Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Deze maand in Para-Astro mei 2017 - NR 363

Volle Maan 10 mei 2017: emoties in de hand houden

Het is mei en in de natuur is er werkelijk een explosie van bloei. Het is alsof de natuur een wedstrijd houdt van wie het mooist, snelst en fleurigst groeit en bloeit. Voor de natuur is dit, althans tijdens de lente, de normaalste zaak van de wereld. Voor de mens is het soms minder evident om moeiteloos te floreren. Hoe staan de planeten de komende maand? En hoe kan je deze optimaal benutten? Over transformatie, een opkuis in je vriendenkring en...

Draaien om je as brengt je bij je kern

Het denken en het ego loslaten, heel wat mensen proberen het met behulp van meditatie of yoga. Patty Möhlmann (54) uit Rozenburg bereikt die vrije staat van zijn door middel van de dans, en in het bijzonder door het wervelen. Daarbij draait zij rondjes om haar eigen as, iets wat kinderen overigens graag doen. Sinds zij bij een bezoek aan het Engelse Stonehenge een vrouw op een steen zag dansen, besloot zij een nieuwe weg in te slaan. “Dankzij de dans en het wervelen leer ik mezelf kennen.”, aldus Patty, die in mei haar levenswijsheid met de lezers van Para-Astro deelt. 

Dromen over kussen met... een aap!

In dromen kan het vaak niet gekker! Deze maand gaan we na wat de betekenis is van de aanwezigheid van dieren in dromen. Droom ook jij weleens over een tijger, een angstaanjagende spin etc.? Ontdek dan nu de ware symboliek erachter! Door Jacqueline Voskuil

Jouw maan(d)kalender: de maan beïnvloedt/beheerst je leven

De maancycli zijn van invloed op alle dieren, ook op de mens. Maar hoe kan je hier je voordeel mee halen? In dit magazine lees je welke dagen in mei geschikt zijn om zaken te ondernemen, om een feestje op te zetten, om te mediteren, om geldzaken te regelen, om te stoppen met roken, om af te vallen etc. Natuurlijk lees je ook de tijden van nieuwe maan, eerste kwartier, laattste kwartier etc. Verder krijg je een overzicht van de momenten waarop de 'maan void of course' staat. Het is alom geweten dat tijdens deze 'maan void of course' tijdstippen je best geen grote projecten of dure aankopen doet. Ook een operatie is dan niet aangewezen. Benut dus je kennis van de maancycli en je zal merken dat de dagdagelijkse beslommeringen je makkelijker afgaan. 

Laat je innerlijke kind stralen

Van nature zijn we eigenlijk allemaal gezegend met een behoorlijke portie positiviteit. Althans in aanleg, want wie wil er nu niet gelukkig en blij zijn, een mazzeltje hebben, stralen als nooit te voren, je goed voelen en de hele wereld aankunnen? Dit innerlijke lichtpuntje wil voortdurend naar boven komen en je vergezellen op het pad waarheen dit aardse leven je leidt. Dat lichtje, dat dagelijks vanuit je diepere ik wil sprankelen en in totale onbevangenheid je leven met positivisme en optimisme wil kleuren, wordt helaas maar al te vaak onderdrukt door allerlei externe factoren en ook wel door je eigen persoonlijkheid. En dan is er nog het weer. Het gemis aan zon in de winter en de kou halen ook niet meteen het positieve in je naar boven. In de koudste maanden van het jaar moet ik alvast een tandje bijsteken om positief te blijven. Dus leve de lente! Met deze tips laat je gegarandeerd opnieuw je innerlijke kind stralen!

Hoe kijkt een medium, kaartlegster, astrologe aan tegen positief denken?

Wie actief is in de spirituele sector, ziet soms onheilspellende trends in iemands horoscoop, kaarten of via helderziendheid. Je kunt het soms nauwelijks geloven, omdat je het zelf niet hebt meegemaakt of omdat de werkelijkheid de verbeelding overtreft: huiselijk geweld, incest, eenzaamheid omdat de kinderen niet meer op bezoek komen, isolement of financiële problemen na een echtscheiding, enz. Hoe ga je om met al deze prikkels? Kaartlegster & astrologe Erna Droesbeke laat in deze column haar visie op deze topic zien. 

Jouw astrologische maandhoroscoop voor mei 2017

Liefde, werk, gezondheid, geld... voor mei 2017, voor alle dierenriemtekens. Op welke dagen zit het je mee wat betreft de liefde, de lotto etc?

Wat maakt onze horoscopen zo uniek? Elk dierenriemteken wordt nogmaals onderverdeeld in 3 periodes. Op die wijze is je horoscoop nog nauwkeuriger!

Happy birthday to... - Uitgebreide jaarhoroscoop van de Stier

De Stieren wordt in de bloemetjes gezet! Uitgebreide jaarvoorspelling 2017 voor alle Stieren over hobby's, carrière, financiën, liefde & intimiteit etc. Hoe ziet jouw toekomst er in 2017 uit? Ontdek het nu!

