Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Deze maand in Para-Astro september 2018

Weg met energetische parasieten: ontdek de zeepbeloefening

Parasieten zijn wezens die een gastheer nodig hebben om te overleven. Ze zijn noch slecht, noch goed. Het voedsel dat ze nodig hebben trekt hen aan. Ze staan er echter niet bij stil dat ze op deze wijze een ander schade toedienen. Zo bestaan er ook in de energetische wereld parasieten: zij onttrekken energie aan anderen. In dit artikel richten we onze aandacht op die energetische parasieten waarmee we in ons leven het meest geconfronteerd worden, namelijk mensen die energie van anderen aftappen. Wat kan je er tegen doen? Je leest het deze maand.

Wie ben je écht als er niemand kijkt?

Ieder van ons draagt wel eens een masker, soms zelfs meerdere. Met een masker bedoelen we dat je jezelf een rol toemeet. Dat wil niet per se zeggen dat je op dat moment jezelf niet bent, want je laat wel degelijk een deel zien van wie je werkelijk bent. Maar, wie ben je als er niemand kijkt? Wie ben je echt? Kom het deze maand te weten!

De doortocht van Neptunus in Vissen: inzicht of illusie voor jou?

Astrologie is boeiend, zeker als je haar archetypische betekenissen van naderbij bekijkt. Het is een manier om tijd en ruimte te overstijgen aan de hand van een symbolische wegwijzer over richting en inhoud van het voorwerp van je aandacht. En dan beschik je uiteraard nog altijd over de vrije wil en het bewustzijn om al dan niet tot de actie over te gaan.

Vanuit de kwantumfysica weten we dat synchrone gebeurtenissen spiegels zijn van wat zich op andere, fijnstoffelijke, niveaus afspeelt. “Zo boven, zo beneden” en “Het grote zit in het kleine vervat” zijn quotes die al vele eeuwen geleden werden geformuleerd.

In het meinummer 2018 van Para-Astro gingen we al in op de resonantie die de transit van Uranus met zich meebrengt bij zijn aankomst in Stier. We bekijken dit nu voor Neptunus, die zich al een zestal jaar in Vissen bevindt en daar blijft tot in 2026. Wat betekenen deze invloeden voor jouw persoonlijke leven?

Hoeveel huwelijken/relaties zal je hebben?

Handen zijn als een boek dat geschreven is in een vreemde taal, die je kan begrijpen als je die taal beheerst. Deze maand verdiepen we ons in de 'huwelijks- of relatielijn'. Hoeveel
huwelijken/relaties vind jij terug in jouw relatielijnen?

Staat jouw bed op de juiste plaats? Over het pendelen en wichelen op aardstralen

Lig je eerst lang te woelen in bed vooraleer je kan inslapen? Ben je vlug verkouden? Is je baby 's nachts een onrustige slaper en huilt hij/zij veel zonder reden? Sta je op met hoofdpijn, ben je 's morgens meer moe dan bij het slapen gaan? Hebt je last van onverklaarbare klachten waar de dokter weinig of geen hulp kan bieden? Je leeft gezond en toch is er altijd iets met je gezondheid. Als je een aantal vragen met een "ja" hebt beantwoord, dan is de kans groot dat je op aardstralen slaapt!

De trein van het leven: immer onderweg, maar wat als de trein aan te hoge snelheid rijdt?

... raak dan niet in paniek en luister naar je lichaam, want we moeten immers niet allemaal met een TGV reizen. Je kunt ook perfect de tram nemen, zodat je nu en dan aan een halte kunt afstappen, om even een pauze te nemen en een luchtje te scheppen. Luister naar de signalen van je lichaam wanneer het om een halte roept. Gun jezelf dan ook dat momentje van rust, om zo opnieuw op adem te komen. Als je dat niet doet, raak je uit balans, want burn-out, CVS, fibromyalgie, chronische nek-en hoofdklachten, prikkelbare darmsyndroom, angst- en paniekaanvallen,… zijn vaak een gevolg van een verstoord evenwicht. Er ontstaan blokkades die je energiestroom onderbreken, met uiteindelijk ziekte tot gevolg.

