Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Spirituele beurs

Oostende
28/10/2018

 • Wat brengt je toekomst? Ontdek het op deze spirituele beurs!
 • De beste paragnosten, astrologen, numerologen, kaartleggers, ...
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis
Spirituele beurs Oostende

 Tickets VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

HEEL WAT PRIJZEN TE RAPEN!

DE PRIJZENPOT OP DE SPIRITUELE EXPO IN OOSTENDE 

Hieronder een overzicht:

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Leona Lefevere
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Roos Duflou
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Mini-consult, Astro David
 • Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
 • Mini-consult, Maria Vinarta
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • Mini-consult, Yves Polet
 • Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout
 • Mini-consult, Chrisje Bressinck
 • Mini-consult, Bert Glorieux
 • Mini-consult, Rosa
 • Mok met koekjes met inspirerende teksten, Genny Giraldo

HOE KAN JE IN DE PRIJZEN VALLEN?

-Vul het deelnameformulier in, dat in het magazine Para-Astro (te koop bij je dagbladhandelaar) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom.
-Bent u reeds bij ons geregistreerd en ontvangt u de beursflyer via de post? Ook op dit formulier vind je een inschrijfformulier.
-Of vul het deelnameformulier onderaan deze pagina in & geef het af aan de inkom.


DOORLOPEND GRATIS BIJ TE WONEN VOORDRACHTEN & DEMO'S


venus

ZAAL VENUS

10.30u: Verandering dient van binnenuit te komen, Marina De Koning Solaré
11.00u: Engelen integreren in je dagelijkse leven, Lieveke Volcke
11.30u: Jouw ware ik vinden, Jimmy Coryn
12.00u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
12.30u: Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen, Cathy Camertijn
13.00u: 'Staat uw bed wel op de juiste plaats...?'. Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche
13.30u: Alles wat we zijn is het resultaat van wat wij denken, Genny Giraldo
14.00u: Handlezen, Willem
14.30u: Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE" van overledenen), Chrisje Bressinck
SPECIAL GUEST - 15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
15.45u: Workshop transmissie meditatie, Transmissions
16.15u: Werken met je innerlijke kracht, Isabele Duchene
16.45u: Interactieve demo - Loslaten van oude patronen, Andreas Nilsson


cirkel-photoshop-finaal

Psychometrie (aanvoelen van foto's en/of voorwerpen, ook enkele boodschappen van "GENE ZIJDE" van overledenen)

                                                                 Chrisje Bressinck

Als medium ga je via foto's/voorwerpen het contact met de overkant aan. Als toeschouwer kan je één vraag stellen. Dit kan gaan over liefde, werk, gezondheid, financiën, kinderen, eventueel fysieke problemen, etc.


cathy lezing nummers website

Hoe nummers inzicht geven in je levenspad en uitdagingen

Cathy Camertijn

Cathy Camertijn licht in deze workshop toe hoe je meer inzicht kan krijgen in je levenspad en basis energie. Wat de verschillende soorten paden zijn en welke uitdagingen je te verwerken krijgt. Voor deze inzichten baseert ze zich op zowel de Vedische numerologie als de westerse. Cathy gebruikt deze inzichten in haar loopbaancoaching en live coaching om mensen te helpen hun levens en zielenpad te lopen alsook te ondersteunen bij de uitdagingen die je tegenkomt. Als aanwezige ga je naar huis met meer inzicht in je eigen levenspad en enkele handvaten om met je uitdagingen aan de slag te gaan. Numerologie is een verdiepende vorm van persoonlijke ontwikkeling, afgestemd op jouw flow. Cathy Camertijn is gecertificeerde numerologe, loopbaancoach en stiltefluisteraar bij LEFnow. Verdere info vind je op: www.lefnow.com

lieveke volcke website

Engelen integreren in je dagdagelijkse leven

Lieveke Volcke

Engelen bestaan echt. Ze zijn er zelfs voor je als je Ze aanroept. Via channeling en het gebruik van orakelkaarten kunnen Ze je raad geven op liefdesvlak, gezondheid, beroep... Ze zijn heel duidelijk waar te nemen via aurascanning. Je beschermengel is je beste vriend en bondgenoot... Via meditatie kan je Hem/Haar leren kennen. Nimmer voel je je nog alleen!


lieveke-volcke-kristal-website

Loslaten van oude patronen 

Andreas Nilsson

Iedereen kan op zijn/haar niveau en in eigen tempo veranderingen inzetten ongeacht leeftijd of situatie en op elk moment!
Tijdens het gesprek wordt er samengewerkt; jij, de spirituele wereld en ik. Energie wordt uitgewisseld. Een richtlijn is om te gaan denken vanuit het Hart en niet van uit het hoofd. Het kan helpen om een vraag te formuleren, maar dat is niet echt noodzakelijk. Het systeem geeft de informatie vrij als daar de bereidheid toe is.

