Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Haan & geld

De Haan & geld

De Haan heeft een opvallende persoonlijkheid met zijn intelligentie en grote belezenheid als grootste troeven. Voor de omgeving lijkt de Haan erg zelfzeker en behept met een sterke wil, maar ook erg kritisch. Ze zijn vaak haantje de voorste in het definiëren van modetrends en hippe zaken, maar hiervoor hebben ze wel geld nodig. In armoede leven is dan ook niet voor hen weggelegd. Er moeten dus voldoende financiële middelen zijn zodat ze op het niveau kunnen leven waarin ze zichzelf zien. Ze spenderen veel geld aan zaken die volgens de trends ‘in’ zijn. Een negatieve karaktertrek van de Haan is dat ze moeilijk een dankwoord over de lippen krijgen, hun hooghartigheid staat dit in de weg. Ze zullen zich hard inzetten om een luxueus leven te leiden en vooral om een imago op te bouwen. Ze willen vooruit in het leven en deze ambitie eisen ze ook van hun partner. Nu en dan zijn ze bereid om anderen in nood te helpen, maar ze zullen erover waken dat dit geen gewoonte wordt. 


De Metaal-Haan (geboren in 1921 en 1981) Dit zijn eigenzinnige en sterke Hanen die wel wat in zichzelf gekeerd en humeurig naar hun omgeving kunnen zijn. Hun temperament zal het relatieleven soms moeilijk maken. Positief is wel dat het getalenteerde en toegewijde werkers die vooruit willen komen in het leven. Op financieel vlak zijn ze erg nauwkeurig waardoor ze erop vooruit raken op financieel vlak. Relatieleven kan wel roet in het eten gooien, waardoor er een terugval ontstaat.

De Water-Haan (geboren in 1933 en 1993) Dit zijn leiderstypes die anderen kunnen overhalen om samen te werken. Deze Haan zal zich sterk inzetten op beroepsvlak om genoeg bijeengespaard te hebben en de veiligheid uit te bouwen. Op relatievlak hebben ze het moeilijk door hun eigenzinnige karakter, maar op financieel vlak blinken ze uit, dit door hun zorgvuldigheid. Het zijn dan ook briljante managers, financiële adviseurs of accountants zijn. Deze Haan vindt altijd geld want hij of zij weet waar hij moet zoeken.

De Hout-Haan (geboren in 1945 en 2005) Er zijn gans wat positieve kenmerken verbonden aan dit teken: hardwerkend, moedig en getalenteerd. Het zijn zelfverzekerde en sterke persoonlijkheden die groepen kunnen domineren. Ze verwachten dat iedereen zich even sterk inzet als zij doen, wat natuurlijk niet altijd het geval zal zijn. Over het algemeen kennen ze succes op financieel vlak, maar ze moeten opletten voor beloftes, want zo verliezen ze het overzicht.

De Vuur-Haan (geboren in 1957) Het zelfbeeld dat ze naar hun omgeving projecteren is voor deze Haan erg belangrijk, waardoor ze veel tijd en middelen spenderen aan hun uiterlijk Het zijn goede organisators die over veel wilskracht en leidingsgevende capaciteiten beschikken. Ze zijn erg direct waardoor ze soms kunnen kwetsen. Door hun inzet en bezieling kunnen ze grote progressie maken op financieel vlak.

De Aarde-Haan (geboren in 1969) Dit zijn harde werkers waardoor ze gerespecteerd worden door hun omgeving. Het zijn getalenteerde en kunstzinnige personen die hun veiligheid proberen uit te bouwen en tegen de tijd dat ze pensioengerechtigd zijn, hebben ze hun schaapjes op het droge. Deze Haan zal vooral succes kennen door zijn onophoudelijke inzet.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 8 februari 1921 en 27 januari 1922
tussen 26 jan 1933 en 13 februari 1934
tussen 13 februari 1945 en 1 febr 1946
tussen 31 jan 1957 en 17 februari 1958
tussen 17 feb 1969 en 5 februari 1970
tussen 5 feb 1981 en 24 januari 1982
tussen 23 januari 1993 en 9 feb 1994
tussen 9 februari 2005 en 28 januari 2006

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

If the people were a little more ignorant, astrology would flourish...

Robert G. Ingersoll