Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

Het Varken

Het Varken

Hoe bestaat het Varken?

*Geboren onder het Chinese dierenriemteken van het Varken zoek jij in eerste instantie het comfort en het gemak op. Elke moeilijke situatie zal jij zoveel als mogelijk uit de weg gaan en bij eventuele conflicten trek je je terug op jouw eigen plekje.

*Je kapselt je in je familie in, waardoor je je persoonlijke doelen aan jou laat voorbij gaan.

*Je bent een toegewijd type, dat altijd en overal voor zijn geliefden klaarstaat.
Moeite noch afstand zijn jou te veel om een geliefd persoon bij te staan.

*Jij hebt weliswaar een groot gebrek aan realiteitszin en je trekt je bij voorkeur in jouw dromen terug.

*Meer dan de andere tekens van de Chinese dierenriem heb je geluk met geld.
Financiële veiligheid en welstand komen meestal als vanzelf naar je toe.

*Toch ga je niet altijd even verstandig om met de financiële middelen waarover je beschikt, want je durft wel eens aanzienlijke sommen geld over de balk gooien. Je doet er goed aan om geen grote bedragen uit te lenen aan vrienden, want in al jouw goedheid geloof je steevast dat je alles terugkrijgt, terwijl dat wel eens anders kan uitpakken.

*Als Varken droom je van die ene grote, maar meestal onbereikbare, liefde.
Je wilt af en toe bemoederd worden. Je verlangt naar een huwelijk uit liefde.

*Jouw huwelijksleven zelf wordt echter regelmatig verstoord door heftige scènes die toch wel kinderachtig aandoen.
Je zeurt over pietluttigheden die de relatie grondig vergallen.

In tegenstelling met onze westerse kijk op de astrologie hebben de chinezen een hoge dunk van het varken. Het is een zacht en vredevol teken. Als varken probeer je moeilijke situaties te ontvluchten en vermijden. Als het er ruw aan toe gaat, trek je je terug in jezelf en zwijg je. In het leven wordt het laken naar zich toegetrokken door de mensen die het meest competitief en agressief zijn en op deze wijze blijft het varken soms langs de zijlaan staan. Je hebt behoefte om in een familiale kring opgenomen te worden. Meestal zul je daar goed gedijen en je gelukkig voelen. Een huiselijk leven met partner en kinderen is je garantie op geluk. Je bent een trouwe geliefde en gevoelens zijn duurzaam. Door je vriendelijk karakter maak je anderen in je leven gelukkig.

In je beroepsleven heb je niet altijd veel zin om grote inspanningen te leveren en te veel verantwoordelijkheden naar je toe te trekken. Meestal zullen anderen je carrière bepalen of zal deze ingevuld worden door je familieleden. In ieder geval mis je meestal de nodige agressiviteit om vooruit te dringen in het leven en gebruik te maken van de kansen die op je weg komen. Je kunt erg toegewijd werken aan een bezigheid die precisie en nauwkeurigheid eist. Vooral studie zal je interesseren. Meestal ben je dan ook op een of ander intellectueel domein actief. Als varken heb je het soms moeilijk om de autoriteit van anderen te aanvaarden. Je werkt het best in omstandigheden waarin niet te veel bazen boven je hoofd staan. Je doet het goed in geschiedenis, archeologie, politiek en publiciteit. In sociale beroepen treft men ook vaak varkens aan. Hun zin voor raffinement zorgt ervoor dat ze aan de slag kunnen in de modesector of decoratie.

Op financieel vlak heb je het geluk aan je zijde. Je krijgt meer dan je deel van het geld. Gelukkige omstandigheden kantelen in je voordeel zodat je meestal toch wel behoorlijke veilig bent op financieel vlak. Je vrijgevigheid is erg groot. Bepaalde varkens vergeten om te sparen doordat ze aan iedereen veel willen geven.

In een relatie voel je je goed en geborgen als er een grote samenhorigheid heerst. Je laat je verzorgen en koesteren door je partner. Je hebt de behoefte om bemind te worden. Je beloont je partner met alle affectie en liefde die je in je hebt. Soms voer je scènes op en pleeg je emotionele chantage. Ook vertoon je soms kinderlijke reacties in de relatie. Je wilt vooral demonstraties van liefde krijgen van je partner. Bij momenten stel je je bezitterig en jaloers op. Op seksueel vlak steek je vol tederheid en romantiek. Je weet goed hoe het klaar te spelen.

In bed ben je oprecht en passioneel. Je prefereert de kwantiteit boven de kwaliteit van je seksueel leven. In bed moet je je verwend voelen en je kunt je dan ook soms als een klein kind gedragen dat betutteld moet worden en waaraan veel aandacht moet besteed worden. Eens je gerustgesteld bent en je schroom overwonnen hebt, ben je de perfecte minnaar of minnares.


Benieuwd naar je toekomst in 2018?
Voor alle Chinese tekens.

button-OK

Geboren tussen:

30 januari1911 en 17 februari 1912
16 februari 1923 en 4 februari 1924
4 februari 1935 en 23 januari 1936
22 januari 1947 en 9 februari 1948
8 februari 1959 en 27 januari 1960
27 januari 1971 en 14 januari 1972
13 februari 1983 en 1 februari 1984
31 januari 1995 en 18 februari 1996
18 februari 2007 en 6 februari 2008

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

It is through gratitude for the present moment that the spiritual dimension of life opens up.

Eckhart Tolle