Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

Het Paard & geld

Het Paard & geld

Het Paard heeft een levendige persoonlijkheid die met volle kracht door het leven gaat. Deze personen houden van het leven en bouwen graag een feestje. Ze hebben een sterk temperament en zullen altijd hun eigen weg willen gaan. Paarden spenderen veel energie aan hun uiterlijk, maar hiervoor is ook geld nodig. Ze hebben hun trots en zullen zich proberen veilig te stellen op financieel vlak. Ze zijn er niet in de eerste plaats op gericht om grote welstand te bekomen, maar gewoon om genoeg beschikbaar te hebben. Deze personen staan graag in het centrum van de belangstelling en binnen het gezin zullen ze een centrale rol spelen. Het is belangrijk voor hen om de teugels in handen te hebben en te kunnen beschikken over hun eigen geld. Vaak nemen ze leidinggevende posities in en hierdoor kunnen ze hun royale levensstijl onderhouden. Wel is het zo dat ze zich soms laten verleiden in risicovolle ondernemingen, wat soms tot problemen kan leiden. Met hun temperament hebben deze Paarden het ook moeilijk om inkomsten en uitgaven in balans te houden. Slechts op latere leeftijd beseffen ze dat een eigen huis wel eens belangrijk kan zijn. In de tweede levenshelft kennen ze dan ook de beste periode op financieel vlak. 


Het Metaal-Paard (geboren in 1930 en 1990) Dit Paard heeft veel vrienden en kennissen, maar dat ook erg onafhankelijk is. Deze personen zullen dan ook het meeste succes kennen in zelfstandige beroepen, meestal in creatieve projecten. Hun eigenzinnige levensstijl staat het verwerven van grote rijkdom soms wel in de weg.

Het Water-Paard (geboren in 1942 en 2002) Dit zijn vriendelijke en humoristische mensen die intelligent door het leven gaan. Ze hebben veel scherpe inzichten maar ze lijden ook onder een gebrek aan eenduidigheid waardoor ze steeds van hun doel afdwalen, wat het financiële succes kan schaden.

Het Hout-Paard (geboren in 1954) Dit zijn de meest soepele onder de Paarden en kan daardoor goed met anderen opschieten. Ze weten zich goed een weg te banen door het maatschappelijk leven waardoor ze vaak hoge en statusrijke posities bekleden. Het zijn originele denkers die steeds goed geïnformeerd zijn en er hierdoor op vooruit kunnen komen in het leven.

Het Vuur-Paard (geboren in 1966) Dit zijn krachtige persoonlijkheden die zich willen onderscheiden in het leven. Het zijn intelligente personen die vastberaden op hun doel afgaan, waarvoor ze veel bewondering krijgen vanuit hun omgeving. Dit zijn geïnspireerde leiders die automatisch het heft in handen nemen. Op financieel vlak kunnen ze een goede balans vinden tussen de uitgaven en de inkomsten.

Het Aarde-Paard (geboren in 1978) Deze personen willen steeds in het centrum van de belangstelling staan maar ze blijven wel behulpzaam voor vrienden. Ze zullen anderen dan ook uit de nood helpen maar ze eisen er wel aandacht en respect voor terug. Het zijn harde werkers die zichzelf kunnen overtreffen en bovendien kunnen ze veiligheid uitbouwen op financieel vlak.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 11 februari 1918 en 31 januari 1919
tussen 30 januari 1930 en 16 februari 1931
tussen 15 februari 1942 en 4 februari 1943
tussen 3 februari 1954 en 23 januari 1955
tussen 21 januari 1966 en 8 februari 1967
tussen 7 februari 1978 en 27 januari 1979
tussen 24 januari 1990 en 14 februari 1991
tussen 12 februari 2002 en 31 januari 2003
tussen 31 januari 2014 en 18 februari 2015

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

When you do what you fear most, then you can do anything.

Stephen Richards