Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Geit & geld

De Geit & geld

Dit zijn de meest soepele personen van de Chinese dierenriem. Het zijn warme persoonlijkheden die steeds openstaan voor anderen en die bovendien een sterke sociale voeling hebben. Ze houden van het leven en de kunstzinnigheid die erin vervat zit. Ze zijn kunstenaars en spenderen ook veel geld aan mooie voorwerpen. Geiten willen zich inzetten voor hun job, maar hierbij moeten ze wel ruimte krijgen voor eigen expressie. Innoverende ideeën kunnen hen vooruithelpen en ze doen het vaak goed in de kledingsector of in decoratie. Ze weten steeds iets opzij te zetten voor later, hoewel ze niet erg zuinig zijn. Geiten dromen er steeds van om nog rijker te worden, vandaar hun neiging om zich eens te wagen aan een kansspel. 


De Metaal-Geit (geboren in 1931 en 1991) Dit zijn elegante en charmante persoonlijkheden die houden van mooie zaken en zich kleden naar de laatste normen. Toch zijn het ook verantwoordelijke mensen die trouw zijn aan de familie en hun werkgevers. Ondanks de ups en downs zijn ze op beroepsvlak steeds de winnaar. Ook op financieel vlak geraken ze erop vooruit waardoor ze steeds iets opzij kunnen leggen.

De Water-Geit (geboren in 1943 en 2003) Dit zijn populaire personen die goed kunnen opschieten met iedereen en bovendien over veel smaak beschikken. Het zijn eerder verlegen types die wel eens gereserveerd kunnen overkomen. Ondanks dit kunnen ze moeilijk alleen leven en ze voelen zich dan ook het best als ze omringd worden door kennissen en vrienden. Deze Geiten moeten wel hun financiële situatie in het oog blijven houden, want ze spenderen veel geld om anderen te verwennen, wat hun financiële zekerheid geen goed doet.

De Hout-Geit (geboren in 1955) Dit zijn kunstzinnige personen die zich kleden volgens de laatste trends en zich het liefst begeven in mooie omgevingen en de hogere kringen. Het zijn getalenteerde mensen die uitgesproken kunstzinnig zijn waarmee ze succes kunnen oogsten. Op financieel vlak kunnen ze niet klagen en ze zullen rijk trouwen of komen in een situatie waarin ze een steile opgang kennen.

De Vuur-Geit (geboren in 1967) Dit is een van de meest verfijnde tekens van de Chinese dierenriem. Als iets trendy is, dan zijn ze er geweest of hebben ze het in hun bezit. Deze personen hebben kunstzinnige talenten waarmee ze succes kunnen boeken. Als Vuur-Geit worden ze ook gekend door een warme en open relatie met anderen. Op financieel vlak geven ze veel geld uit, vaak op een impulsieve manier. Ze gaan graag uit en spenderen veel geld aan hun uiterlijk.

De Aarde-Geit (geboren in 1979) Op deze personen kan je rekenen en hun familie kan altijd op hen bouwen. Familiebanden zijn heilig voor deze Geit, maar ze houden ook van reizen, verplaatsingen en nieuwe ontmoetingen. Ze zullen het wel moeilijk hebben om geld opzij te zetten waardoor ze vaak de eindjes aan elkaar moeten knopen.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 1 februari 1919 en 19 februari 1920
tussen 17 februari 1931 en 5 februari 1932
tussen 5 februari 1943 en 24 januari 1944
tussen 24 januari 1955 en 11 februari 1956
tussen 9 februari 1967 en 29 januari 1968
tussen 28 januari 1979 en 15 februari 1980
tussen 15 februari 1991 en 3 februari 1992
tussen 1 februari 2003 en 21 januari 2004

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I believe in astrology as much as I do in genetics.

Quincy Jones