Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Deze maand in Para-Astro juli 2018

Hoe wordt jouw zomer? 7 gewone legkaarten schetsen een beeld

De gewone speelkaarten kennen een lange geschiedenis en de zigeuners waren heel bedreven in het voorspellen met behulp van deze kaarten. Sommige van deze kaarten hebben zowel een betekenis als je ze rechtop houdt als wanneer je ze omkeert. In deze bijdrage werken we in totaal met 40 speelkaarten. Het kaartlegpatroon waarmee we deze maand werken, bestaat uit 7 gewone legkaarten. Laat je inspireren door deze kaarten en voorspel je eigen zomermaaanden! Inclusief oefeningen.

Zwemmen met dolfijnen & het positieve effect ervan op je gezondheid

Heb je er al eens bij stilgestaan wat het contact met dolfijnen echt voor jou kan betekenen? Besef je eigenlijk wel dat een ontmoeting met dolfijnen je leven in positieve zin kan veranderen? En weet je dat een dolfijn zoveel meer kan dan wat kunstjes of geleerde truukjes uitvoeren in een zwembad? Een dolfijn is en kan zoveel meer dan je denkt...

Mediteren: het kan ook speels

Stel: je wilt rust en hebt geen zin om lang op een kussen te zitten mediteren. Zijn er dan andere mogelijkheden? Wendy Smit uit Best (NL) vindt van wel. Ze schreef het boek ‘Creatief mediteren’, waarin staat hoe je op andere manieren in een meditatieve toestand kunt geraken. Ook Nelien van Doorn uit Vianen (NL) pakt het anders aan: zij geeft dansmeditatie aan groepen. Smit vervolgens: "Het gaat erom de vorm te vinden die het beste bij jou past."

Cheiron in Ram: achillespees én tevens de kracht in je horoscoop

Cheiron is een relatief klein hemellichaam,  dat voor het eerst werd waargenomen  op 1 november 1977.  Cheiron beweegt zich tussen Saturnus en Uranus,  en om eenmaal  rond de Zon te cirkelen, heeft Cheiron circa 50 jaar nodig. Op 17 april 2018  ging Cheiron van Vissen over naar Ram. Daar blijft hij tot april 2027. De positie van Cheiron in je horoscoop geeft informatie over je zielenwond in dit leven, maar ook in vorige incarnaties. Het betreft vaak ook facetten die erfelijk zijn, waardoor er zich dus familiekarma opstapelt.  We zijn hier allen op aarde om spiritueel te groeien en telkens wanneer een planeet een aspect vormt met Cheiron, komt er op de een of andere manier genezing op gang. Het gaat hierbij om pijn of trauma's uit je verleden. In deze bijdrage wordt ook meegegeven hoe je in je eigen leven aan de plaatsing van Cheiron in Ram een positieve invulling kan geven. 

Liefde in de geboortehoroscoop

Hoe wordt jouw liefdesleven gekleurd aan de hand van jouw horoscoop? De horoscoop van actrice Liz Taylor schept duidelijkheid. 

Bijna-doodervaringen: is bewuste waarneming mogelijk onder narcose?

Een bijna-doodervaring (BDE) is een specifieke belevenis tijdens kritieke momenten van een zware operatie of bij een plots bewustzijnsverlies na een accident. Een BDE bevat ongewone waarnemingen, intense geluksgevoelens en vaak contacten met overledenen. Keert de patiënt terug, dan kunnen ze zich deze ervaring glashelder herinneren. Deze thematiek brengt ons bij Lieve Van heucke. Zij bestudeerde de literatuur en de wetenschappelijke publicaties omtrent dit onderwerp en wil met haar laatste boek ‘Een meisje met een bijna-doodervaring, HELENA, deze materie voorstellen in een makkelijk te lezen verhaal, waardoor het ook geschikt is voor een jeugdig publiek.

Jouw astrologische maandvoorspelling voor juli 2018

Vernieuwde uitgave!

Liefde, werk, gezondheid, geld... voor juli 2018, voor alle dierenriemtekens. Op welke dagen zit het je mee wat betreft de liefde, de lotto etc?

