Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Deze maand in Para-Astro juli 2017 - NR 365

De Lenormandkaarten: je financiële toekomst

Op basis van de Lenormandkaarten is het mogelijk om een antwoord te krijgen op belangrijke levensvragen. Een van de vragen die steeds terugkomt, is die met betrekking tot de financiële situatie van deze of gene. We bekijken daarom hoe we de Lenormandkaarten kunnen gebruiken om het financiële thema te belichten. Welke betekenis wordt aan de kaarten toegewezen inzake je financiën? En hoe ga je zélf aan de slag om de kaarten te duiden? Ook de mediallons worden in deze bijdrage belicht.

Merlijn, de druïde

Jaren geleden trok auteur, kaartlegster & astrologe Erna Droesbeke met man en kind naar Bretagne waar ze ongelooflijke ervaringen hebben gehad. Ze bezochten er het mystieke woud van Brocéliande, waar de legende van koning Arthur, de ridders van de Ronde Tafel en Merlijn nog altijd rondwaren in de herinnering van de mensen uit de omgeving. Erna herinnert zich nog levendig hoe een zalige rust over hen neerdaalde en ze zich één voelden met het woud, de bron en de dieren. Terug thuis verdiepte ze zich in deze Bretoense legende over Merlijn en de druïden. Merlijn zou geboren zijn uit een vrouwelijke druïde…

Regering Michel en de hete adem van Bart De Wever

... of hoe beide politici ook vanuit astrologisch oogpunt een bijzonder team vormen

Een regering is als een schop dat een bepaalde koers vaart en net zo als aan het roer van een schip een ervaren kapitein hoort te staan, verwachten we dat het land geleid wordt door een doortastend team met een krachtige beleidsfiguur. Hoe liggen de (machts)verhoudingen binnen de huidige federale regering en waarom bekleedt iemand een welbepaalde ministerpost? De uurhoekhoroscoop van de eedaflegging van de regering Michel licht een tip van de sluier. 

Jouw astrologische maandhoroscoop voor juli 2017

Liefde, werk, gezondheid, geld... voor juli 2017, voor alle dierenriemtekens. Op welke dagen zit het je mee wat betreft de liefde, de lotto etc?

Wat maakt onze horoscopen zo uniek? Elk dierenriemteken wordt nogmaals onderverdeeld in 3 periodes. Op die wijze is je horoscoop nog nauwkeuriger! Deze methode is nergens anders geprint te vinden. 

Happy birthday to... - Uitgebreide jaarhoroscoop van de Kreeft

De Kreeft wordt in de bloemetjes gezet! Uitgebreide jaarvoorspelling 2017 voor alle Kreeften over hobby's, carrière, financiën, liefde & intimiteit etc. Hoe ziet jouw toekomst er in 2017 & 2017 uit? Ontdek het nu!

NIEUW: Plaats je (huis)dier in de bloemetjes

Zoals je weet beïnvloeden de planeten alle levende wezens op aarde, niet enkel mensen, maar ook dieren. Natuurlijk dat (huis)dieren niet zo complex ineen zitten als mensen, maar het karakter wordt toch ook beïnvloed door het sterrenbeeld waaronder het geboren is. Dieren hebben zoals wij, mensen, ook gevoelens. Ken je de geboortedatum van je huisdier, dan kan je zelf een stapje verder gaan om je beestje beter te leren begrijpen. Het sterrenbeeld vertelt je namelijk iets over zijn/haar karakter. Is je hond bijvoorbeeld eerder wat lui en gemakzuchtig, dan kan hij/zij een Stier zijn. Is hij/zij daarentegen graag in de weer en gaat je hond gewillig mee op avontuur, dan heb je mogelijk met een Boogschutter te maken. Deze maand plaatsen we de jarige Kreeft in de bloemetjes. 

SPECIAL: Jouw leerprocessen in dit leven - Deel 2

In dit artikel ontdek je je karmateken. Wat wekt bij jou frustratie op? Wat beschouw jij als een hinderpaal? Waar heb jij het in dit leven moeilijk mee?

Zeer zeker zal je in je leven al gemerkt hebben dat je vaak tegen dezelfde moeilijkheden aanbotst. Met behulp van de karmische astrologie, en meer bepaald door rekening te houden met de positie van Saturnus in de tekens, kan je achterhalen in welke sfeer deze moeilijkheden, beperkingen, obstakels en frustraties zich situeren.

Bijvoorbeeld:
• op materieel vlak: geconfronteerd worden met geldtekort, gierig zijn of net teveel geld uitgeven,…
• op emotioneel vlak: een gebrek aan liefde ervaren, relatieproblemen,…
• op fysiek vlak: slechte of precaire gezondheid, handicap,…

Hoe overwin je deze obstakels? Lees nu DEEL 2!

Hoe wordt jouw vakantie? Volgens de Lenormandkaarten

Wat ga jij tijdens de zomermaanden doen? Blijf je thuis of ga je op reis? Hoe moet je die vraag stellen aan de kaarten? Hier heb ik de betekenis van de kaarten naar het onderwerp ‘vakantie’ toe geduid en uitgelegd met de eenvoudige 'Methode van Drie en de Conclusiekaart'.

