Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Deze maand in Para-Astro juni 2018

Jouw Marstype: hoe passioneel wordt jouw zomer?

Dankzij de astrologie beschik je over een krachtig instrument om inzicht te verwerven in de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Bovendien stelt deze studie je in staat om in een vrouwelijke horoscoop haar man-type te bepalen. Naargelang de plaatsing van Mars in de horoscoop leid je dus af hoe jouw ideale man eruit ziet en wat je van hem kunt verwachten. Daarnaast kom je hier ook te weten hoe passioneel jouw zomer van 2018 wordt. Deze maand belichten we de positie van Mars in de tekens Ram tot en met Maagd. In de volgende editie komen dan de overige dierenriemtekens aan bod.

Para-Astro wenst alle lezers alvast een liefdevolle zomer toe!

De Wijsheid van Stilte: even alleen met jezelf

De stilte heeft altijd een zekere aantrekkingskracht op mij uitgeoefend. Ook al zit er een heel extravert kantje in mezelf, toch ben ik altijd geïntrigeerd geweest door die stilte. Ik voelde dat de stilte eigenlijk niet zo stil is, dat de stilte niet zo leeg is, dat de stilte niet zo hol is én, nog het belangrijkste, dat de stilte niet zo eenzaam is. Ongeveer drie jaar geleden ben ik naar Orval gegaan om, in de stilte, mijn plan voor mijn bedrijf te schrijven. Wat ik toen heb neergepend, is uiteindelijk op mijn pad gekomen en is inmiddels uitgevoerd. En ik kan zeggen dat ik er heel veel van geleerd heb...

Ga mee op ontdekkingsreis met Cathy en leer wat de stilte ook voor jou kan betekenen.

Door Cathy Camertijn, stilte-begeleider

Terreur in Florida

Op 14 februari (Valentijnsdag!) werden de Verenigde Staten, voor de zoveelste keer, opgeschrikt door een schietpartij waarbij zeventien studenten om het leven kwamen en veertien anderen ernstig gewond raakten. Het drama deed zich voor in Parkland (Florida) toen de negentienjarige Nikalza Cruz het vuur opende op zijn medestudenten. Klassiek-Astroloog John Timperman gaat na wat er zich op dat moment aan het hemelgewelf afspeelde.

Door Klassiek-Astroloog; John Timperman

Verdriet & rouw: hoe ga je ermee om?

Rouwen is een emotionele reactie op een verlies, in het bijzonder het verlies van een naaste. Mensen verschillen, vandaar dat we ook op verschillende manieren rouwen. Toch zijn er een aantal fases (ontkenning, boosheid, aanvaarding,...) die bijna iedereen die rouwt, doorloopt. Moet jij jammer genoeg iemand loslaten, of ken je iemand in je omgeving die wat steun kan gebruiken, dan kan deze bijdrage je daarbij helpen.

Puzzelfun met Para-Astro

Vind het verborgen woord in de puzzel en maak kans op leuke prijzen. Succes! Deze maand in de prijzenpot: 5 x oorringen druppel blauw + 10 x duo-tickets voor een Spirituele Expo van Para-Astro naar keuze. 

Jouw astrologische maandhoroscoop voor juni 2018

Vernieuwde uitgave!

Liefde, werk, gezondheid, geld... voor juni 2018, voor alle dierenriemtekens. Op welke dagen zit het je mee wat betreft de liefde, de lotto etc?

Wat maakt onze horoscopen zo uniek? Elk dierenriemteken wordt nogmaals onderverdeeld in 3 periodes. Op die wijze is je horoscoop nog nauwkeuriger! Deze methode is nergens anders geprint te vinden. 

Het Tweeling-kind in de kijker

We zijn nieuwsgierig naar het gedrag van de verschillende tekens in hun jongste jaren. Deze maand schetsen we een beeld van het jarige Tweelingen-kind. Met deze informatie kan je als ouder maar beter rekening houden als je op gepaste wijze wilt anticiperen op het doen en laten van zoon- of dochterlief.

Happy birthday to... - Uitgebreide jaarhoroscoop van de Tweelingen

De Tweelingen wordt in de bloemetjes gezet! Extra uitgebreide jaarvoorspelling 2018 voor alle Rammen over hobby's, carrière, financiën, liefde & intimiteit etc. Hoe ziet jouw toekomst er in 2018 uit? Ontdek het nu!

De Rode Duivels & het WK in Rusland: hoe ver schoppen ze het?

Voor de Rode Duivels is 2018 het jaar van de waarheid om een finaleplaats te halen. Het is voor de eerste maal dat Rusland de FIFA World Cup mag organiseren en de Russen zullen er alles aan doen om dit belangrijke event gesmeerd te laten verlopen. Het WK 2018 vindt plaats van 14 juni tot 15 juli en er doen 32 teams aan mee. De verschillende matchen worden verdeeld over elf steden. België speelt tijdens de eerste ronde in Sotsji, daarna in Moskou en laatst in Kaliningrad, een Russische exclave tussen Polen en Litouwen. In de eerste ronde komen de Belgen uit tegen Panama, Tunesië en Engeland. De eerste twee ploegen gaan naar de achtste finales. Hoe brengt België het er bij deze editie van af?

De Nacht van Sint-Jan

De krachten van de Elementalen worden zichtbaar...

