Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Spirituele beurs

Expo Hasselt
04/11/2018

 • Wat brengt je toekomst? Ontdek het op deze spirituele beurs!
 • De beste paragnosten, astrologen, numerologen, kaartleggers, ...
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis
Spirituele beurs Expo Hasselt

 Tickets VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

HEEL WAT PRIJZEN TE RAPEN!

DE PRIJZENPOT OP DE SPIRITUELE EXPO IN HASSELT

Hieronder een overzicht:

 • Young Living etherische olie 'Joy' t.w.v. €62, ByMyla
 • Ontvang het boek 'Vind Mij' GRATIS tijdens 'Zielskrachtlezing: de moderne monnik' door Annemarie Sips
 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Roos Duflou
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
 • Mini-consult, Praktijk Mademoiselle Albertina
 • Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
 • Mini-consult, Yves Polet
 • Mini-consult, Chrisje Bressinck
 • Grandmother Mepi Healing, Mepilan
 • Flesje piramidewater, Light Miracles

Ontvang het boek 'Vind Mij' volledig GRATIS tijdens de sessie

'Zielskrachtlezing: de moderne monnik'


9200000083225980

HOE KAN JE IN DE PRIJZEN VALLEN?

-Vul het deelnameformulier in, dat in het magazine Para-Astro (te koop bij je dagbladhandelaar) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom.
-Bent u reeds bij ons geregistreerd en ontvangt u de beursflyer via de post? Ook op dit formulier vind je een inschrijfformulier.
-Of vul het deelnameformulier onderaan deze pagina in & geef het af aan de inkom.DOORLOPEND GRATIS BIJ TE WONEN DEMO'S


venus

ZAAL VENUS

10.30u: Handlezen, Willem
11.15u: Z.I.E.K.T.E. = Zeer Intelligente Energetische Krachtige Transformerende Ervaring, John Breukels
12.00u: Helderziendheid, Mr. Netten
12.45u: 'De Zwijgende Toehoorder. Het leven en werk van J.H.W. Eldermans', Wilmer Taal
13.30u: Integreer de natuurkennis in je leven, Mireille De Vos
14.15u: Hypnose is geen taboe meer, Joël Houbrights
15.00u: Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele booschappen van "GENE ZIJDE" van overledenen), Chrisje Bressinck
15.45u: Een verhaal van universele liefde en heling, Grandmother Mepi
16.30u: Getuigenis van spirituele operatie door medium John of God, Tim Broekmans


jupiter

ZAAL JUPITER

11.00 u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.00 u: De OERKRACHT van ZIJN, Veronique Wittezaele
13.00 u: Werken met engelen, John Breukels

SPECIAL GUEST - 14.00 u: Zielskrachtlezing: de moderne monnik, Annemarie Sips
SPECIAL GUEST - 15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
15.45u: Kleuren, wat deze kunnen betekenen in je leven, Sonja Corin
16.30u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchenehandlezen

Handlezen

Willem

Heb je altijd al willen weten wat je handen over je te vertellen hebben? Of die van je partner, kind? Deze lezing geldt als een introductie op het handlezen.john-breukels-ziekte


Z.I.E.K.T.E. = Zeer Intelligente Energetisch Krachtige Transformerende Ervaring!

John Breukels

Of je nu last hebt van een verkoudheid, een ontsteking of een vermoeidheid, maar ook langdurige chronische aandoeningen, kwalen en ongemakken. Alles heeft een onderliggende oorzaak op een emotioneel, mentaal, en/of spiritueel karmisch vlak.

De meeste lichamelijke klachten (ziekten, pijnen, ontstekingen, etc.) zijn dikwijls uitlopers van niet gevoelde, emotionele pijn. Wat we niet durven te voelen, heeft de neiging zich zodanig te kristalliseren of te verharden dat we er niet meer ‘omheen’ kunnen kijken. Wat we dan ‘ziekte’ noemen is in de meeste gevallen slechts verharde energie die te lange tijd geen aandacht heeft gekregen. Ziekte is gewoonlijk de staat waarin ons lichaam verkeert als de liefdevolle zorg voor onszelf te lang wordt tegengehouden. Het lichaam moet dan ingrijpen om onze aandacht te vestigen op datgene wat emotioneel of psychisch aan de orde is.

