Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

BLOG

Wat is mijn grootste obstakel?

VRAAG:

Wat is mijn grootste obstakel?
Beste Isabelle, in 2003 starte ik een bijberoep in kruiden, bachbloesems,healing, reiki... In de looptijd van dit bijberoep kreeg ik te maken met allerlei obstakels, ook van familie. Mijn bijberoep heeft daardoor nooit optimaal kunnen functioneren. Nu vraag ik mij af wat de beste weg is om mijn bijberoep optimaal te laten verlopen?

Groeten
Kurt

ANTWOORD:

Hallo Kurt, zonder healing is het voor mij koffiedikkijken. In een healing kan ik gericht kijken en die obstakels wegnemen, die jouw bijberoep blokkeren. Wel weet ik dat obstakels in de buitenwereld je tonen dat jij jezelf voor blok zet. Geloof jij voldoende in jezelf en vertrouw je echt op je know-how? Want zonder dat geloof en vertrouwen in jezelf kan jij je passie onmogelijk ontsluiten. Verder zou ik je willen vragen, om jezelf de vraag te stellen waarom je dit al 12 jaar als bijberoep uitoefent. Als het jouw passie is, echt iets is wat in je leeft, dan zal het meer ruimte verdienen dan iets dat je er 'bij' neemt.

Voor mij persoonlijk is de combinatie healing en een gewone job niet haalbaar. Kiezen voor een job als healer is echt 'ja' zeggen tegen jezelf en dat kan je niet een beetje, het is alles of niks.

Ik denk dat je een keuze zal moeten maken. Als je voldoende in jezelf gelooft, zal je praktijk draaien, want dan zit je in de flow van je ziel. Ik merk het bij mezelf, als ik dan nog eens durf te twijfelen, dan stopt de stroom klanten, alsof het met een schaar is afgesneden. Laat ik los en vertrouw ik, dan is het als een vingerknip die de klanten terug in beweging brengt. Je kan maar van nut zijn of kracht geven aan mensen die zichzelf ontkracht hebben als je in eerste instantie kracht geeft aan jezelf. Ik bemerk een duidelijke blokkade op je 6de chakra, je inzichten en gevoel van éénheid dat geblokkeerd zit. Je zit in een overlevingsstrategie, waardoor je je werk als een noodzakelijk kwaad ziet in plaats van een onderdeel of mogelijkheid tot zelfbezinning. Jij bent degene die schept en vorm geeft aan je leven, aan jou nu om je kracht op te nemen.

Ik wens je alvast heel veel succes toe.
Warme groet.

Andere posts

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Hope smiles from the threshold of the year to come, whispering ?it will be happier?

Alfred Lord Tennyson