Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Haan

De Haan

Hoe bestaat de Haan?

*Als Haan moet je je energie kwijt in de dagelijkse activiteiten. De omgeving vraagt zich verbaasd af waar jij de kracht vandaan haalt om het allemaal voor mekaar te krijgen. Ledigheid vlucht jij als de pest.

*Je wilt in de schijnwerpers staan en vooruit komen in het leven. Je wilt niet ter plaatste blijven trappelen.

*Jij bent toch wel behoorlijk bazig.

*Van nature uit ben je spaarzaam en je voelt je beter wanneer je een veilig spaarcentje aan de kant hebt staan.

*In de loop van jouw leven zal je er financieel toch behoorlijk op vooruit geraken en als je eenmaal enig bezit hebt vergaard, zal je het ook graag laten zien. Je houdt van het uiterlijke vertoon van je welstand.

*Jij bent een trotse en dominante persoonlijkheid en je hebt toch heel wat belangstelling nodig.

*Het familieleven betekent heel veel voor jou en je kunt je waarschijnlijk moeilijk een leven zonder kinderen voorstellen.

Je hebt een passionele natuur, hoewel je die overweldigende gevoelens verborgen houdt.

*Jouw amoureus en relationeel leven is niet zo vanzelfsprekend.
Op bepaalde momenten kan je zeer vurig uit de hoek komen. De cholerieke aanvallen van de Haan zijn legendarisch.

* Je beschikt over een grote erotische en seksuele honger.
Het bedrijven van de liefde betekent voor jou de bevestiging van jouw 'zijn'.

Als haan toren je graag boven je omgeving uit. Je hebt de behoefte om de situatie naar je hand te zetten. Je wilt de leiding hebben in een kring of in je huishouden. Je doet alles op je eigen wijze en hebt een heel grote behoefte om tot actie over te gaan. Je wordt gedragen door een heel grote enthousiasme dat je voortstuwt. Tegenslagen in je leven kunnen je niet afremmen. Je hebt een hekel aan niks doen zodat er steeds iets moet gebeuren in je leven. In alles wat je doet, haal je het onderste uit de kan . Je geeft niet op voordat je je doel bereikt hebt. Je wilt vooruit komen in het leven en doet er alles voor. Er kan strijd aan te pas komen. Je moet je een weg door het leven banen maar uiteindelijk zal de maatschappelijke verheffing er komen en kun je je onderscheiden op professioneel vlak. Je meten met anderen vormt een stimulerende factor die je voortdrijft. Meestal wil je de anderen overwinnen.

In je beroepsleven ben je succesvol doordat je heel wat werk kunt verzetten met een grote volharding. Dit leidt uiteindelijk tot vooruitgang. Je geduld om je doel te bereiken is niet aflatend. Obstakels op je weg vormen een uitdaging die je wilt overwinnen. Moedig als je bent, schrikken tegenslagen je niet af. In je beroepsleven kun je anderen goed leiden. Je bent een uitstekende baas. De kans bestaat dat je anderen gebruikt om je doelen te bereiken.

Op financieel vlak is het alles of niets. Bij momenten geef je veel geld uit en op andere tijdstippen ben je zuinig. Meestal zul je materiële goederen verzamelen. Voor velen is het nooit genoeg. Zelfs met een gespijsde bankrekening voel je je nog ontevreden dat je niet meer hebt. Je bouwt zekerheid uit naar je oude dag toe. Als harde werker zul je de aarde rijker verlaten dan dat je er opgekomen bent.

Je bent een vurig wezen dat het object van je verlangen volledig wilt bezitten. Je liefde is volledig en totaal met alle complicaties en confrontaties van dien. Nu en dan spelen zich geweldige scènes af in het liefdesleven van de haan. Jaloerse buien zetten op en dan ben je hard en wreed voor je partner. Velen leven grote periodes als vrijgezel maar vroeg of laat kiezen ze voor het gesettelde en stabiele leven dat een relatie te bieden heeft.

Het familiale aspect van het leven is erg belangrijk voor je zodat je je familie regelmatig rondom jou verzamelt. Je speelt hierin een centrale rol. Je bent één van de vurigste tekens van de Chinese dierenriem.

Het bevredigen van je behoeften zou het hoofddoel van je relatie kunnen worden. Zoals in alles wat je doet, doe je het met totale overgave. Seks is voor jou een totaalgebeuren waarin je je zonder remmingen stort.


Benieuwd naar je toekomst in 2018?
Voor alle Chinese tekens.

button-OK

Geboren tussen:

8 februari 1921 en 27 januari 1922
26 jan 1933 en 13 februari 1934
13 februari 1945 en 1 febr 1946
31 jan 1957 en 17 februari 1958
17 feb 1969 en 5 februari 1970
5 feb 1981 en 24 januari 1982
23 januari 1993 en 9 feb 1994
9 februari 2005 en 28 januari 2006

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Without astrology man treads, as it were, in the dim twilight of ignorance.

Luke Dennis Broughton