Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Chinese horoscoop

Het Varken & geld

Het Varken & geld

Het Varken is een van de meest populaire tekens van de Chinese dierenriem. Het zijn loyale personen die vriendschap hoog in het vaandel voeren, ook in een relatie. Ze zijn voorstanders van de waarheid en wensen deze uit te drukken. Het is niet altijd makkelijk om met Varkens samen te leven, dit omdat men altijd op de feiten gedrukt wordt. Ze hebben een grote kennis en beschikken over een zekere wijsheid, waardoor een gesprek met een Varken altijd leerrijk is. Ze genieten met volle teugen van het leven en betalen daar ook de prijs van. Het geluk lacht hen wel toe en ze zitten er dan meestal ook warmpjes in. Ze kennen geluk bij een erfenis of bij kansspelen. Als ze op hachelijke momenten geld nodig hebben, dan vinden ze dat ook. 


Het Metaal-Varken (geboren in 1971) Dit zijn populaire personen met een groot gevoel voor humor en dus ook een graag geziene gast is op sociale bijeenkomsten. Ze hebben een ruime vriendenkring en ze genieten van het leven. In hun carrière zijn ze erg ambitieus en ze zullen hun doel meer dan bereiken. Op financieel vlak kunen ze hun noden dan ook invullen.

Het Water-Varken (geboren in 1983) Dit zijn gelukkige en warmhartige mensen die met iedereen goed kunnen opschieten, ze zijn dan ook een zegen in hun omgeving. Op beroepsvlak zijn ze erg succesvol en spenderen er veel energie en tijd in. Ze zijn doordacht wat ervoor zorgt dat ze op financieel vlak erg omzichtig omspringen met de middelen. Hierdoor zijn ze in staat om een zekere veiligheid uit te bouwen, waardoor het leven erg aangenaam zal zijn.

Het Hout-Varken (geboren in 1935 en 1995) Deze personen verwennen hun omgeving graag en zullen mensen dan ook overstelpen met cadeaus. Ze zijn steeds vriendelijk en aangenaam, maar daardoor ook erg toegeeflijk, waardoor mensen wel eens misbruik van ze kunnen maken. Meestal redden ze het uiteindelijk wel na een moeilijke periode. Het zal nuttig zijn om het geldbeheer over te laten aan iemand anders.

Het Vuur-Varken (geboren in 1947 en 2007) Dit zijn moedige personen die voor hun opvattingen opkomen en die doelen op een eigenzinnige wijze zullen nastreven. Het zijn avontuurlijke types die erg zelfverzekerd zijn, waardoor men hen moeilijk op andere ideeën kan brengen. Ondanks de risicovolle ondernemingen die ze beginnen, kennen ze wel geluk in het leven waardoor ze financiële avonturen goed aflopen. Bovendien staat dit Varken gekend om zijn spilzucht en gulheid.

Het Aarde-Varken (geboren in 1959) Deze Varkens zijn gericht op carrière en de verwezenlijking van hun doelen. Reeds op jonge leeftijd hebben ze hun plannen al uitgetekend om op een rendabele wijze hun inspanningen te verzilveren. Het zijn ook goede organisatoren die er op financieel vlak op vooruitkomen.

Geboren tussen:

Geboren:
tussen 30 januari1911 en 17 februari 1912
tussen 16 februari 1923 en 4 februari 1924
tussen 4 februari 1935 en 23 januari 1936
tussen 22 januari 1947 en 9 februari 1948
tussen 8 februari 1959 en 27 januari 1960
tussen 27 januari 1971 en 14 januari 1972
tussen 13 februari 1983 en 1 februari 1984
tussen 31 januari 1995 en 18 februari 1996
tussen 18 februari 2007 en 6 februari 2008

Jaarvoorspellingen & Karakteranalyses UNIEK IN DE BENELUX

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I believe in astrology as much as I do in genetics.

Quincy Jones