Het zelfregulerend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Een vraag kan een uitgangspunt zijn, maar je kan ook kijken naar wat er nu is (Hoe voel ik mij?). Het kan zijn dat je lichaam(klachten) en/of je gevoelens (emoties) om aandacht vragen, anders dan wat je verstand vindt dat nodig is.

De andere werelden zijn altijd aanwezig, ergo hulp is er dus ook altijd, maar staan wij daar open voor? Er is nooit sprake van een schuldvraag of boetedoening. Het is een leerweg! Wat is het doel? Wijzer weggaan dan je gekomen bent. Met nieuwe inzichten om uw leven zelf te bepalen.

Voor de Verandering!


ware aard vinden

Jouw ware ik vinden

Jimmy Coryn

Wij zijn allemaal uniek en hebben allemaal onze eigen dromen, wensen en verwachtingen. Is mijn ware Ik vinden echt een vereiste om gelukkig en/of succesvol te zijn? Zijn we hier op deze wereld gezet om te doen wat anderen willen of kunnen wij onze koers zelf bepalen?

Wij kennen ons verleden en vaak is dat verleden niet verwerkt, anderen denken hun toekomst te kennen maar weten niet hoe er naar te handelen Hoe kunnen wij loslaten en verder gaan met een positieve ingesteldheid? Deze lezing zal jou meer inzichten geven over wat jij kan doen om meer jezelf te zijn.


genny-giraldo


Alles wat we zijn, is het resultaat van wat wij denken

Genny Giraldo

Herken je jezelf in een van deze vragen?

- je kunt geen nee zeggen..
- je piekert of twijfelt te veel
- je hebt moeite om beslissingen te nemen
- je slaagt er niet in te communiceren wat je werkelijk voelt
- je hebt wel grote dromen, maar je gelooft er niet in of je blijft ze maar uitstellen tot ‘later’…

We hebben geleerd ons aan te passen en in te passen. Omdat we zo ‘geprogrammeerd’ zijn. Vele van die programmaties helpen ons vooruit, andere saboteren ons leven. Ze belemmeren ons om echt onszelf te mogen zijn en onszelf vrij te voelen. Eenmaal wij ons bewust worden van onze gedachten, zullen wij in ‘vrijheid' kunnen leven.


holistisch genezen web


Holistisch genezen

Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken.

Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?


solare

Verandering dient van binnenuit te komen

Marina De Koning Solaré

We willen allemaal graag dat zaken veranderen in ons leven en rondom ons. Innerlijke vrede bewaren met al de chaos die er heerst, dat is geen sinecure! Wat kunnen we doen, welke zijn de 6 vijanden die in de mens schuilen en die aan de basis liggen van al die onrust! Kom eens luisteren...


transmissions-website

Workshop transmissie meditatie

Transmissions

Eerst wat uitleg over deze vorm van meditatie en de techniek, nadien het zelf uitproberen. Transmissie meditatie is een eenvoudige groepsmeditatie, een dynamische vorm van dienstbaarheid aan de wereld in samenwerking met de Meesters van Wijsheid en tegelijkertijd een krachtig middel voor persoonlijke geestelijke groei. De meditatie wordt al zittend gedaan, dus iedereen kan eraan deelnemen, jong en oud.


handlezen

Handlezen

Willem

Heb je altijd al willen weten wat je handen over je te vertellen hebben? Of die van je partner, kind? Deze lezing geldt als een introductie op het handlezen.


oude-patronen-loslaten-website

Loslaten van oude patronen 

Andreas Nilsson

Iedereen kan op zijn/haar niveau en in eigen tempo veranderingen inzetten ongeacht leeftijd of situatie en op elk moment! Tijdens het gesprek wordt er samengewerkt; jij, de spirituele wereld en ik. Energie wordt uitgewisseld. Een richtlijn is om te gaan denken vanuit het Hart en niet van uit het hoofd. Het kan helpen om een vraag te formuleren, maar dat is niet echt noodzakelijk. Het systeem geeft de informatie vrij als daar de bereidheid toe is.