Dromen over de dood & overledenen

Inmiddels heb je doorheen de vorige edities van Para-Astro al heel wat bijgeleerd over dromen. Je weet dat veel – zo niet alles – van wat je droomt verband houdt met  jezelf. Een overledene is echt, hij of zij is zichzelf, maar wat hij/zij doet of zegt, is dan weer symbolisch. In deze bijdrage gaan we na wat het betekent als een overledene in je dromen voorkomt. 

MARS-MAN Donald Trump

Ongetwijfeld is de verkiezing en de aanstelling van Donald Trump als president van de VS een van de meest opzienbarende politieke gebeurtenissen in de afgelopen maanden. Bijna dagelijks verschijnen er berichten over het, op zijn zachtst gezegd, ongewone optreden van Trump, die lustig twitterend als een olifant door de politieke porseleinkast dendert. Wat je er ook van denkt, het is in ieder geval bijzonder en dus gaan we ervan uit dat de geboortehoroscoop van de man ook wel bijzonder moet zijn. Wat leren we uit Trumps horoscoop?

Calm under the waves

Stresshantering door lief te zijn voor je zenuwstelsel

Het is geen geheim dat het zenuwstelsel van hoogsensitieve personen meer te verduren heeft dan dat van normaal sensitieve personen. Hoogsensitieve mensen ontvangen niet per se meer prikkels, maar verwerken er wel veel meer en dat maakt hen precies zoveel gevoeliger. Er zijn uitwendinge (exogeen) en inwendige (endogeen) prikkels.

In dit artikel lees je hoe je jezelf kan beschermen tegen al te veel prikkels, zodat je je zenuwstelsel ontlast.

VERNIEUWD: De Numerologie voorspelt jouw maand juli

Vanaf juli 2017 ontdek je in Para-Astro welke vibratie je tijdens de komende maand zal ervaren en dit dankzij je persoonlijk getal (op basis van de numerologie, leer der getallen). Door kaartlegger & numeroloog Bert Glorieux

Puzzelfun met Para-Astro

Vind het verborgen woord in de puzzel en maak kans op leuke prijzen. Succes! Deze maand in de prijzenpot: 5 x Sleutelhanger geluk + 10 x duo-tickets Spirituele Expo Para-Astro. 

Jouw maan(d)kalender: de maan beïnvloedt/beheerst je leven

De maancycli zijn van invloed op alle dieren, ook op de mens. Maar hoe kan je hier je voordeel mee halen? In dit magazine lees je welke dagen in juli geschikt zijn om zaken te ondernemen, om een feestje op te zetten, om te mediteren, om geldzaken te regelen, om te stoppen met roken, om af te vallen etc. Natuurlijk lees je ook de tijden van nieuwe maan, eerste kwartier, laatste kwartier etc. Verder krijg je een overzicht van de momenten waarop de 'maan void of course' staat. Het is alom geweten dat tijdens deze 'maan void of course' tijdstippen je best geen grote projecten of dure aankopen doet. Ook een operatie is dan niet aangewezen. Benut dus je kennis van de maancycli en je zal merken dat de dagdagelijkse beslommeringen je makkelijker afgaan. 

Al aan een jaarabonnement gedacht?

• Goedkoper • Eenvoudig • Snel
(-€15,40 goedkoper op jaarbasis)

 • 12 edities/jaar
 • GRATIS welkomstgeschenk: horoscoop 2017 (t.w.v. €32!) of edelsteenhanger naar keuze
 • Geen prijsstijgingen tijdens duurtijd abonnement
 • Geen automatische verlenging

Maandblad Para-Astro al 30 jaar dé referentie

In deze hectische tijd heeft iedereen, ook jij, wel eens nood aan een moment van diepgang en bezinning. Het leven lijkt een eigen koers te varen, waarbij je zich wellicht soms afvraagt of jij zelf nog iets in de pap te brokken hebt. Hoewel het er soms de schijn naar heeft dat we machteloos staan tegenover de vele veranderingen en gebeurtenissen in het leven, is niets minder waar. Zelf heb je beslist al ondervonden dat eventjes stilstaan bij de dingen en het leven een seconde op ‘hold’ zetten, jou tot vele nieuwe inzichten brengt. Door vallen en opstaan, maar vooral door zich te omringen met positiviteit en optimisme en door jouw horizonten te verruimen, wordt het leven écht mooi en intrigerend. Vanuit dit perspectief vertrekt het tijdschrift Para-Astro. Het is een magazine, waarin astrologische en parapsychologische concepten centraal staan.

Kortom: Alles wat jij van spiritualiteit wenst te weten, vind je zeker in Para-Astro terug. Indien je bereid bent om ook jouw geest open te stellen voor astrologische, parapsychologische fenomenen, zal je algauw merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat.

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Achter ieder van ons waait een wind die ons door het leven voert. We zien hem niet. We hebben er geen gezag over. We kennen zijn bedoeling niet eens. Wanneer de wind me naar andere plaatsen voert, troost ik me met de gedachte dat de kracht die me drijft dit doet met een hoger inzicht in wat het beste is. En dat is het ware geloof.

Brendan Flynn