Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

Het Paard

Het Paard

Hoe bestaat het Paard?

*Je hebt weinig nodig om in vuur en vlam te staan, want je bent een avontuurlijk en temperamentvol type.

*Er leeft in jou de onstuitbare drang tot actie en jij wilt dingen opbouwen en vernietigen.

*Van alle Chinese tekens ben jij zonder enige twijfel het meest gepassioneerde.

*Zowel in je werk als in je persoonlijk leven verg je het uiterste van jezelf. Deze eigenschap maakt jou bijzonder geschikt voor risicovolle beroepen.

*Jouw rebelse karakter verzet zich tegen elke vorm van autoriteit.

*Je springt niet altijd bedachtzaam om met je geld. Vooral het goede leven trekt jou aan.

*Je beschikt over de capaciteiten en talenten waarmee je flink wat geld kunt verdienen. Helaas geef je het ook gemakkelijk weer uit aan impulsieve aankopen. Je vergeet dat je af en toe eens iets opzij moet leggen voor later...

*Als je eenmaal verliefd bent, dan ga je er volledig voor, maar je hebt het moeilijk om je vrijheid op te geven.

*Er heerst heel wat instabiliteit in jouw amoureus leven en van zodra het iets rustiger wordt, ben jij de eerste om je opnieuw vrij te vechten.

Als paard heb je een onbeschrijfelijke behoefte om te leven en alles ten volle te beleven. Er schuilt een grote avonturier in je. Veel paarden hebben ruimte nodig om er op uit te trekken. Paarden houden er van zich te verplaatsen met de auto of te voet. Je bent een ontdekkingsreiziger die graag andere culturen observeert en bestudeert. Je meeslepende persoonlijkheid kan op ieder momenten ontvlammen en zich in een avontuur storten. Je gepassioneerde natuur maakt het leven er niet gemakkelijker op. Je wordt door je omgeving als speciaal en anders bekeken. Je neigt tot overdrijving. In de loop van je leven beleef je allerlei excessen. Je wilt alles uitproberen want je gelooft niemand op zijn woord. Je bent een vrijgevochten persoon die de autoriteit van anderen aanvecht. Je accepteert deze niet.

In je beroepsleven heb je het nodig om je vrij te voelen en te bewegen. Levenslang aan een bureau zitten, beschouw je als een veroordeling. Je bent op je best als je in je beroepsleven contacten met anderen kunt leggen. Hoogstwaarschijnlijk zal het om mensen uit het buitenland gaan. Je bent gepassioneerd door reizen. Een beroep waarvoor dit noodzakelijk is, is uitermate geschikt voor je.

Op financieel vlak ga je niet doordacht met je middelen om. Je neemt het er van in de loop van je leven. Soms geef je te veel geld uit. Als paard zul je in de loop van je leven meerdere financiële crisissen kennen. Je wilskracht helpt je om je in moeilijke momenten aan het werk te zetten en je uit de diepe dalen van je financiële zorgen te halen.

Op liefdesvlak moet je vrijheid ervaren. Je voelt je meer aangetrokken tot tijdelijke relaties dan tot eeuwig durende verbintenissen want deze ontnemen je je vrijheid. Je bent licht ontvlambaar. Eens je verliefd bent dan zal deze verliefdheid je leven beheersen en kleuren. Deze gevoelens kunnen plots voorbijzijn zodat je zonder al te veel uitleg vertrekt. Je beschikt over een groot gevoel van eigenwaarde. Eens je ontgoocheld bent in een partner ga je hard te keer. Je gedraagt je dan als een paard dat op hol geslagen is.

Op seksueel vlak zijn complexen je vreemd. Je probeert alles uit als het maar boeiend is en je interesse opwekt. Je seksuele beleving is vurig en veroverend. Je beleeft seks als een explosieve vulkaan. Zonder complexen toon je graag je lichaam. In een seksuele beleving laat je het dierlijke naar boven komen. In het bed ga je onmiddellijk tot de daad over zonder al te veel smoesje. Je gaat voor het essentiële.


 


Benieuwd naar je toekomst in 2018? 
Voor alle Chinese tekens.

button-OK

Geboren tussen:

11 februari 1918 en 31 januari 1919
30 januari 1930 en 16 februari 1931
15 februari 1942 en 4 februari 1943
3 februari 1954 en 23 januari 1955
21 januari 1966 en 8 februari 1967
7 februari 1978 en 27 januari 1979
24 januari 1990 en 14 februari 1991
12 februari 2002 en 31 januari 2003

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Your life is an occasion. Rise to it.

Suzanne Weyn