Hoe vind jij dat tempo dat aangepast is aan jouw lichaam én geest? Lees het deze maand in Para-Astro.

Prins Charles & Diana: hét huwelijk van de 20ste eeuw

In het verleden was het een van de hoofdtaken van de astroloog om voor zijn broodheer, een hertog of een bisschop, de gunstigste momenten te kiezen om bepaalde activiteiten te starten. De technieken om zulke horoscopen te berekenen, zijn heel oud en worden nu nog altijd door klassieke astrologen gebruikt. Het komt nog steeds voor dat de 'rijken' en de 'machtigen' van deze wereld, zoals bijvoorbeeld ooit de Reagans, een hofastroloog in dienst hebben die dit soort horoscopen voor hen maakt. En wat met de Windsors? Hoe ziet de horoscoop van hét huwelijk bij uitstek van de 20ste eeuw eruit, met name die van Charles & Diana? 

Puzzelfun met Para-Astro

Vind het verborgen woord in de puzzel en maak kans op leuke prijzen. Succes! Deze maand in de prijzenpot: 5 x CD Crystal Angels  + 10 x duo-tickets voor een Spirituele Expo van Para-Astro naar keuze. 

Jouw astrologische maandhoroscoop voor september 2018

Vernieuwde uitgave!

Liefde, werk, gezondheid, geld... voor september 2018, voor alle dierenriemtekens. Op welke dagen zit het je mee wat betreft de liefde, de lotto etc?

Wat maakt onze horoscopen zo uniek? Elk dierenriemteken wordt nogmaals onderverdeeld in 3 periodes. Op die wijze is je horoscoop nog nauwkeuriger! Deze methode is nergens anders geprint te vinden. 

Happy birthday to... - Uitgebreide jaarhoroscoop van de Maagd

De Maagd wordt in de bloemetjes gezet! Extra uitgebreide jaarvoorspelling 2018-2019 voor alle Maagden over hobby's, carrière, financiën, liefde & intimiteit etc. Hoe ziet jouw toekomst er in 2018-2019 uit? Ontdek het nu!

Yoga op de sound van kristallen vibraties

Vorig jaar kreeg het gebruikelijke 'koetjes en kalfjes'-gesprek bij de kapper een onverwachte wending toen de kapster enthousiast vertelde over een kristallen klankschalen workshop. “Eh? Schalen van kristal en dus niet van koper?”. Tot dan toe was ik vooral vertrouwd met de sound van koper en dwaalden tijdens het föhnen van mijn inmiddels blond-oranje lokken mijn gedachten af naar mijn jeugd, toen mijn moeder, bij speciale momenten, de lichtgroene kristallen wijnglazen van mijn overgrootouders uit het dressoir naar voren toverde. Zoete herinneringen, die mij deden besluiten een afspraak te maken met yoga- en klankdeskundige van het eerste uur: Simone van der Kolk. Wat volgde was een bijzondere ontmoeting... Door Belinda Inhulsen

Lucky 7

'De wereld werd geschapen in 7 dagen'. Al sinds mensenheugenis zijn we bezig met getallen, gewild of ongewild, maar het getal 7 springt eruit. "Lucky seven" zoals we zeggen. Waarvoor staat dit cijfer en zie jij ook enige synchroniciteit in je eigen leven?

Engelen, als trouwe bondgenoot in je leven

Engelen zijn dichterbij dan je denkt. Ze staan volledig ter jouwer beschikking en wachten ongeduldig tot je hen om hulp vraagt. Ze zijn pure, onvoorwaardelijke liefde. Die schenken ze heel graag aan mens en dier op aarde. Engelen kennen je door en door... Ontdek de voordelen van het werken met engelen in je eigen leven. Door Lieveke Volcke. Basiscursus Engelen integreren in je leven: klik hier

Over soundhealing en de doorbraak in je levensmissie

Toen ik kind was, wilde ik alleen drummen. Geen pan van mijn moeder was veilig of ik was erop aan het kloppen. Ik ging verder met drummen en wilde rockster worden. Dat was blijkbaar mijn pad niet. Ik had nog andere talenten en die zijn gaandeweg naar boven gekomen. Zo merkte ik toen ik nog bij een werkgever in dienst was, dat ik graag training geef. Zo heeft mijn leven zich steeds meer gevormd naar mijn talenten. Zo werkt het meestal. We volgen onze talenten en dienen de mensheid en het grotere plan. EN JA... OOK JIJ KAN VANAF NU JE MISSIE LEVEN! Daar word je PAS ECHT blij van, jij in de eerste plaats. Steeds meer jezelf zijn, waarmee je je omgeving en de wereld een grote dienst verleent. Door Jozef Swaerts.