Ons lichaam kan aan de noodrem trekken en een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiekanalen af, waardoor er minder levenskracht de cellen kan bereiken. Een ontsteking bijvoorbeeld is een fysiek geworden innerlijk conflict dat zich aan ons kenbaar wil maken door op een pijnlijke wijze van binnen naar buiten te drukken. Zo heeft in feite elk klachtenpatroon een emotionele of psychische boodschap of inzicht die onze relatie met onszelf, ons ware zelf, wil herstellen.

 
Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, dus als we ons ziek voelen, of ziek zijn, dan is dat het eerste te merken aan de frequenties van onze waterhuishouding. Dit water in ons lichaam kunnen we meten in Boviswaarden. Vroeger bestond de Boviswaarde van de mens gemiddeld uit 6.500 – 8.000. Hoe lager de trilling van het water in ons lichaam, hoe ongezonder en zieker we worden. Onze leefgewoonten met voedsel (liever gezegd 'vulsel'), genetische manipulatie, E-nummers, WiFi-straling en dergelijke zou onze Boviswaarden nog eens extra negatief beïnvloeden. Echter, bewuste mensen wisten hun eigen Boviswaarde te verhogen. De kristallen en het water uit de vallei van de piramides in Bosnië helpen ons daarbij.

isabelle duchene web

Werken met je innerlijke kracht

Isabelle Duchene

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.
cirkel-photoshop-finaal


De Zwijgende Toehoorder. Het leven en werk van J.H.W. Eldermans

Wilmer Taal

In 2000 krijgt het Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle een legaat van de Amsterdamse kunstenaar Bob Laurentius Richel, dat bestaat uit een flink aantal voorwerpen, ruim tweeduizend pagina's aan tekeningen, manuscript, schetsen en dergelijke, welke voor wat hoofdbrekens zorgen bij de museumstaf. Een student van de Universiteit van Amsterdam komt helpen om een database te maken van deze collectie die als de Richel-Eldermans collectie in het museum wordt opgenomen. Vanaf 2014 ben ik druk aan het onderzoeken geweest wat het belang van deze collectie was en wie de maker was van deze voorwerpen en tekeningen. De lezing volgt ook dit stramien: we kijken eerst naar het leven van Eldermans, en vervolgens gaan we werken van hem zien uit de collecties van de Zentralbibliothek in Zürich, Zwitserland; the Museum of Witchcraft and Magic in Boscastle, Engeland en de privé collectie van Dr. H.T. Hakl uit Oostenrijk.
mireille devos wicca

Integreer de natuurkennis in je leven

Mireille De Vos

De natuurreligie is niet gebonden aan dogma’s en staat niet gelijk aan een straffe der Hel of verdoemenis of boeten, maar is gewoonweg een open religie vol liefde, vol openheid naar de andere toe. Natuurreligie is er voor iedereen die geïnteresseerd is in natuurlijke krachten. Krachten die aanwezig zijn, die we voelen in ons en rond ons. Krachten in planten, bloemen en bomen. Voor zij die terug willen gaan naar de kunst van hun voorouders. Hun natuurlijk erfdeel.

Natuurreligie is er voor iedereen die uit eigen vrije wil, wil ervaren, wat zoveel meer mogelijk is. En zijn of haar eigen ongekende talenten en gave wil ontdekken en ontwikkelen. Het is meer dan een belevenis.

Laat ons samen door middel van een introductie deze reis maken.hypnose-foto-website

Hypnose is geen taboe meer

Joël Houbrighst

- Wat is hypnose ?

 • Hoe werkt het ?

 • Geraakt iedereen in hypnose ?

 • Zijn er gevaren ?