Het zelfregulerend vermogen van het lichaam wordt aangesproken. Een vraag kan een uitgangspunt zijn, maar je kan ook kijken naar wat er nu is (Hoe voel ik mij?). Het kan zijn dat je lichaam(klachten) en/of je gevoelens (emoties) om aandacht vragen, anders dan wat je verstand vindt dat nodig is.

De andere werelden zijn altijd aanwezig, ergo hulp is er dus ook altijd, maar staan wij daar open voor? Er is nooit sprake van een schuldvraag of boetedoening. Het is een leerweg! Wat is het doel? Wijzer weggaan dan je gekomen bent. Met nieuwe inzichten om uw leven zelf te bepalen.

Voor de Verandering!

www.andreasnilsson-healing.com


wichelen

‘Staat uw bed wel op de juiste plaats...?’.

Alles over aardstralen

Patrick Vandendriessche

 • Wat zijn aardstralen en wateraders? 
 • Hoe kan men ze opzoeken?
 • Zijn ze schadelijk voor mens en dier?
 • Is er iets tegen te doen?
 • Waar moet men een boor- en steenput steken?
 • Sedert wij in ons nieuw huis wonen: slaapt onze kleine zo slecht en is ze zo angstig geworden. Wat kunnen we hieraan doen?
 • Waarom zoekt mijn kat in huis steeds dezelfde plek op?
 • Heb je slaapstoornissen?
 • Heb je bij het opstaan hoofpijn, rugpijn, schouder- en nekpijnen?
 • Ben je 's morgen meer vermoeid dan bij het slapen gaan?
 • Zweet je 's nachts?
 • Heb je 's nachts krampen?
 • Kamp je met een depressie? 
 • Ik eet en leef gezond, en toch is er altijd iets met mijn gezondheid...

Op al deze vragen, en nog vele andere problemen, wordt tijdens deze sessie een antwoord geboden. Bovendien toont Patrick je met overgave hoe je zelf de wichelroede kan hanteren. Je mag het zelfs uitproberen! Zien of het lukt?! Kom zeker af!


isabelle duchene web

Werken met je innerlijke kracht

Isabelle Duchene

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.


lijnen exopera1 [Omgezet]

◊ EEN GREEP UIT HET AANBOD STANDHOUDERS ◊

Fons Devoegt: kaartleggen, hollistische geneeswijzen

Leona Lefever: kaartleggen

Yves Polet: astrologie

Tine Dewaele: kaartleggen

Marleen Dullaert: kaartleggen

Marie-Christine Vervinck: kaartleggen

Anne Wauters

Andreas Nilsson

Lieveke Volcke

Sonia Desmadryl: kaartleggen, handlezen

Greet Marien: kaartleggen, kleurentherapeute

Marleen Claerhout: engelen, healing

Roos Duflou: kaartleggen & astrologie

Isabelle Duchene

Marina De Koning Solaré

Chris Goddé: kaartleggen

Bert Glorieux

Astro David

Inge, De Fakkel

BVBA Moona

Ingrid Terryn: kaartleggen

Nady Christiaens: kaartleggen

Transmissions

Willem: handlezen

Genny Giraldo, La Torta

Sonia Desmadryl

Naomi Apachi

Chrisje Bressinck

Rosa: kaartleggen & astrologie

Maria Vinarta: kaartleggen

Angelina Sica: zandlezen

Feel Good Energetix sieraden

Art of medium: medium, kaartleggen, tweelingzielen etc.

Para-Astro: boeken, cd's, juwelen, wierook etc.

Atelier Sigi: unieke sieraden

...

lijnen exopera1 [Omgezet]

En verder…

 • Verkrijg meer inzicht op je belangrijke levensvragen
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis

 

Spirituele expo:
Oostende 28/10/2018

Wat brengt je toekomst - Liefde, werk, geld? Kom het te weten!

 VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens Spirituele Expo Oostende

Voornaam*

Naam*

Email*

Telefoon*

Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden inzake de privacy verklaring

* Verplichte velden

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

I believe in a lot of astrology. I believe in aliens... I look up into the stars and I imagine: ?How self-important are we to think that we are the only life-form??

Katy Perry