Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

De Tijger & geld

De Tijger & geld

Dit zijn geboren leiders en zal in zijn job een steile opgang kennen. Het is een eigenzinnig type dat zijn eigen weg bewandelt en daardoor niet openstaan voor kritiek of zelfs maar advies. De onafhankelijkheidsdrang van de tijger kan in veel beroepssituaties toch een grote hinderpaal gaan vormen. Het is iemand die zijn eigen weg bewandelt en de pluimen op zijn of haar hoed wil steken. Op financieel vlak zal de Tijger uitdagingen opzoeken; zo kan hij veel geld verdienen, maar het even later terug uitgeven aan weelde om gezien te worden door hun omgeving. Een dure auto zal een noodzaak zijn en ook aan dure geschenken voor familie en de partner zullen ze geld uitgeven. De Tijger wil aan het plaatje voldoen waarvan hij of zij denkt dat de omgeving hem of haar ziet. De meeste Tijgers zijn dan ook eerder verkwistend van aard om toch maar in het centrum van de belangstelling te staan, wat tot ups en downs leidt in het financieel leven. Toch blijven ze volgens de laatste mode gekleed, want elegantie is hun hoogste goed. 


De Metaal-Tijger (geboren in 1962) Dit zijn competitieve persoonlijkheden die er financieel op vooruit willen, maar doen dit op een eigenzinnige wijze. Ze zijn niet altijd vatbaar voor goede raad vanuit hun omgeving, wat tot spanningen kan leiden. Wel zijn ze goed in het weerstaan van financiële druk en vinden hier zelfs creatieve oplossingen voor.

De Water-Tijger (geboren in 1914 en 1974) Dit zijn sympathieke en warme persoonlijkheden die sterk vooruitblikken op de toekomst en met veel inzet vooruit willen komen. Ze zetten zich specifiek in voor de familie en zullen deze veiligheid en comfort willen verschaffen. Het zijn dromers en emotionele kwesties kunnen wel eens de financiële stabiliteit in gevaar brengen.

De Hout-Tijger (geboren in 1926 en 1986) Deze Tijger is het meest bereidwillig om samen te werken met anderen en daardoor minder individualistisch dan de andere Tijgers. Deze personen stellen wel bepaalde doelen voor zichzelf, ook op financieel vlak, maar deze kunnen doorheen het leven wel eens veranderen. Ze kunnen het dan ook moeilijk hebben om consequent iets op te bouwen. Het sociaal leven eist ook veel financiële middelen van deze Tijger want de populariteit kan wel iets kosten. Toch staat hij of zij graag in het centrum van de belangstelling en staat ook bekend als een lolbroek.

De Vuur-Tijger (geboren in 1938 en 1998) Deze Tijgers gaan op een eigenzinnige en zelfs egocentrische wijze door het leven en kunnen zo als excentriek ervaren worden. Ze hebben zo hun eigen ideeën en gedragingen waardoor ze moeilijk manipuleerbaar zijn. Toch ontplooien ze een groot enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Ze zullen op een zelfstandige wijze hun geld willen verdienen dus een beroep waar ze de touwtjes in handen hebben, lijkt ook het meest geschikt. Door hun grote impulsiviteit hebben ze wel soms de neiging om het geld over de balk te gooien maar ook om grote risico’s te nemen waardoor ze een ernstige financiële terugval kunnen kennen.

De Aarde-Tijger (geboren in 1950) Dit is de Tijger met een groot ondernemingszin en bovendien hebben ze een zakelijk instinct, wat tot financieel succes kan leiden. Bovendien heeft deze Tijger machtige kennissen en vrienden. Het is een gedreven werker die zich kan specialiseren in een bepaald vakgebied waarin hij of zij uitblinkt.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 26 februari 1914 en 13 februari 1915
tussen 13 februari 1926 en 1 februari 1927
tussen 31 januari 1938 en 18 februari 1939
tussen 17 februari 1950 en 5 februari 1951
tussen 5 februari 1962 en 24 januari 1963
tussen 23 januari 1974 en 10 februari 1975
tussen 9 februari 1986 en 28 januari 1987
tussen 28 januari 1998 en 15 februari 1999
tussen 14 februari 2010 en 2 februari 2011

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Kracht komt niet voort uit fysiek vermogen, maar uit een onverzettelijke wil!

Mahatma Gandhi