Wat maakt onze horoscopen zo uniek? Elk dierenriemteken wordt nogmaals onderverdeeld in 3 periodes. Op die wijze is je horoscoop nog nauwkeuriger! Deze methode is nergens anders geprint te vinden. 

Het gevoelige Kreeft-kind in de kijker

We zijn nieuwsgierig naar het gedrag van de verschillende tekens in hun jongste jaren. Deze maand schetsen we een beeld van het jarige Kreeft-kind. Met deze informatie kan je als ouder maar beter rekening houden als je op gepaste wijze wilt anticiperen op het doen en laten van zoon- of dochterlief.

Puzzelfun met Para-Astro

Vind het verborgen woord in de puzzel en maak kans op leuke prijzen. Succes! Deze maand in de prijzenpot: 5 x pendel bergkristal + 10 x duo-tickets voor een Spirituele Expo van Para-Astro naar keuze. 

Feng Shui Tips: voor, tijdens en na je vakantie

Feng shui is een oude energieleer die zijn wortels in China kent. De bedoeling van deze leer is dat energieën op een soepele manier stromen en vernieuwen, waardoor de mens voorspoed en geluk kan ervaren. Feng shui staat voor wind en water en verwijst naar de aarde, de bergen, de luchtstromen, etc. Deze leer harmoniseert de verschillende natuurkrachten. Heden wordt bij de inrichting van een huis rekening gehouden met de feng shui-principes. Bovendien nemen zakenlui feng shui-specialisten onder de arm om hun zaak te doen floreren. Feng shui is een kunst die ontstaan is uit een combinatie van waarnemingen uit de natuur en het gezond verstand.

Hoe passioneel wordt jouw zomer? Mars in je horoscoop klapt uit de biecht DEEL 2

In para-astro juni kon je al lezen dat je dankzij de astrologie over een krachtig instrument beschikt om inzicht te verwerven in de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Bovendien stelt deze studie je in staat om in een vrouwelijke horoscoop haar man-type te bepalen. Naargelang de plaatsing van Mars in de horoscoop leid je dus af hoe jouw ideale man eruit ziet en wat je van hem kunt verwachten. Daarnaast kom je hier ook te weten hoe passioneel jouw zomer van 2018 wordt. Deze maand belichten we de positie van Mars in de tekens Weegschaal, schorpioen, boogschutter, steenbok, waterman en vissen. In para-astro editie juni kwamen reeds de overige dierenriemtekens aan bod.

Para-Astro wenst alle lezers alvast een liefdevolle zomer toe!

Vraagrubriek Fabio

Medium Fabio stelt zich ten dienste van de lezers van Para-Astro en wil zo spiritualiteit voor eenieder toegankelijk maken. Wil jij ook je prangende vraag over liefde, werk, geld, gezondheid, enz. beantwoord zien? Stuur dan je vraag, naam en geboortedatum door naar info@para-astro.be en wie weet, wordt jouw persoonlijk antwoord in dit blad gepubliceerd.

Deze maand: Dag Fabio, ik ben vorig jaar in de zomer een bedrijf gestart en ik vraag me af of mijn bedrijf dit jaar nog contracten zal binnenhalen.

Flirten: hoe pak je het verstandig aan?

Heel veel singles hebben te kampen met drempelvrees. Advertenties en columns worden vaak uitgeknipt en pas na weken, maanden of jaren hebben ze de moed gevonden om dan toch te bellen, soms bewust in een opwelling, omdat op dat moment de ´durf schoenen´ zijn aangetrokken en het vijf minuten later weer anders kan zijn. Dit is heel begrijpelijk en herkenbaar, want in een relatiewens gaan verlangen en weerstand vaak hand in hand. Enerzijds is er dat diepe verlangen om weer eens echt tot over je oren verliefd te worden en anderzijds weet je dat, wanneer je jouw hart openstelt, er ook het risico is om gekwetst of teleurgesteld te worden. Op het laatste heb je gelukkig wel een beetje invloed door jouw verlangens en verwachtingen goed te ´managen´ en je niet halsoverkop ergens in te gooien, maar alles stapje voor stapje op je te laten afkomen. Vind in deze zomerse editie handige tips om je liefdesleven een duwtje in de rug te geven. 