NIEUW: Plaats je (huis)dier in de bloemetjes

Zoals je weet beïnvloeden de planeten alle levende wezens op aarde, niet enkel mensen, maar ook dieren. Natuurlijk dat (huis)dieren niet zo complex ineen zitten als mensen, maar het karakter wordt toch ook beïnvloed door het sterrenbeeld waaronder het geboren is. Dieren hebben zoals wij, mensen, ook gevoelens. Ken je de geboortedatum van je huisdier, dan kan je zelf een stapje verder gaan om je beestje beter te leren begrijpen. Het sterrenbeeld vertelt je namelijk iets over zijn/haar karakter. Is je hond bijvoorbeeld eerder wat lui en gemakzuchtig, dan kan hij/zij een Stier zijn. Is hij/zij daarentegen graag in de weer en gaat je hond gewillig mee op avontuur, dan heb je mogelijk met een Boogschutter te maken. Deze maand: de jarige Stier. 

Puzzelfun met Para-Astro

Vind het verborgen woord in de puzzel en maak kans op leuke prijzen. Succes! Deze maand in de prijzenpot: 5 x Mlle Lenormand Waarzegkaarten + 10 x duo-tickets Spirituele Expo Para-Astro. 

Leven zonder stress

In de jaren ’70 van de vorige eeuw kon je deze woorden lezen op affiches en in advertenties in de grootste steden van Vlaanderen. Transcendente Meditatie of TM, zoals het nu meestal wordt genoemd, is sindsdien uitgegroeid tot de meest beoefende en meest onderzochte meditatietechniek in het Westen. Para-Astro stelde zich in deze bijdrage de vraag wat transcedente meditatie nu precies inhoudt. 

De Lucht-tijd komt eraan!

De verkiezingen in Nederland zijn net achter de rug en in Duitsland en Frankrijk volgen ze later dit jaar. Overal in Europa zien we hetzelfde kernthema opduiken, dat van de eigen identiteit en de ‘bescherming’ daarvan tegen invloeden van buitenaf. Vandaar dat migratie en vrijhandel als bedreigend worden ervaren. Populistische en nationalistische partijen vertolken die angstgevoelens en scoren daarmee electoraal in grote delen van Europa. Aan de hand van astrologie zullen we trachten aan te tonen waarom dit gebeurt en waarom dit precies nú gebeurt. en wel met behulp van de Grote Conjuncties, dat wil zeggen de conjuncties van de planeten Saturnus en Jupiter. Door Klassiek Astroloog Oscar Hofman. 

Vraag maar raak

Kaartlegster Ingrid Terryn legt voor jou de kaarten. Stel je vraag en lees het antwoord in Para-Astro.

Het nut van een eliminatiedieet

Nu is het tijd om de voedingsstressoren die een optimale gezondheid in de weg
staan te duiden en aan te pakken. We gaan als volgt te werk: verwijderen van allergenen - reduceren & vervangen.  

VERNIEUWD: De Numerologie voorspelt jouw maand mei

Vanaf mei 2017 ontdek je in Para-Astro welke vibratie je tijdens de komende maand zal ervaren en dit dankzij je persoonlijk getal (op basis van de numerologie, leer der getallen). Door kaartlegger & numeroloog Bert Glorieux

Fotoreading door Thomas Woolthuis

De Nederlandse psychometrist Thomas Woolthuis geeft een antwoord op vragen van
lezers van Para-Astro via het ‘lezen’ van foto’s.

Al aan een jaarabonnement gedacht?

• Goedkoper • Eenvoudig • Snel
(-€15,40 goedkoper op jaarbasis)

 • 12 edities/jaar
 • GRATIS welkomstgeschenk: horoscoop 2017 (t.w.v. €32!) of edelsteenhanger naar keuze
 • Geen prijsstijgingen tijdens duurtijd abonnement
 • Geen automatische verlenging

Maandblad Para-Astro al 30 jaar dé referentie

In deze hectische tijd heeft iedereen, ook jij, wel eens nood aan een moment van diepgang en bezinning. Het leven lijkt een eigen koers te varen, waarbij je zich wellicht soms afvraagt of jij zelf nog iets in de pap te brokken hebt. Hoewel het er soms de schijn naar heeft dat we machteloos staan tegenover de vele veranderingen en gebeurtenissen in het leven, is niets minder waar. Zelf heb je beslist al ondervonden dat eventjes stilstaan bij de dingen en het leven een seconde op ‘hold’ zetten, jou tot vele nieuwe inzichten brengt. Door vallen en opstaan, maar vooral door zich te omringen met positiviteit en optimisme en door jouw horizonten te verruimen, wordt het leven écht mooi en intrigerend. Vanuit dit perspectief vertrekt het tijdschrift Para-Astro. Het is een magazine, waarin astrologische en parapsychologische concepten centraal staan.

Kortom: Alles wat jij van spiritualiteit wenst te weten, vind je zeker in Para-Astro terug. Indien je bereid bent om ook jouw geest open te stellen voor astrologische, parapsychologische fenomenen, zal je algauw merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat.

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Happiness is not the absence of problems, it's the ability to deal with them.

Steve Maraboli