Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Haas & geld

De Haas & geld

Dit is een intelligent en intuïtief wezen dat dicht bij de natuur staat. Hazen zullen vrijgevige mensen zijn die anderen willen helpen waardoor ze hun financiële vooruitgang remmen. Ze kunnen wel genieten van een grote mate aan populariteit en het zijn in wezen vredestichters waarbij anderen zich goed en comfortabel zullen voelen. Het zijn zachtaardige en vriendelijke mensen die op financieel vlak hun middelen tendienste zullen stellen aan anderen. Rijkdom hoeft niet persé voor de Haas en ze zijn meestal tevreden met de gegeven omstandigheden. Het zijn wel gedreven werkers, meestal op quasi vrijwillige basis, en het is daarom misschien raadzaam om de juiste vergoeding te vragen voor hun prestaties. Ze schitteren in beroepen waarin ze sociaal en diplomatisch moeten zijn. Ietwat bizar aan de Haas is dat ze geld kunnen sparen voor een tijd waarna ze het in één keer kunnen uitgeven. Het belangrijkste wat geld voor hen kan kopen is het comfort voor anderen. 


De Metaal-Haas (geboren in 1951) Voor deze Haas zijn roem en geld slechts tijdelijke middelen die we toch allemaal achterlaten na dit leven waardoor ze geld en welstand niet hun doel stellen. Deze Hazen geloven sterk in de fataliteit in het leven maar het zijn wel behulpzame persoonlijkheden die het succes van anderen proberen te ondersteunen. Toch hebben ze zelf ook kunstzinnige kenmerken en kunnen sterke organisatorische talenten ontplooien. Hierbij zullen ze wel weinig in de schijnwerpers willen staan. Op emotioneel vlak zijn ze vaak wat naïef waardoor ze in moeilijkheden kunnen raken.

De Water-Haas (geboren in 1963) Deze Haas zit verankerd in het verleden en wil tradities voortzetten. Dit kan betekenen dat ze de job van de ouders voortzetten of dat ze in het belang van de familie hun beroepsleven (niet) uitbouwen. Het zijn aangename persoonlijkheden die geliefd worden en rust kunnen verschaffen waar dat nodig is. Ze vertonen grote toewijding en zetten zich in om het anderen naar hun zin te maken en hoewel ze heel succesvol kunnen worden in het beroepsleven, toch zal het moeilijk blijken te zijn om geld te sparen. Een gevaar hiervan is dat ze vaak moeite moeten doen om de eindjes aan elkaar te knopen.

De Hout-Haas (geboren in 1915 en 1975) Deze Haas is een aardige verschijning die gewaardeerd wordt in groepen en graag samenwerkt met anderen. Wel is het zo dat ze het moeilijk kunnen hebben om alleen te functioneren. Ze zijn sociaal, hebben een grote vriendenkring en zijn populair in de omgeving. Ook zijn ze genereus, waardoor de gelduitgaven soms hoog kunnen oplopen. Het kan dan ook nuttig zijn om het geldbeheer over te laten aan de partner, want deze Hazen geven het sneller uit dan het binnenkomt.

De Vuur-Haas (geboren in 1927 en 1987) Dit zijn rustige persoonlijkheden die erg spontaan zijn en steeds bereid zijn om ergens te helpen. Toch zijn ze luidruchtiger dan zijn soortgenoten. Deze personen zijn erg begaan met hun financiële toestand want ze willen veiligheid uitbouwen. Op hun oude dag hebben ze dan een mooie som bijeengespaard. Er staat hen een boeiend leven te wachten waarin ze de sociale ladder kunnen opklimmen tot de hoogste toppen.

De Aarde-Haas (geboren in 1939 en 1999) Deze personen hebben een vriendelijk en aangenaam karakter waardoor ze ook populair zijn. Het zijn harde werkers en zetten zich in voor de ander, dit gepaard met een sterk praktisch talent. Wel kan de neiging ontstaan bij deze Hazen om dingen snel op te geven en over te gaan naar iets anders, wat de financiële positie in gevaar kan brengen. De verworven veiligheid gooien ze zo weg.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 14 februari 1915 en 2 februari 1916
tussen 2 februari 1927 en 22 januari 1928
tussen 19 februari 1939 en 7 februari 1940
tussen 6 februari 1951 en 26 januari 1952
tussen 25 januari 1963 en 12 februari 1964
tussen 11 februari 1975 en 13 februari 1976
tussen 29 januari 1987 en 16 februari 1988
tussen 16 februari 1999 en 4 februari 2000
tussen 3 februari 2011 en 22 januari 2012

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Gezondheid is het grootste geschenk, het kennen van jezelf is het begin van alle wijsheid.

Aristoteles