Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Deze maand in Para-Astro maart 2018

Kaartleggen met de Tarot: makkelijk en voor iedereen

In deze korte cursus zullen we het niet hebben over de oorsprong van de Tarot, noch over de evolutie doorheen de voorbije eeuwen, ook niet over de symbolen volgens sommige religies en al evenmin over kleuren en bewegingen. We zullen ons strikt houden aan de betekenis van de 22 kaarten van de Grote Arcana. Enkel datgene wat de persoon wil weten, is belangrijk en daar zullen we zo goed mogelijk een antwoord proberen op te formuleren. De meest gestelde vragen gaan over liefde (relatie), geld (financiën), werk (loopbaan) en soms ook over het karakter van een bepaald persoon. Deze methode is vooral handig als je snel antwoorden wenst te verkrijgen. Para-Astro maart: deel 1, inclusief oefeningen

De symbolen van de Aartsengelen

Wat kunnen engelen voor jou betekenen in het dagelijkse leven? Engelen bestaan uit puur licht in verschillende kleuren waarmee ze jou omhullen, zodat bepaalde blokkades in je geest, die problemen veroorzaken op het fysieke vlak, kunnen worden verholpen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om vastgeroeste, negatieve instellingen in je bewustzijn om te buigen, door voortaan liefdevol, met veel begrip en zonder irritatie op iets of iemand te reageren, wat altijd een gunstig effect heeft op je leven en gezondheid. Door Maaike Kerstens

De meest in het oog springende planeetstanten tijdens het voorjaar 2018

Recent waren er de opvallende conjuncties (samenstanden)tussen Mars en Jupiter en de langdurige conjunctie tussen Venus en de Zon. Dat hebben we gehad in de maanden december 2017 en januari 2018. Het voorjaar van 2018 wordt in niet geringe mate beïnvloed door de aanwezigheid van de planeten Saturnus en Pluto in Steenbok. Op 18 maart komt daar dan nog eens de planeet Mars bij. Hoe haal je het beste uit al deze invloeden onder druk van Mars, Saturnus en Pluto in Steenbok? Je ontdekt het nu!

De Berg: een klim naar bewustzijn

Sinds de oudheid wordt de berg als een heilige plaats beschouwd waar  bovenzintuiglijke waarnemingen mogelijk zijn of waar Gods stem hoorbaar is. Bergen hebben altijd al een bijzondere betekenis gehad, vooral ook omdat er  bijzondere dingen gebeurden. Auteur Erna Droesbeke duidt in deze bijdrage de betekenis van de Berg doorheen diverse culturen. 

In gesprek met de andere dimensie

Irmgard Daanen schrijft voor Para-Astro regelmatig artikelen onder het pseudoniem B Engeltje. In 1995 is zij afgestudeerd in het Nederlands recht. In datzelfde jaar werd B Engeltje ook moeder van haar eerste kind. Na een aantal jaren parttime werk en de opvoeding van haar drie hoogbegaafde kinderen met autisme is zij in 2014, door omstandigheden, versneld in een spiritueel groeiproces terechtgekomen. Hierdoor veranderde haar kijk op zichzelf en op de wereld drastisch. Haar inspirerend relaas lees je deze maand. 

Jouw astrologische maandhoroscoop voor maart 2018

Vernieuwde uitgave!

Liefde, werk, gezondheid, geld... voor maart 2018, voor alle dierenriemtekens. Op welke dagen zit het je mee wat betreft de liefde, de lotto etc?

Wat maakt onze horoscopen zo uniek? Elk dierenriemteken wordt nogmaals onderverdeeld in 3 periodes. Op die wijze is je horoscoop nog nauwkeuriger! Deze methode is nergens anders geprint te vinden. 

Puzzelfun met Para-Astro

Vind het verborgen woord in de puzzel en maak kans op leuke prijzen. Succes! Deze maand in de prijzenpot: 5 x jaarabonnement op Para-Astro + 10 x duo-tickets voor een Spirituele Expo van Para-Astro naar keuze. 