Wie in eerbied en liefde de natuur benadert en over helderziende vermogens beschikt, kan in de nacht van Sint-Jan op 21 juni het feest van de Natuurgeesten en de Elementalen waarnemen. Op dat moment doen de natuurwezens zich te goed aan etherisch voedsel. Zij dansen er lustig op los en wie goed luistert, hoort muziek die klinkt als tinkelende klokjes. Midzomer is de speeltijd voor aardgeesten en verschillende entiteiten, zoals Shakespeare vertelt in zijn ‘Midzomernachtsdroom’. In dit artikel lees je hoe die wezens eruitzien en hoe je er eventueel contact kunt mee maken.

Vraagrubriek Fabio

Medium Fabio stelt zich ten dienste van de lezers van Para-Astro en wil zo spiritualiteit voor eenieder toegankelijk maken. Wil jij ook je prangende vraag over liefde, werk, geld, gezondheid, enz. beantwoord zien? Stuur dan je vraag, naam en geboortedatum door naar info@para-astro.be en wie weet, wordt jouw persoonlijk antwoord in dit blad gepubliceerd.

Deze maand: Dag Fabio, kan ik mijn verleden loslaten en komt de band met mijn ouders opnieuw goed? Blijf ik mijn werk in de kinderopvang verder doen?

De healingcodes van Saint-Germain

magie van geluk en overvloed

Het eerste boek van Dominique Truyaerts is uit. Dominique voltooide diverse opleidingen op het vlak van energetisch werk en coaching en is voetreflex- en bloesemtherapeut. Zij voelt een nauwe verbondenheid met Saint-Germain van wie ze de boodschappen neerschrijft en die op die manier met dit boek openbaar worden gemaakt. Wat het boek ‘De 8 healingcodes van Saint-Germain’ nu precies aan het licht brengt, lees je op de volgende pagina.

Make-over-verslag: een bijzondere ontmoeting met Nadja

Stijl-en imagoadvies

Enkele jaren terug ontmoette ik Nadja tijdens één van mijn 'Single'-evenementen. Ik vond haar direct al heel bijzonder omdat ze iets ´exotisch uitstraalde´. Ze woont in België, is van origine Nederlandse, maar ze heeft ook Indische roots aan moeders kant. Door haar leuke verschijning en haar humor was er meteen een klik tussen ons en dat betekende het begin van een vriendschap.

Door haar ervaring in en haar affiniteit met de modebranche (ze heeft ook samen met haar nicht een Italiaanse schoenwinkel gerund), heb ik Nadja altijd op de hoogte gehouden over mijn werkzaamheden als imagostyliste en de samenwerking met Narda Bénard van Beauty Salon Bénard. En in het kader van die activiteiten heb ik Nadja's medewerking gevraagd voor een passende make-over. Dankzij haar enthousiaste karakter en het feit dat ze zowel extravert als introvert kan zijn, kan zij werkelijk alle kanten op.

Lees in Para-Astro juni de TOTALE make-over van Nadja!

Venus, de Zon en de Maan: vragen over de liefde beantwoord zien

De afgelopen maanden hadden we in deze column aandacht voor de uurhoekastrologie, de tak van de astrologie waarmee concrete vragen op een glasheldere manier kunnen beantwoord worden. Uurhoekastrologie wordt daarom ook wel vragenastrologie genoemd. Het is de meest basale en directe vorm van de oude hemelse kunst. In de voorbije columns werden voorbeelden van het beantwoorden van medische vragen gegeven, vragen over geldzaken, over onroerend goed en juridische kwesties, maar een heel belangrijk onderwerp kwam nog niet aan bod, met name dat van liefde en relaties. Dergelijke vragen worden ontzettend vaak gesteld en ze komen voor in alle mogelijke varianten. Hoe je een liefdesvraag kan beantwoord zien in de uurhoekastrologie kom je nu te weten. 

De Numerologie voorspelt jouw maand juni

In Para-Astro ontdek je welke vibratie je tijdens de komende maand zal ervaren en dit dankzij je persoonlijk getal (op basis van de numerologie, leer der getallen). Door kaartlegger & numeroloog Bert Glorieux

Al aan een jaarabonnement gedacht?

• Goedkoper • Eenvoudig • Snel
(-€15,40 goedkoper op jaarbasis)

 • 12 edities/jaar
 • GRATIS welkomstgeschenk: horoscoop 2018 (t.w.v. €32!) of edelsteenhanger naar keuze
 • Geen prijsstijgingen tijdens duurtijd abonnement
 • Geen automatische verlenging

Maandblad Para-Astro al 30 jaar dé referentie

In deze hectische tijd heeft iedereen, ook jij, wel eens nood aan een moment van diepgang en bezinning. Het leven lijkt een eigen koers te varen, waarbij je zich wellicht soms afvraagt of jij zelf nog iets in de pap te brokken hebt. Hoewel het er soms de schijn naar heeft dat we machteloos staan tegenover de vele veranderingen en gebeurtenissen in het leven, is niets minder waar. Zelf heb je beslist al ondervonden dat eventjes stilstaan bij de dingen en het leven een seconde op ‘hold’ zetten, jou tot vele nieuwe inzichten brengt. Door vallen en opstaan, maar vooral door zich te omringen met positiviteit en optimisme en door jouw horizonten te verruimen, wordt het leven écht mooi en intrigerend. Vanuit dit perspectief vertrekt het tijdschrift Para-Astro. Het is een magazine, waarin astrologische en parapsychologische concepten centraal staan.

Kortom: Alles wat jij van spiritualiteit wenst te weten, vind je zeker in Para-Astro terug. Indien je bereid bent om ook jouw geest open te stellen voor astrologische, parapsychologische fenomenen, zal je algauw merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat.

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Astrology is like gravity. You don't have to believe in it for it to be working in your life.

Zolar