- Erkende hypnotiseurs

 • Behandelingen

- Mentale veranderingen

- Lichamelijke veranderingen

 • Virtuele MaagRing + werking

 • Vragenrondecirkel-photoshop-finaal

Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE" van overledenen)

Chrisje Bressinck

Als medium ga je via foto's/voorwerpen het contact met de overkant aan. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Dit kan gaan over liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, eventueel fysieke problemen, etc.universele-liefde-website

Een verhaal van universele liefde en heling

Grandmother Mepi

De lezing vertelt het prachtige levensverhaal van Grandmother Mepi in de jaren 1600 als hoofd van de “Stam van regenboogkleuren” bij de indianen in Noord Amerika. Als klein meisje vertrokken in Europa, kwam ze 13000 km en vele avonturen later aan in Death Valley, Amerika. Daar vond ze haar eeuwige liefde terug als Blue Thunder. Haar vele bovennatuurlijke talenten, universele wijsheid en liefdevolle aanpak hebben de vele lokale medicijnmannen en stamoudsten haar toen de titel Grandmother Mepi doen geven. Wij zijn blij dat ze nu weer op aarde geïncarneerd is en haar vele talenten en wijsheid met zich heeft gebracht om heling en genezing te brengen aan de mensheid.


holistisch genezen web

Holistisch genezen

Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken.

Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?


tim-broekmans-cirkel

Getuigenis van spirituele operatie door medium John of God

Tim Broekmans

Gedurende het grootste deel van mijn leven had ik te kampen met verslavingen. Tijdens een zeer diepe crisis van 10 maanden ben ik op aanraden van mijn moeder naar Brazilië gereisd om er John te ontmoeten. Deze 2 weken durende reis was genoeg om mijn verslavingsprikkel volledig weg te nemen. Het betekende het begin van een veranderingsproces van mijn hele Zijn. Sinds die reis leef ik vanuit een diepe verbondenheid met mezelf en het alles… Ontdek hoe deze ervaring ook jouw leven ten goede kan veranderen.veronique wittezaele website

De OERKRACHT van ZIJN

Veronique Wittezaele

Op onze Inner Journey ont-wikkelen we ons van alles wat niet van ons is. Zo komen we gaandeweg “thuis” in onze “Oerkracht”, ons echte “Zijn”. De oer-verbinding, de flow, het zuiver zien en voelen van oneindige mogelijkheden laten ons toe onze talenten in alle volledigheid te beleven. Op weg naar je innerlijke sleutel waar vrede, harmonie, overvloed en geluk je opwachten.


john-breukels-cirkel


Werken met Engelen

John Breukels

Het woord “Engel” betekent: “Boodschapper”. Engelen zijn energieën van onvoorwaardelijke liefde. Zij zijn uitsluitend bezig om op onze mogelijkheden te focussen en niet om onze fouten te zien. Engelen oordelen niet. Engelen geloven in jou, of jij nu wel of niet in hun bestaan gelooft. Alle deelnemers bij workshops van John Breukels hebben er daadwerkelijk ook ontmoetingen of ervaringen mee gehad.

Diegenen die regelmatig met engelen werken, geven aan dat er grote positieve veranderingen in hun leven hebben plaatsgevonden. Men voelt zich blijer, meer zelfvertrouwen, vredig en minder bang voor de toekomst.

Nu hebben mensen op Aarde een vrije wil, om zelf beslissingen te kunnen nemen, en daar hebben de Engelen alle respect voor. Zij mogen nooit ingrijpen in onze vrije wil.  Natuurlijk weten Engelen wat wij nodig hebben, maar ze werken uitsluitend volgens de Universele wetten. De allerbelangrijkste regel is: ‘Vraag ze om hulp, inspiratie of inzichten’.

In deze lezing zal 80-90% van de aanwezigen ontdekken dat 'iedereen' met Engelen contact maken, door het zelf te ervaren!de-moderne-monnik-website


Zielskrachtlezing: de moderne monnik

Annemarie Sips

Heb je een innerlijk vrij leven bereikt?
Mijn antwoord is JA op alle vlakken.

Het was anders hoor, veel anders.

Ik was altijd druk, met van alles. Vooral in mijn hoofd. Dat is nu leeg en ik denk elke morgen: een nieuwe dag, wat zal ik gaan doen (of niet doen). Ik had altijd gedoetjes. Er waren altijd conflicten en ik was altijd in strijd. Er is geen strijd meer om aan te gaan dus dat levert heeeeel veel energie op. Ik leefde arm, totdat ik geld verzamelen als hobby nam en hoef nu niet meer te werken voor geld. We hebben geïnvesteerd in vastgoed. Is dat moeilijk? Welnee! 

