Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

BLOG

Mijn vriend wil ons kind niet

VRAAG:

Hallo Isabelle,

Ik ben zwanger, maar mijn vriend wil het kind niet. Zolang we er niet concreet over praten gaat het goed. Ik ben het gesprek wel een keer aangegaan, maar dan zie ik hem direct in zijn afweer en 'ik wil het niet' schieten. Op andere momenten merk ik aan opmerkingen en gedrag dat hij er wel mee bezig is, maar dat kan voorlopig dus niet uitgesproken worden. Voor mij is dat wel jammer, want ik merk dat ik daardoor niet blij kan zijn. Dat voelt als verraad naar mijn vriend toe, terwijl ik -door geen blijdschap te voelen- mezelf verraad.

Verder ben ik echt enorm moe. Eigenlijk echt uitgeput! Voor de misselijkheid heb ik pilletjes gekregen die gelukkig helpen. Ik tel de dagen tot de 12 weken af in de hoop dat ik me dan beter ga voelen.

Tanja

ANTWOORD:

Hallo Tanja.

Als jij niet blij en gelukkig durft te zijn met je zwangerschap is dat al een boodschap die je aan je kind meegeeft zoals: "Ik mag niet gelukkig zijn met je, ik kan je niet echt welkom heten". Ik vermoed dat je vriend ook niet welkom was, dus wellicht is dit de rode draad die via de bloedlijn doorgegeven wordt. Jij kan dit 'bloedlijn karma' een halt toeroepen. Als je zelf gelukkig bent en het kind wil houden is het belangrijk dat je voor jezelf en je kind kiest. Anders pleeg je verraad aan zowel jezelf als je kind. Jij kan je vriend niet verraden, dat doet hij zichzelf aan. Wil jij dat je kind geluk als verraad ziet? Want dat zal je meegeven in zijn/haar DNA met de houding die je nu aanneemt. Jouw lichaam probeert het je alvast duidelijk te maken. Het feit dat je je blijdschap tempert en onderdrukt zorgt voor een energielek en misselijkheid. Kies voor geluk en vreugde en je energie zal weer stromen en je kindje zal goed groeien. Zeg maar volmondig ja en je zal je energie zien veranderen. Jij zorgt voor jezelf en je vriend maakt zijn eigen keuzes. OPOFFERING is niet meer van deze tijd en al zeker niet voor de nieuwetijdskinderen die nu geboren worden. Vergeet niet dat jij de keuzes maakt in jouw leven, niemand anders!
Alvast een goeie zwangerschap gewenst en ik duim dat je vriend zijn zelfverraad zal loslaten.

Isabelle Lambrecht
Warme groet,
Isabelle

Andere posts

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

You are not a drop in the ocean. You are the entire ocean in a drop.

Rumi