Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Os

De Os

Hoe bestaat de Os?

*Als Os ben je niet de snelste van de Chinese dierenriem, maar jouw motto is : 'traag en gestaag'. Je vermijdt risico's en houdt hoegenaamd niet van verandering.

*Je hebt tijd nodig om een beslissing te nemen, maar eens je jouw idee gevormd hebt, blijf je erbij. Je gaat voor zekerheden en je vermijdt het avontuur.

*Je koestert een traditionele aanpak en in de huiselijke kring draag jij de broek.

*Je investeert veel energie in het uitbouwen van financiële veiligheid. Het verwerven van een eigen woning is dan ook één van jouw prioriteiten.

*Het huwelijk is voor jou een uitermate ernstige aangelegenheid. Jaloezie en bezitsdrang zijn jou zeker niet vreemd, waardoor jouw partner weinig bewegingsvrijheid ervaart.

*Stabiliteit en trouw zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. Het jammerlijke is, dat er zo weinig ruimte is voor avontuur in de relatie.

*Je bent een realistisch en nuchter persoon, die echter heel afwijzend kan reageren ten aanzien van buitenstaanders en al wat onbekend is.

De os is het stabiele teken van de Chinese dierenriem. Ossen houden een gestadige tred aan in het leven. Je gaat er voor om duurzame projecten op te zetten. Je staat bedachtzaam in het leven en neemt je tijd om over alles na te denken en het te bestuderen. Overhaaste beslissingen neem je niet. Je kunt erg koppig zijn. Eens een keuze gemaakt, stap je er niet meer van af. Je speelt graag baas in je omgeving en leidinggevende functies zijn je op het lijf geschreven. Je hebt nood aan stabiliteit in je beroepsleven. Een baan in de administratie, bij het leger of bij de politie zie je wel zitten en het geeft je een veilig gevoel om een staatsambt uit te voeren. Toch heb je een hekel aan de hiërarchie. Je doet hard je best om op te klimmen zodat je over anderen de baas kunt spelen.

Met je praktische en nuchtere instelling ben je ook goed in zakelijke ondernemingen. Je blijft ter zake en gaat niet in de problemen van anderen zitten. Je bent erg op materiele zekerheid gesteld. Je springt zuinig met je inkomsten om en investeert in duurzame zaken zoals een eigen huis of appartement. Zo is het goed mogelijk dat je een stukje bouwgrond koopt om een gevoel van veiligheid te hebben. Je spendeert weinig en leeft zuiniger dan je financiële mogelijkheden aankunnen.

Op liefdesvlak ben je sensueel hoewel dat je er je hoofd goed bijhoudt. Je laat je niet verleiden tot meeslepende passies en spelletjes in de liefde. Liefde is een aangenaam iets en het huwelijk is een ernstige zaak voor je. Je gezinnetje met vrouw (man) en kinderen zijn heilig in je ogen. Je bent een trouw en stabiel persoon. Je gevoelens ontluiken langzaam maar zijn erg duurzaam. Je bent bezitterig in de relatie. Je zet er graag je tanden in en kunt extreem sensueel zijn. Je bent meeslepend in je liefdesspel en gaat er totaal voor. Langzaam voer je je partner naar de hoogten van het liefdesspel. En je neemt er je tijd voor.Benieuwd naar je toekomst in 2018? 
Voor alle Chinese tekens.

button-OK

Geboren tussen:

6 februari 1913 en 25 februari 1914
24 januari 1925 en 12 februari 1926
11 februari 1937 en 30 januari 1938
29 januari 1949 en 16 februari 1950
15 februari 1961 en 4 februari 1962
3 februari 1973 en 22 januari 1974
20 februari 1985 en 8 februari 1986
7 februari 1997 en 27 januari 1998
26 januari 2009 en 13 februari 2010

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Kracht komt niet voort uit fysiek vermogen, maar uit een onverzettelijke wil!

Mahatma Gandhi