Happy birthday to... - Uitgebreide jaarhoroscoop van de Vissen

De Vissen wordt in de bloemetjes gezet! Extra uitgebreide jaarvoorspelling 2018 voor alle Vissen over hobby's, carrière, financiën, liefde & intimiteit etc. Hoe ziet jouw toekomst er in 2018 uit? Ontdek het nu!

Plaats je (huis)dier in de bloemetjes

Zoals je weet beïnvloeden de planeten alle levende wezens op aarde, niet enkel mensen, maar ook dieren. Natuurlijk dat (huis)dieren niet zo complex ineen zitten als mensen, maar het karakter wordt toch ook beïnvloed door het sterrenbeeld waaronder het geboren is. Dieren hebben zoals wij, mensen, ook gevoelens. Ken je de geboortedatum van je huisdier, dan kan je zelf een stapje verder gaan om je beestje beter te leren begrijpen. Het sterrenbeeld vertelt je namelijk iets over zijn/haar karakter. Is je hond bijvoorbeeld eerder wat lui en gemakzuchtig, dan kan hij/zij een Stier zijn. Is hij/zij daarentegen graag in de weer en gaat je hond gewillig mee op avontuur, dan heb je mogelijk met een Boogschutter te maken. Deze maand plaatsen we de gevoelige Vissen in de bloemetjes. 

Saturnus in Steenbok: magie, fantasie of realiteit

Samen met het begin van de winter, op 21 december 2017, deed Saturnus zijn intrede in het sterrenbeeld Steenbok. Hij vertoeft daar tot in de lente van 2020. Wat moeten we daarvan verwachten? Astroloog Paul Van Egghen zegt onomwonden dat niemand van ons aan deze Saturnale energie zal ontsnappen...

Uurhoekastrologie

De meeste mensen kennen vooral die tak van de astrologie die gebaseerd is op iemands geboortehoroscoop, getrokken op het precieze tijdstip dat hij of zij ter wereld komt. Dat is inderdaad een belangrijk onderdeel van de 'hemelse kunst' en de duiding van de geboortehoroscoop kan zeer nuttige informatie en treffende inzichten opleveren omtrent de persoonlijkheidskenmerken van het individu en de mogelijkheden en talenten waarover hij/zij beschikt. Maar binnen het brede kader van de astrologie bestaan er deelgebieden en een daarvan is de uurhoekastrologie. Dankzij deze uurhoekastrologie krijg je een antwoord op zoals: 'Zal ik die woning aankopen?'. Hoe dit precies in zijn werk gaat, lees je in Para-Astro maart.

De wondere wereld van het handlezen

De kunst van het handlezen gaat tot ver in de geschiedenis terug. Egyptische farao's en Griekse vorsten consulteerden regelmatig handlezers. Een van de bekendste handlezers uit die tijd was ongetwijfeld Anaxagoras, die naar Athene werd gehaald op vraag van staatsman Pericles. Anaxagoras was eveneens een belangrijke inspiratiebron voor denkers en schrijvers zoals o.a. Plato en Europides. Met deze bijdrage halen we het handlezen uit het verdomhoekje en willen we deze kunst de eer toekennen die haar toekomt.

Aartsengel Michaël: energetische koorden verbreken

Heb jij ook al eens in je leven momenten gekend waarop je merkte dat bepaalde gebeurtenissen of personen (al dan niet uit het verre verleden) nog steeds een invloed uitoefenden op je huidige leven? Wil je graag loskomen van deze (onbewuste) 'energieën' die je aan het verleden gekluisterd houden, omdat ze je belemmeren om je eigen weg te volgen? Dan kan Aartsengel Michaël je helpen. Maar hoe roep je engel Michaël aan?

Het energetisch potentieel voor 2018

2018 wordt een jaar zijn van evenwicht vinden, een duidelijke structuur vanuit zingeving en op een andere manier omgaan met tijd. Wist je trouwens dat je tijd kan 'beïnvloeden', of tenminste de perceptie ervan?