De Ronde van Frankrijk 2018: haalt Chris Froome zijn slag thuis?

De 105ste Ronde van Frankrijk begint op zaterdag 7 juli 2018, op het eiland 'Île de Noirmoutier', ter hoogte van Nantes, om in de drie daaropvolgende weken (alweer) een loodzwaar parcours af te leggen. Kasseien, gedurfde aankomstsites, sprintetappes, Alpe d’Huez, een explosieve kraker in de Pyreneeën, een heuvelachtige individuele tijdrit op de voorlaatste dag en nog veel meer van dat. De Tour van 2018 belooft een bijzonder aantrekkelijke editie te worden. De aankomst is op zondag 29 juli op de Champs-Elysées in Parijs.

De wielrenners Richie Porte, Tom Dumoulin, Romain Bardet en vooral Vincenzo Nibali en Chris Froome zullen ongetwijfeld op de voorgrond treden. Chris Froome, die reeds viermaal de 'Tour de France' won, is volgens de bookmakers topfavoriet, maar blijft hij dit ook na onze astrologische analyse?

Jouw maan(d)kalender: de maan beïnvloedt/beheerst je leven

De maancycli zijn van invloed op alle dieren, ook op de mens. Maar hoe kan je hier je voordeel mee halen? In dit magazine lees je welke dagen in juli 2018 geschikt zijn om zaken te ondernemen, om een feestje op te zetten, om te mediteren, om geldzaken te regelen, om te stoppen met roken, om af te vallen etc. Natuurlijk lees je ook de tijden van nieuwe maan, eerste kwartier, laatste kwartier etc. Verder krijg je een overzicht van de momenten waarop de 'maan void of course' staat. Het is alom geweten dat tijdens deze 'maan void of course' tijdstippen je best geen grote projecten of dure aankopen doet. Ook een operatie is dan niet aangewezen. Benut dus je kennis van de maancycli en je zal merken dat de dagdagelijkse beslommeringen je makkelijker afgaan. 

De Numerologie voorspelt jouw maand juli

In Para-Astro ontdek je welke vibratie je tijdens de komende maand zal ervaren en dit dankzij je persoonlijk getal (op basis van de numerologie, leer der getallen). Door kaartlegger & numeroloog Bert Glorieux

Al aan een jaarabonnement gedacht?

• Goedkoper • Eenvoudig • Snel
(-€15,40 goedkoper op jaarbasis)

 • 12 edities/jaar
 • GRATIS welkomstgeschenk: horoscoop 2018 (t.w.v. €32!) of edelsteenhanger naar keuze
 • Geen prijsstijgingen tijdens duurtijd abonnement
 • Geen automatische verlenging

Maandblad Para-Astro al 30 jaar dé referentie

In deze hectische tijd heeft iedereen, ook jij, wel eens nood aan een moment van diepgang en bezinning. Het leven lijkt een eigen koers te varen, waarbij je zich wellicht soms afvraagt of jij zelf nog iets in de pap te brokken hebt. Hoewel het er soms de schijn naar heeft dat we machteloos staan tegenover de vele veranderingen en gebeurtenissen in het leven, is niets minder waar. Zelf heb je beslist al ondervonden dat eventjes stilstaan bij de dingen en het leven een seconde op ‘hold’ zetten, jou tot vele nieuwe inzichten brengt. Door vallen en opstaan, maar vooral door zich te omringen met positiviteit en optimisme en door jouw horizonten te verruimen, wordt het leven écht mooi en intrigerend. Vanuit dit perspectief vertrekt het tijdschrift Para-Astro. Het is een magazine, waarin astrologische en parapsychologische concepten centraal staan.

Kortom: Alles wat jij van spiritualiteit wenst te weten, vind je zeker in Para-Astro terug. Indien je bereid bent om ook jouw geest open te stellen voor astrologische, parapsychologische fenomenen, zal je algauw merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat.

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Kracht komt niet voort uit fysiek vermogen, maar uit een onverzettelijke wil!

Mahatma Gandhi