Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

BLOG

Hij begrijpt me...

VRAAG:

Beste Isabelle, ik heb dringend hulp nodig. Mijn relatie zie ik niet meer zitten, mijn broer gaat scheiden... In mijn relatie, die nu 1 jaar duurt, kan ik niet aangeraakt worden door die man, ik ben alleenstaande met een dochter en invalide. Ik heb recent een andere man ontmoet die me begrijpt. Hoe moet dit verder?

ANTWOORD:

Beste Nadine, het is duidelijk dat je op een kruispunt staat. Je bent bang om stappen te zetten en knopen door te hakken. Maar er is geen andere weg. Het is duidelijk dat je huidige relatie je weinig te bieden heeft en dat die andere relatie je aantrekt. Wat houdt jou tegen om de ene los te laten en te kiezen voor de ander? Het is belangrijk om naar je gevoel te luisteren in plaats van bevestiging te zoeken in de buitenwereld. Laat je angst los en hou niet vast aan het bekende. Vaak houden mensen vast aan het bekende, hoe onfijn het ook is, omdat het vertrouwd aanvoelt. Word vertrouwd met jezelf en je zal je nooit meer eenzaam of onveilig voelen. Volg je gevoel. Mijn advies is om je huidige relatie los te laten en te kiezen voor een betere relatie met jezelf. Als die anderen man je een licht gevoel geeft, kan je ontdekken wat hij je te bieden heeft. Pas als je kiest vanuit je hart, zal je de juiste keuzes maken.
Alvast veel succes.

Andere posts

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Astrology is astronomy brought down to earth and applied toward the affairs of man.

Ralph Waldo Emerson