Jouw maan(d)kalender: de maan beïnvloedt/beheerst je leven

De maancycli zijn van invloed op alle dieren, ook op de mens. Maar hoe kan je hier je voordeel mee halen? In dit magazine lees je welke dagen in maart 2018 geschikt zijn om zaken te ondernemen, om een feestje op te zetten, om te mediteren, om geldzaken te regelen, om te stoppen met roken, om af te vallen etc. Natuurlijk lees je ook de tijden van nieuwe maan, eerste kwartier, laatste kwartier etc. Verder krijg je een overzicht van de momenten waarop de 'maan void of course' staat. Het is alom geweten dat tijdens deze 'maan void of course' tijdstippen je best geen grote projecten of dure aankopen doet. Ook een operatie is dan niet aangewezen. Benut dus je kennis van de maancycli en je zal merken dat de dagdagelijkse beslommeringen je makkelijker afgaan. 

De Berk: de voorjaarsreinigende boom

Persoonlijk vind ik de berk een prachtige boom. Hij lijkt wel licht uit te zenden, met z'n mooie witte bast, zeker als de voorjaarszon erop schijnt. Deze maand: wat de Berk voor jou kan betekenen. Door Stella Sikkens

De Numerologie voorspelt jouw maand maart

In Para-Astro ontdek je welke vibratie je tijdens de komende maand zal ervaren en dit dankzij je persoonlijk getal (op basis van de numerologie, leer der getallen). Door kaartlegger & numeroloog Bert Glorieux

Vraagrubriek Fabio

Medium Fabio stelt zich ten dienste van de lezers van Para-Astro en wil zo spiritualiteit voor eenieder toegankelijk maken. Wil jij ook je prangende vraag over liefde, werk, geld, gezondheid, enz. beantwoord zien? Stuur dan je vraag, naam en geboortedatum door naar info@para-astro.be en wie weet, wordt jouw persoonlijk antwoord in dit blad gepubliceerd.

Deze maand: wordt het contact met mijn moeder hersteld?

Het energetisch potentieel voor 2018

2018 wordt een jaar zijn van evenwicht vinden, een duidelijke structuur vanuit zingeving en op een andere manier omgaan met tijd. Wist je trouwens dat je tijd kan 'beïnvloeden', of tenminste de perceptie ervan?

Al aan een jaarabonnement gedacht?

• Goedkoper • Eenvoudig • Snel
(-€15,40 goedkoper op jaarbasis)

 • 12 edities/jaar
 • GRATIS welkomstgeschenk: horoscoop 2017 (t.w.v. €32!) of edelsteenhanger naar keuze
 • Geen prijsstijgingen tijdens duurtijd abonnement
 • Geen automatische verlenging

Maandblad Para-Astro al 30 jaar dé referentie

In deze hectische tijd heeft iedereen, ook jij, wel eens nood aan een moment van diepgang en bezinning. Het leven lijkt een eigen koers te varen, waarbij je zich wellicht soms afvraagt of jij zelf nog iets in de pap te brokken hebt. Hoewel het er soms de schijn naar heeft dat we machteloos staan tegenover de vele veranderingen en gebeurtenissen in het leven, is niets minder waar. Zelf heb je beslist al ondervonden dat eventjes stilstaan bij de dingen en het leven een seconde op ‘hold’ zetten, jou tot vele nieuwe inzichten brengt. Door vallen en opstaan, maar vooral door zich te omringen met positiviteit en optimisme en door jouw horizonten te verruimen, wordt het leven écht mooi en intrigerend. Vanuit dit perspectief vertrekt het tijdschrift Para-Astro. Het is een magazine, waarin astrologische en parapsychologische concepten centraal staan.

Kortom: Alles wat jij van spiritualiteit wenst te weten, vind je zeker in Para-Astro terug. Indien je bereid bent om ook jouw geest open te stellen voor astrologische, parapsychologische fenomenen, zal je algauw merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat.

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

It is through gratitude for the present moment that the spiritual dimension of life opens up.

Eckhart Tolle