Ik ben verliefd, nog steeds heb ik de liefste man aan mijn zijde en we houden was echt heel veel van elkaar. Ik doe wat ik het liefste doe en heb daar alle tijd voor vrij. Ik schrijf en deel levenskunde met een vleugje spirituele kennis!  En dan ben ik ook nog 30 kilo afgevallen en leef ik nog steeds gezond (eet geen witte suiker). En ben van alle lichamelijke klachten af zoals schildklier-, long-, hartklachten en te hoog cholesterol. DAT geeft heel veel vrijheid en levensenergie!!

Wat een avontuur, met vallen en opstaan maar wat heerlijk om te weten dat er een eindbestemming is. En zo werd ik: de moderne monnik. Nu kan ik via lezingen anderen inspireren dat niets onmogelijk is. Dat je buiten de massa kunt komen daar waar genoeg ruimte en overvloed ligt. Daar waar liefde en geluk jou vinden en waar liefde moeiteloos stroomt! 

Tijdens het event ga ik je vijf tools ga aanreiken om jouw leven in vrijheid te gaan leven, zonder gedoetjes.
Wil jij deze lezing bijwonen ?

Annemarie Sips is bestseller auteur van de boeken Zielskracht en Zielsplan. 
naomi apachi rond

Contacten met genezijde

Naomi Apachi

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. U kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.kleuren-in-je-leven-website

Kleuren, wat deze kunnen betekenen in je leven

Sonja Corin

Kleuren zijn buitengewone krachten. Ze zijn eigenlijk meer om mooi naar te kijken. Bepaalde kleuren geven aan welke karaktertrek de mens heeft. Kleuren beïnvloeden veel, onder meer ons denken, en voelen. Zij gaan diep en kunnen onze psyche bepalen. Eigenlijk zijn kleuren ons visitekaartje. Draag je de juiste kleuren dan straal je blijheid, positiviteit uit. Daarentegen draag je een foutieve kleur gaat dit ook automatisch op je gemoed slaan. Wij kunnen door kleuren bepalen welk type we zijn. Via diepe analyse kunnen we een lijst maken welke kleuren primeren bij iedereen, make-up, juwelen, bril kan eveneens aangepast worden. Ieder type heeft ook een spirituele steen aangewezen.lijnen exopera1 [Omgezet]

◊ EEN GREEP UIT HET AANBOD STANDHOUDERS ◊

Fons Devoegt: kaartleggen, hollistische geneeswijzen

Leona Lefever: kaartleggen

Yves Polet: astrologie

Marleen Dullaert: kaartleggen

Vaes Andreas & Dimminck Pauline

Tim Everaerts

Mariska van der Vorst

Caroline Max

Anne Wauters

Sonja Corin

Sonia Desmadryl: kaartleggen, handlezen

Greet Marien: kaartleggen, kleurentherapeute

Roos Duflou: kaartleggen & astrologie

Isabelle Duchene

Mr. Netten: helderziendheid

Chris Goddé: kaartleggen

Rosina Veneziani 

't Rustpuntje

Engelmediumshop - Heiki

Spiribie

Veronique Wittezaele

Maan Dekker

Mepilan

Willem: handlezen

Pamela Luca

Joël Houbrigts: hypnose

Elilies

Angelina Sica: zandlezen

Feel Good Energetix sieraden

Aqua Vitae

Bearstone

Daewood: esoterische sieraden

Second Life sieraden

Hajefa: boeken

Art of medium: medium, kaartleggen, tweelingzielen etc.

Naomi Apachi: contact met overledenen

Myriam Lambrighs – ByMyLa 

Light Miracles

Para-Astro: boeken, cd's, juwelen, wierook etc.

Atelier Sigi: unieke sieraden

BVBA Yuvaco

...

lijnen exopera1 [Omgezet]

En verder…

 • Verkrijg meer inzicht op je belangrijke levensvragen
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis

 

Spirituele expo:
Expo Hasselt 04/11/2018

Wat brengt je toekomst - Liefde, werk, geld? Kom het te weten!

 VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens Spirituele Expo Expo Hasselt

Voornaam*

Naam*

Email*

Telefoon*

Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden inzake de privacy verklaring

* Verplichte velden

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Liefde is de afwezigheid van beoordeling.

Dalai Lama