Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Hond

De Hond

Hoe bestaat de Hond?


*Jij bezit een reeks belangrijke kenmerken die je als burger in de maatschappij tot een voorbeeld maken.
Je bent eerlijk, oprecht, genereus en je hebt een aangeboren gevoel voor plicht en verantwoordelijkheid.

*Je bent nuchter en concreet en staat met beide voeten op de grond. Je maakt van alles een grondige analyse en trekt daaruit heel rake conclusies.

*In de loop van je leven ken je op financieel vlak hoogten en laagten. Hierin ben je soms wat onrealistisch, met het gevolg dat bepaalde investeringen die jij doet verlieslatend zijn.

*Door jouw naïeve oprechtheid verwacht je niet dat anderen oneerlijk zijn en je zullen uitkleden.
Je let te weinig op je uitgaven.

*Als Hond heb je een flinke dosis geluk. Je kan grote sommen vergaren door erfenissen, verzekeringen en pensioensparen.

*Jij hebt nood aan een duurzame en stabiele relatie met een huisje, tuintje, boompje én met een aantal kindjes.

*Bij een eerste kennismaking heb jij tijd nodig. Je neemt een afwachtende houding aan tot wanneer je de ander beter hebt leren kennen en doorgronden. Meestal word je niet hals over kop verliefd.

*Seksueel geef je je helemaal in je relatie. Seks hoort er voor jou bij en geeft je een gevoel van veiligheid.

Als hond ben je soepel en sociaal. Je past je goed aan in de samenleving. Je bent eerlijk en vormt een steun voor anderen. Een groot plichtsgevoel is bij je aanwezig. Als je hulp ingeroepen wordt, dan doe je meer dan het noodzakelijke. Je bent iemand waarop men kan rekenen want een gegeven woord is heilig voor je. Je geeft blijk van een grote discretie. Als vriend ben je betrouwbaar. Je hebt je eigen ideeën over sociale onrechtvaardigheden. Je zet je levenslang in om maatschappelijke onjuistheden recht te zetten. Een van je grootste fouten is dat je een grote neiging hebt om kritiek te spuien op alles en nog wat. Je opmerkingen klinken soms brutaal en zijn kwetsend. In je maatschappelijke leven speel je een belangrijke rol omdat je je voortgedreven voelt door een idealisme. Je wilt de wereld anders en je ziet de fouten van deze wereld.

Je toont een belangrijke interesse voor politiek of voor zaken die tot de verbetering van de wereld leiden. Veel honden voelen zich aangetrokken tot sociale beroepen waarin dat ze zich kunnen inzetten voor de zwakkeren en degenen die het nodig hebben. Je kunt het goed doen in de geneeskunde, onderwijs of in een of andere sociale sector. Je bent geschikt om lange inspanningen te leveren. Je geeft niet op. Een woord is een woord. Als je je inzet voor iets doe je het totaal. Een langzame opgang in je leven is kenmerkend. Het succes komt laat in je leven. Je doet het meestal beter in je oude dag dan in je jeugd.

Op het financiële vlak wordt je leven door hoogten en laagten gekenmerkt. Je zet je sterk in voor het werk maar je bent idealistisch en hebt zo je eigen ideeën over geld. In je jonge jaren zie je de zin niet altijd in om geld opzij te zetten. Bovendien hou je je geld niet altijd goed bij. Wat meer ernst zou je financiële leven ten goede komen.

In je liefdesleven ben je eerder iemand die traag op gang komt. Je gevoelens worden slechts traag gewekt. Deze worden steviger met de tijd. Je zoekt niet altijd naar het gezelschap van anderen want je kunt heel goed alleen leven. Eens je je jawoord gegeven hebt, ga je er totaal voor. Je past je aan aan de relatie. Je hebt een grote behoefte aan affectie en liefde. Toch hou je meestal je gevoelens voor jezelf en kom je slechts mondjesmaat tot het tonen van deze gevoelens. In je relatie ben je trouw en betrouwbaar. Je beleeft je relatie volgens de geldende principes. Je vormt een belangrijke steun voor je partner en zult dit levenslang proberen vol te houden.

Aangezien je de neiging hebt om je gevoelens terug te dringen zul je op seksueel vlak eerder gereserveerd en timide naar voren komen. Eens bepaalde barrières overwonnen dan blijkt je libido behoorlijk groot te zijn. Als je op dreef bent, blijk je een succes te zijn in bed.


Benieuwd naar je toekomst in 2018? 
Voor alle Chinese tekens.

button-OK

Geboren tussen:

10 feb 1910 en 29 januari 1911
28 januari 1922 en 15 februari 1923
14 februari 1934 en 3 februari 1935
2 februari 1946 en 21 januari 1947
18 februari 1958 en 7 februari 1959
6 februari 1970 en 26 januari 1971
25 januari 1982 en 12 februari 1983
10 februari 1994 en 30 januari 1995
29 januari 2006 en 17 februari 2007
16 februari 2018 en 4 februari 2019

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I believe in astrology as much as I do in genetics.

Quincy Jones