Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

BLOG

Ik voel me geremd, wat nu?

VRAAG:

Hallo Isabelle,
Troubles in paradise! Vandaag loop ik rond als een kip zonder kop en hier herken ik mezelf niet echt in. Eergisteren ben ik door mijn angsten gegaan om DE stap naar buiten te zetten. Ik heb mijn Facebookpagina en mijn nieuwe website online gezet. Vandaag zag ik de resultaten en ik ben heel tevreden! Het enige wat ik hierbij kan verzinnen is misschien angst om terug over mijn grens te gaan (ik ben er serieus over geweest in 2009).
Het remt mij voor het ogenblik serieus in mijn acties... Wat speelt hier nu?
Groetjes,
Hermine W.

ANTWOORD:

Hallo Hermine, dat is volstrekt logisch, je bent door je angst gegaan en de adrenaline valt nu weg. Je doel/target is weg, dus je kan je even als een leeggelopen ballon voelen. Maak je geen zorgen, je zoekt een nieuw evenwicht. Laat nu je verwachtingen en hoop los, adem verder en geniet van hoe de bal verder aan het rollen gaat. Je zal vanzelf merken wat je volgende stap zal zijn. Ook kunnen hier nog angsten en oude overtuigingen spelen. Dit is een uitnodiging van je ziel dat er nog iets in jou zit dat jezelf onderuit haalt. Bijvoorbeeld het idee dat je aan een bepaalde kunst moet voldoen, dat je een bepaalde strekking moet volgen, terwijl jouw oefening er duidelijk in bestaat om een nieuwe, originele, unieke stijl neer te zetten. Het
is inderdaad beangstigend om jezelf neer te zetten in de buitenwereld als je steeds afgewezen werd of als je gezegd werd dat je creaties niet strookten met de visie van de maatschappij of met die van je leraar. Ontdek het angeltje door in je leven na te gaan met welke emoties je nog worstelt.
Veel succes nog met je creaties.
Warme groet,
Isabelle

Andere posts

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Reach high, for stars lie hidden in you. Dream deep, for every dream precedes the goal.

Rabindranath Tagore