Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Rat & geld

De Rat & geld

De Rat is een geboren charmeur met grote sociale vaardigheden waardoor deze personen van een zekere populariteit kunnen genieten. Het is opmerkelijk hoe de Rat kan omgaan met personen vanuit allerlei verschillende achtergronden, maar is ook erg opportunistisch en zal mogelijke kansen met beide handen grijpen. Op financieel vlak is de Rat zuinig en voor sommigen zelfs gierig. De reden is dat de Rat geld spendeert aan zijn of haar familie en een van de doelstellingen is dan ook om een eigen huis te verwerven. Dit zal een prioriteit zijn voor de Rat die zeker gerealiseerd moet worden. Onnodige gelduitgaven zal de Rat dan ook niet maken want alle extra’s moeten geïnvesteerd worden in het huiselijk leven. De Rat zal zijn eigen veiligheid willen uitbouwen, maar kan ook erg genereus zijn naar de partner of familieleden. De Rat is spaarzaam en het huis kan dan ook vol komen te liggen allerlei zaken die hij of zij niet meer nodig zal hebben. Met haar of zijn gierige neigingen zal de Rat overal zijn profijt proberen halen, zoals door het uitknippen van voordeelbonnen en zal een gratis maaltijd nooit afslaan. 


De Metaal-Rat (geboren in 1960)

Deze Ratten beschikken over een groot inzicht in financiële zaken en investeren op een verstandige manier in lucratieve ondernemingen. De belangrijkste prioriteit is de thuis en hierin zal deze Rat veel geld investeren zodat het van comfort en smaak getuigt. Deze Rat zal rijker sterven dan deze geboren is.


De Water-Rat (geboren in 1912 en 1972)

Dit is een Rat die niet alleen scherpzinnig is maar ook erg populair is in zijn of haar omgeving. Het is een fantasierijke persoonlijkheid die het kan maken als schrijver of andere kunstzinnige talenten zal vertonen. Deze Rat heeft een groot instinct om met mensen om te gaan, wat het materieel succes zal bepalen.


De Hout-Rat (geboren in 1924 en 1984)

Deze Rat zal het moeilijk hebben om op dreef te raken aangezien ze wat gehinderd worden door angst en onzekerheid. Desondanks beschikken deze personen over veel talenten en een grote mate van intelligentie, wat zal gepaard gaan met een speciale humorvorm. Deze Ratten maken het door hun intelligentie en hun artistieke bezigheden.


De Vuur-Rat (geboren in 1936 en 1996)

De Vuur-Rat wordt voortgedreven door zijn of haar enthousiasme en zal er dan ook altijd voor te vinden zijn om onbetreden paden te bewandelen, maar kan wel eens te impulsief omgaan met geld. Ondanks de financiële tegenvallers kunnen deze Ratten als geen ander uit een dal kruipen om aan een nieuwe start te beginnen. Voor deze Rat moet er nu en dan vernieuwing zijn, waardoor zijn of haar leven niet in een constante lijn zal gaan.


De Aarde-Rat (geboren in 1948 en 2008)

Deze persoon staat met beide voeten op de grond en zal daarom zelden of nooit een risico willen nemen. Het financieel leven zal een constante opbouw kennen, maar dit gaat wel wat langzaam bij momenten. Ze spelen op veiligheid en welstand zal pas later accumuleren. Ze kunnen hun intelligentie aanwenden om er financieel beter van te worden, wat hen vrij behoorlijk lukt.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 18 februari 1912 en 5 februari 1913
tussen 5 februari 1924 en 23 januari 1925
tussen 24 januari 1936 en 10 februari 1937
tussen 10 februari 1948 en 28 januari 1949
tussen 28 januari 1960 en 14 februari 1961
tussen 15 februari 1972 en 2 februari 1973
tussen 2 februari 1984 en 19 februari 1985
tussen 19 februari 1996 en 6 februari 1997
tussen 7 februari 2008 en 25 januari 2009

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

De aarde schuilt in een korrel zand, het heelal in een bloemblad puur, de oneindigheid in de palm van uw hand en de eeuwigheid in een uur.

William Blake