Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Hond & geld

De Hond & geld

Honden zijn loyaal en willen veel aan anderen geven. Ze hebben een groot gevoel voor rechtvaardigheid, waardoor ze over het algemeen eerlijk en betrouwbaar zijn. De personen die bemind worden door een Hond zullen kunnen genieten van een trouwe en warme band. Hun toewijding naar anderen is overweldigend, maar op financieel vlak zullen ze de steun van anderen kunnen gebruiken, aangezien ze niet altijd even wijs met geld omspringen. Het is belangrijk voor hen om goede raadgevers rond zich te verzamelen die hen van financieel onheil kunnen behoeden. Ze spenderen veel geld en zullen pas als het echt nodig blijkt te zijn, de noodzaak inzien om geld te verdienen en te sparen. Honden kunnen wel eens pessimistisch zijn over hun geldmiddelen, vooral als hun verwachtingen niet ingevuld worden. 


De Metaal-Hond (geboren in 1970) Dit zijn vastberaden persoonlijkheden die zelfverzekerd op hun doel afgaan. Ze kunnen zich wat afzijdig houden van de samenleving waardoor ze een koele en afstandelijke indruk nalaten. Ook kunnen ze scherpe kritiek uiten die anderen diep kunnen kwetsen. Metaal-Honden willen hun financiële middelen zien vergroten waardoor ze doelen zullen nastreven die in de eerste plaats geld opleveren, maar ze laten het snel afweten als er volharding vereist is.

De Water-Hond (geboren in 1922 en 1982) Dit zijn charmante mensen die anderen naar zich toe trekken en die zich vlot in sociale contacten inleven. Ze zijn minder individualistisch dan de andere Honden waardoor ze anderen gaan opzoeken om ermee samen te werken. Deze personen gaan vlot om met de ups en downs die het leven biedt, maar ze moeten wel opletten met hun geldbeheer, want dit kunnen ze wel eens verwaarlozen. Deze personen zijn erg vrijgevig, zeker voor familie en vrienden, waardoor ze ups en downs kennen op dit vlak.

De Hout-Hond (geboren in 1934 en 1994) Deze personen zijn harde werkers en zullen vol overgave hun doelen nastreven, wat ervoor zorgt dat ze in de Chinese astrologie diegene zijn die een schitterende carrière kennen en bovendien volgen ze vaak doorgedreven studies. Rechtvaardigheid is een sleutelwoord voor hen en ze hebben dan ook een strenge moraal, ook naar anderen toe. Ze zijn populair maar nog meer gerespecteerd. Het zijn ook fervente verzamelaars in bijvoorbeeld antiek, schilderijen of postzegels en ze hebben een sterke band met de natuur.

De Vuur-Hond (geboren in 1946 en 2006) Deze personen bekijken het leven door een roze bril en zorgen ervoor dat ze steeds de goede kanten ervan blijven zien. Ze houden van schoonheid en zullen dan ook aantrekkelijke mensen om zich heen verzamelen. Een negatief punt is dat ze zich vaak laten leiden door hun temperament, ook op financieel vlak waarin ze onafhankelijk willen zijn, wat ertoe leidt dat ze soms verkeerd investeren. Indien deze personen kunnen afstappen van hun vooringenomen ideeën, dan kan er rijkdom uit voortvloeien.

De Aarde-Hond (geboren in 1958) Personen van dit teken staan gekend als perfectionisten die goed kunnen organiseren en efficiënt zijn op beroepsvlak. Door hun gedrevenheid zullen ze hun doelen bereiken, maar ze zijn ook bereid om hun geld aan anderen te geven. Deze Hond heeft meer dan anderen financieel geluk in het leven waardoor ze welstand aantrekken.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 10 feb 1910 en 29 januari 1911
tussen 28 januari 1922 en 15 februari 1923
tussen 14 februari 1934 en 3 februari 1935
tussen 2 februari 1946 en 21 januari 1947
tussen 18 februari 1958 en 7 februari 1959
tussen 6 februari 1970 en 26 januari 1971
tussen 25 januari 1982 en 12 februari 1983
tussen 10 februari 1994 en 30 januari 1995
tussen 29 januari 2006 en 17 februari 2007

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

They often say, 'What's the point in astrology if you can't change your destiny?. Well, it's true that you can't change your destiny, but still it helps knowing about gravity.'

Kedar Joshi