Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Tijger

De Tijger

Hoe bestaat de Tijger?

*Als vurig wezen kan je moeilijk stilzitten. Je bent voortdurend in beweging en onderneemt actie.

*Je bent in staat om grote inspanningen te leveren en om prestaties neer te zetten waar iedereen naar opkijkt. Jouw uithoudingsvermogen is dan ook legendarisch.

*Als Tijger ben je een idealist, die protesteert tegen alles en nog wat. Het liefst zou je de wereld fundamenteel willen veranderen.

*Jouw leven wordt bepaald door ups & downs. Zo is het ook met jouw financiën. Je bezit het talent om snel veel geld te verdienen, maar door je roekeloosheid verlies je opnieuw veel. Jouw geliefden leg jij in de watten en jezelf doe je een blitse wagen en een mooie villa cadeau.

*Leg jouw impulsiviteit aan banden, beperk jouw uitgaven en boek zo grote successen op geldelijk vlak. 

*Je springt vaak ondoordacht en onvoorzichtig in een nieuwe relatie, wellicht ook omdat je  moeilijk 'nee' kunt zeggen, want in jouw ogen is elke uitdaging het proberen waard.

*In een relatie heb je nood aan uitdaging & verovering, onrust & conflict. Je laat jouw jagersinstinct botvieren.

Je bent de enthousiasteling van de dierenriem. Je bent een actieve persoon met veel dynamiek, die er steeds wil op vooruit gaan. Hierbij ben je onverschrokken en blaak je van zelfvertrouwen. Je gaat voor wat je voor ogen hebt zonder al te veel rekening te houden met de mening van anderen. Simpleweg heb je actie en beweging nodig. Strijden voor wat je belangrijk vindt, is je levensinstelling en je wordt voortgedreven door je innerlijke vuur en passie. Bescheiden ben je niet en je valt graag op en je haalt dan ook allerlei halsbrekende toeren uit. De drang naar actie is de motor die je steeds verder brengt. Je doet dingen zonder er eerst over na te denken en soms onderschat je de weerstand die op je weg geplaatst wordt.

Op beroepsvlak hou je van een onafhankelijke functie. Je neemt graag risico en hebt niet graag bazen boven je hoofd. Eerder een doener dan een theoriemens. Zonder verpozen, werk en strijd je om de top te bereiken. Maar je bent ongeduldig en je steekt vaak dingen in gang die je niet afwerkt. Dit is een zwak punt dat je succes in de weg kan staan. Je bent een strijder op beroepsvlak en activiteiten waarin een bepaalde vorm van conflict komt bij kijken, liggen je goed.

Op financieel vlak heb je de neiging om meer geld uit te geven dan je lief is. Je leent geld van anderen en spendeert geld dat je nog niet verdiend hebt. De kans bestaat dat je in het rood komt te staan en bij de bankdirecteur op het matje geroepen wordt. Gelukkig draag je de kunde in je om op financieel vlak steeds op je pootjes terecht te komen en moeilijke situaties om te buigen.

Op liefdesvlak toon je je explosief en veroverend. Plotse verliefdheden ontstaan. Hoe meer weerstand er wordt geboden en hoe onmogelijker de situatie is hoe meer aangesproken je je voelt. Vaak duikt een verliefdheid plots op en achteraf verdwijnt deze even vlug. Het is vooral de verovering die telt voor je. Een stabiele relatie uitbouwen, heb je niet echt voor ogen, hoewel je je dit soms wel jezelf wijsmaakt. In jouw leven kunnen meerdere huwelijken voorkomen.

Op seksueel vlak ben je vurig en temperamentvol. Krachtig en rechtuit zonder veel omwegen. Soms ga je recht op je doel af wat je partner aan het schrikken brengt. Je seksueel leven gaat op en af. Er zijn van die dagen dat je niet in te tomen bent en op andere momenten ben je niet op te jutten.


Benieuwd naar je toekomst in 2018? 
Voor alle Chinese tekens.

button-OK

Geboren tussen:

26 februari 1914 en 13 februari 1915
13 februari 1926 en 1 februari 1927
31 januari 1938 en 18 februari 1939
17 februari 1950 en 5 februari 1951
5 februari 1962 en 24 januari 1963
23 januari 1974 en 10 februari 1975
9 februari 1986 en 28 januari 1987
28 januari 1998 en 15 februari 1999
14 februari 2010 en 2 februari 2011

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Beoordeel je dag niet aan de oogst, maar aan de zaadjes die je hebt geplant.

Robert Louis Stevenson