Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

BLOG

Blijft deze vakantieliefde duren?

VRAAG:

Vraag:

Ik heb onlangs op vakantie in 2015 een fantastische meid ontmoet in Kroatië. Ik heb daar nu nog steeds contact mee en ze zegt ook dat zij mij mist en mij terug wil hebben naar Privlaka. Zij is 19 jaar oud en is geboren op 11 oktober 1996. Ik ben geboren op 28 juni 1997 en ik ben dus 18 jaar. Mijn vraag luidt: zal dit iets worden het komende jaar of jaren? Zal ik er later mee trouwen of niet want zij is de hemel op aarde voor mij.

Groeten,
Jonas

ANTWOORD:

Hallo Jonas,

Deze blog is niet bedoeld voor waarzegging of toekomstvoorspelling. Ik probeer mensen in hun kracht te plaatsen. Vakantieliefdes zijn gevaarlijk, omdat je op reis kwetsbaarder bent en meer openstaat. Op 18 jarige leeftijd ben je nog volop bezig jezelf te ontdekken en het is beter om het geluk en de vervulling in jezelf te zoeken. Ook moet je denken aan je toekomst en studie. Je bent de taal niet machtig en wat ga je daar doen. Misschien eens kijken of er een studie uitwisseling bestaat met Kroatië, zodat je je persoonlijke ontwikkeling verder kan ondersteunen en misschien verder kan kennismaken met die jonge dame. Emigreren is niet evident. Ik heb zelf een dochter die die stap gezet heeft en het is een diepgaande beslissing. Zorg dat je goed contact maakt met je buikgevoel, want de eerste zes maanden is er de roze bril en dan komt de werkelijkheid terug bij je. Leer jezelf verder ontdekken en hou contact met die jonge dame en laat alle verwachtingen los, dan kan je niet gekwetst geraken. Geniet van het feit dat je zo'n prachtig iemand op je levenspad mocht ontmoeten.

Ik wens je veel succes verder.

Warme groet, Isabelle

Andere posts

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Happiness is not the absence of problems, it's the ability to deal with them.

Steve Maraboli