Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Slang & geld

De Slang & geld

Slangen zijn intrigerend, mysterieus maar ook wijs die het leven vanop afstand kunnen bekijken. Op carrièrevlak zullen Slangen meerdere zaken ondernemen, waarbij ze zichzelf veranderen of ‘vervellen’. Het zijn bekwame organisators die het financiële geluk naar zich toe halen. Ze kennen financiële vooruitgang en ze zullen hier heengaan met meer dan met wat ze gekomen zijn. Slangen houden van geld maar ze zullen veel geld spenderen aan exclusieve spullen. Ze moeten wel opletten met overmatig gokken, want de Slang is hier het meest ongelukkig in. Aangezien ze mysterieus zijn, weten weinigen wat ze juist met hun geld doen. Veel Slangen hebben ofwel geheime rekeningen of grote hoeveelheden cash in huis liggen. Voor hen is het een geruststelling dat er zoveel geld in de buurt is. Verder houden ze van de goede dingen des levens, van eten en drinken en ze bezitten een grote kunstzinnigheid. Hun fijne smaak zet hen ook aan tot het kopen van dure spullen. Je kan een Slang altijd om financieel advies vragen want ze hebben altijd goede informatiebronnen. 


De Metaal-Slang (geboren in 1941 en 2001) Zoals alle Slangen zijn deze personen mysterieus en blijven ze liefst zoveel mogelijk onafhankelijk en ze nemen slechts enkele mensen in vertrouwen. Het zijn afwachtende persoonlijkheden die pas na een tijd zullen toeslaan. Op financieel vlak zijn het goede investeerders die een groot inzicht hebben op financieel vlak en ook hun intuïtie zal hierbij helpen. Ze zijn heel voorzichtig en financiële vooruitgang is dan ook hun deel.

De Water-Slang (geboren in 1953) Dit zijn intelligente personen die mysterieuze zaken bestuderen en een ruime belangstelling heeft. Het zijn rustige, besloten personen die gereserveerd kunnen overkomen. Hun tweede levenshelft zal in welstand verlopen. Op carrièrevlak starten deze personen onderaan, maar eindigen ze aan de top. Verder zijn ze erg trouw op liefdesvlak en aanhankelijk aan hun familie.

De Hout-Slang (geboren in 1965) Deze personen kunnen goed met anderen omgaan en die dus veel kennissen en vrienden hebben. Toch kennen ze algemeen een grote onvrede; ze plannen wel om grootse dingen te bereiken, maar het resultaat laat veel op zich wachten. Bovendien zijn er huiselijke aangelegenheden, zoals scheidingen, die de financiële stabiliteit in gevaar kunnen brengen.

De Vuur-Slang (geboren in 1917 en 1977) Dit zijn impulsieve persoonlijkheden die altijd hun opinie geven, zelfs als ze daar niet om gevraagd worden. Met een grote zelfverzekerdheid stappen zij door het leven waarbij ze de voorkeur voor bepaalde personen ook laten blijken. Deze Slang wordt wel gewaardeerd en bewonderd voor de daadkrachtige manier waarop deze de zaken aanpakt. Ze hebben het talent om dingen te laten groeien en dus een zaak uit te bouwen.

De Aarde-Slang (geboren in 1929 en 1989) Het zijn beminnelijke mensen die charmant en amusant overkomen. Ze zijn heel verstandig en op financieel vlak kunnen ze hun plan trekken. Ze zullen dan ook overkomen als bekwame en slimme investeerders. Op carrièrevlak zullen ze het maken, en zullen dan ook succes kennen.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 23 januari 1917 en 10 februari 1918
tussen 10 februari 1929 en 9 januari 1930
tussen 27 januari1941 en 14 februari 1942
tussen 14 februari 1953 en 2 februari 1954
tussen 2 februari 1965 en 20 januari 1966
tussen 18 februari 1977 en 6 februari 1978
tussen 6 februari 1989 en 26 januari 1990
tussen 24 januari 2001 en 11 februari 2002
tussen 10 februari 2013 en 30 januari 2014

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Als ik loslaat wat ik nu ben, dan word ik wat ik kan zijn...

Lao Tzu