikt zijn dan moeten ze een zekere rol van betekenis kunnen spelen. Hoewel Draken het goed doen in hun carrière toch moeten ze ook aan de buitenwereld laten zien dat ze het goed stellen. Ze beheren hun geld wel op een goede wijze, maar het zijn slechte adviseurs voor anderen. 


De Metaal-Draak (geboren in 1940 en 2000) Deze heeft een sterk gepassioneerde natuur heeft en kan zeer koppig zijn. Ze blinken uit op carrièrevlak en zullen in de loop van het leven comfort en weelde opstapelen. Bovendien zijn deze Draken erg taai en zullen ze een lang leven kennen. Ze bereiken hoge posities waar ze de financiële beloning voor krijgen. Het zijn ambitieuze personen die veel begrip hebben voor de anderen, maar uiteindelijk toch steeds hun eigen weg uitgaan.

De Water-Draak (geboren in 1952) Dit is een erg begrijpende Draak die in staat is om veel te delen met anderen en om ermee samen te werken en leven. Op financieel vlak zijn ze voor het geluk geboren en het geld zal vanuit verschillende bronnen naar hen toe stromen. Ze hebben uitermate geluk in kansspelen waarbij ze van de ene dag op de andere schatrijk kunnen worden. Het zijn ook gedreven werkers die zich tenvolle inzetten in hun job, maar ook nog een goed evenwicht kunnen houden met hun huiselijk leven. In tegenstelling tot de andere Draken is de Water-Draak erg geduldig. Zo kan de Water-Draak het opbrengen om jarenlang te wachten op het grote lot.

De Hout-Draak (geboren in 1964) Dit zijn praktische mensen die ook wel veel fantasie in zich hebben. Ze hebben over het algemeen een speciale zienswijze en ze zijn dan ook geïnteresseerd in originele ideeën. Als Draak zijn ze erg zachtaardig en kunnen ze goed opschieten met de omgeving waardoor ze een zekere populariteit kennen. Bovendien zijn ze gepolijster dan de andere Draken die wel eens brutaal kunnen overkomen. In de loop van hun leven proberen Hout-Draken vanalles uit; zo kunnen ze verschillende beroepen aanvatten waarin ze steeds succes kennen. Welstand en fortuin zijn dan ook hun deel.

De Vuur-Draak (geboren in 1976) Dit zijn openhartige mensen die veel kracht tonen en algemeen gerespecteerd worden voor hun eerlijkheid. Het zijn natuurlijke leiders die de kracht vinden om moeilijke situaties in hun voordeel om te buigen. Ze zijn ook altijd enthousiast die steeds een oplossing vinden voor moeilijkheden en op financieel vlak kennen ze succes, hoewel ze ook veel geld uitgeven. Als ze hun uitgaven onder controle kunnen houden, kennen ze weinig problemen op financieel vlak.

De Aarde-Draak (geboren in 1928 en 1988) In vergelijking met de andere Draken zijn dit eerder rustige en bedachtzame personen die houden van een goed contact met anderen. Ze zijn met weinig tevreden maar kunnen wel heel koppig zijn en van bepaalde standpunten wijken ze niet. Ze hebben een goed inzicht op financieel vlak en in de loop van het leven zal er een zekere welstand opgebouwd worden. Soms geven ze wel meer uit is dan goed voor hen is, waardoor ze hun financiën beter laten beheren door hun partner.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 3 februari 1916 en 22 januari 1917
tussen 23 januari 1928 en 9 februari 1929
tussen 8 februari 1940 en 26 januari 1941
tussen 27 januari 1952 en 13 februari 1953
tussen 13 februari 1964 en 1 februari 1965
tussen 31 januari 1976 en 17 februari 1977
tussen 17 februari 1988 en 5 februari 1989
tussen 5 februari 2000 en 23 januari 2001
tussen 23 januari 2012 en 9 februari 2013

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Hope smiles from the threshold of the year to come, whispering ?it will be happier?

Alfred Lord Tennyson