Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Os & geld

De Os & geld

De Os is een harde en toegewijde werker en door deze eigenschap kan hij of zij vooruitgang boeken in het leven. Deze personen gaan vastberaden aan het werk en hebben al van jongs af aan de doelen voor ogen die zij of hij wil bereiken en zal deze met een zekere koppigheid proberen te verwezenlijken. Een nadeel is wel dat de Os zo weinig flexibel zijn. Ze houden van tastbare dingen, zoals een stuk bouwgrond waar ze hun huis kunnen op zetten, maar ook van andere materiële zaken en voedsel. Als ze iets kopen, dan wensen ze kwaliteit en daarvoor moet er eerst geld in het laatje komen. Al van op jonge leeftijd beginnen ze dan ook geld te verdienen. Veelal zullen de Ossen meerdere inkomensbronnen hebben. Eens ze aan het werk zijn dan zetten ze zich volledig in, maar wensen daar ook een zekere beloning voor. Ze zullen het goed doen als zelfstandigen of als managers. Aangezien ze wel wat materialistisch zijn, zullen ze geld verdienen met het oog op het vergroten van de welstand. 


De Metaal-Os (geboren in 1961) Dit is een toegewijde werker die wel koppig kan zijn, maar resoluut op zijn of haar doel afgaat. Ze zijn briljant in het ondernemen van zaken en willen financiële veiligheid waarborgen. Een prioriteit zal het bouwen van een huis voor zichzelf zijn. Er kan bij momenten wel een gebrek aan empathie en warmte zijn want ze zijn zo gefocust op zichzelf en hun veiligheid dat ze de noden van de omgeving niet kunnen onderkennen. Op financieel vlak wordt het wel een succes en ze bereiken wat ze voor ogen hebben. Onwrikbaar en koppig zal deze Os zijn financiële welstand willen uitbouwen.

De Water-Os (geboren in 1913 en 1973) Deze Os staat altijd in de schijnwerpers en kan op een vlotte manier veel zaken oplossen. Deze Os stelt zich dienstbaar op in de samenleving en zal vaak een job vinden in nutsbedrijven of de sociale sector. Water is een expansief element waardoor deze Ossen rijker worden met de jaren. Ze zijn beschermend en steunen hun omgeving, maar daarbij zullen ze nooit hun eigen veiligheid uit het oog verliezen.

De Hout-Os (geboren in 1925 en 1985) Dit zijn boeiende en briljante personen die ook wel koppig en volharden kunnen zijn. Deze eigenwijzen weten wat ze willen en eisen dat hun omgeving naar hen luistert. Ze stralen een natuurlijk gezag uit en verwerven hierdoor respect vanuit de omgeving. Het zijn bezorgde mensen die sterk begaan zijn met de partner en de familieleden. Je kan steeds bij de Hout-Os samenzitten om problemen uit te praten. Financiële welstand bereiken is ook voor hen een prioriteit.

De Vuur-Os (geboren in 1937 en 1997) Zoals de naam laat vermoeden is dit een vurig type die erg uitgesproken ideeën heeft en het heft in handen nemen. Ze zijn niet te beroerd zelf de handen uit de mouwen te steken om hun huis te bouwen of allerlei klusjes te klaren. Het zijn voorzichtige planners en op financieel vlak zullen ze weinig vergissingen begaan. Voor ze in iets investeren, kijken ze eerst de kat uit de boom, waardoor hun beleggingen op langere termijn zeer rendabel zullen zijn. Door hun dynamische aanpak raken ze erop vooruit.

De Aarde-Os (geboren in 1949) De aarde trekt materie aan en de Os is al een teken waarvoor het op financieel voor de wind gaat. Dit is een scherpzinnig type dat op zakelijk vlak weet wat hij of zij doet. Op financieel vlak kan er dan ook vooruitgang verwacht worden en een goede kennis van de menselijke psychologie zal bijdragen tot hun succes. Het zijn nuchtere mensen waar je geen citroenen kan aan verkopen als ze appelen willen. Ze zijn niet van hun doelstellingen af te brengen, want zoals zij weten zijn ze erg realistisch én met een veiligheidsbuffer ingecalculeerd.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 6 februari 1913 en 25 februari 1914
tussen 24 januari 1925 en 12 februari 1926
tussen 11 februari 1937 en 30 januari 1938
tussen 29 januari 1949 en 16 februari 1950
tussen 15 februari 1961 en 4 februari 1962
tussen 3 februari 1973 en 22 januari 1974
tussen 20 februari 1985 en 8 februari 1986
tussen 7 februari 1997 en 27 januari 1998
tussen 26 januari 2009 en 13 februari 2010

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Kracht komt niet voort uit fysiek vermogen, maar uit een onverzettelijke wil!

Mahatma Gandhi