Jouw maan(d)kalender: de maan beïnvloedt/beheerst je leven

De maancycli zijn van invloed op alle dieren, ook op de mens. Maar hoe kan je hier je voordeel mee halen? In dit magazine lees je welke dagen in september 2018 geschikt zijn om zaken te ondernemen, om een feestje op te zetten, om te mediteren, om geldzaken te regelen, om te stoppen met roken, om af te vallen etc. Natuurlijk lees je ook de tijden van nieuwe maan, eerste kwartier, laatste kwartier etc. Verder krijg je een overzicht van de momenten waarop de 'maan void of course' staat. Het is alom geweten dat tijdens deze 'maan void of course' tijdstippen je best geen grote projecten of dure aankopen doet. Ook een operatie is dan niet aangewezen. Benut dus je kennis van de maancycli en je zal merken dat de dagdagelijkse beslommeringen je makkelijker afgaan. 

Vraagrubriek Fabio

Medium Fabio stelt zich ten dienste van de lezers van Para-Astro en wil zo spiritualiteit voor eenieder toegankelijk maken. Wil jij ook je prangende vraag over liefde, werk, geld, gezondheid, enz. beantwoord zien? Stuur dan je vraag, naam en geboortedatum door naar info@para-astro.be en wie weet, wordt jouw persoonlijk antwoord in dit blad gepubliceerd.

Deze maand

"Komt het nog aan het licht dat mijn schoonzus onoprecht en jaloers
is t.a.v. mij? En betekent dat dan ook een breuk tussen haar en mijn broer?".

De Numerologie voorspelt jouw maand september

In Para-Astro ontdek je welke vibratie je tijdens de komende maand zal ervaren en dit dankzij je persoonlijk getal (op basis van de numerologie, leer der getallen). Door kaartlegger & numeroloog Bert Glorieux

Al aan een jaarabonnement gedacht?

• Goedkoper • Eenvoudig • Snel
(-€15,40 goedkoper op jaarbasis)

 • 12 edities/jaar
 • GRATIS welkomstgeschenk: horoscoop 2018 (t.w.v. €32!) of edelsteenhanger naar keuze
 • Geen prijsstijgingen tijdens duurtijd abonnement
 • Geen automatische verlenging

Maandblad Para-Astro al 30 jaar dé referentie

In deze hectische tijd heeft iedereen, ook jij, wel eens nood aan een moment van diepgang en bezinning. Het leven lijkt een eigen koers te varen, waarbij je zich wellicht soms afvraagt of jij zelf nog iets in de pap te brokken hebt. Hoewel het er soms de schijn naar heeft dat we machteloos staan tegenover de vele veranderingen en gebeurtenissen in het leven, is niets minder waar. Zelf heb je beslist al ondervonden dat eventjes stilstaan bij de dingen en het leven een seconde op ‘hold’ zetten, jou tot vele nieuwe inzichten brengt. Door vallen en opstaan, maar vooral door zich te omringen met positiviteit en optimisme en door jouw horizonten te verruimen, wordt het leven écht mooi en intrigerend. Vanuit dit perspectief vertrekt het tijdschrift Para-Astro. Het is een magazine, waarin astrologische en parapsychologische concepten centraal staan.

Kortom: Alles wat jij van spiritualiteit wenst te weten, vind je zeker in Para-Astro terug. Indien je bereid bent om ook jouw geest open te stellen voor astrologische, parapsychologische fenomenen, zal je algauw merken dat er een nieuwe wereld voor je opengaat.

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I believe in astrology as much as I do in genetics.

Quincy Jones