Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Spirituele beurs

Putte
30/04/2017

 • Wat brengt je toekomst? Ontdek het op deze spirituele beurs!
 • De beste paragnosten, astrologen, numerologen, kaartleggers, ...
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis
Spirituele beurs Putte

 Tickets VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

HEEL WAT PRIJZEN TE RAPEN!

DE PRIJZENPOT OP DE SPIRITUELE EXPO IN PUTTE:

Hieronder een overzicht:

 • Mini-consult, Leona Lefever
 • Mini-consult, Marie-Christine Vervinck
 • Mini-consult, Bert Glorieux
 • Mini-consult astrologie (ter waarde van €20), Yves Polet
 • Mini-consult, Roos Duflou
 • Flesje Piramidewater uit de diepte van de Bosnische piramides, John Breukels
 • Engelen- tarot reading, Pascale Christiaens
 • 100 ml Morgen Spray, Lieveke Volcke 
   

1 piramidewater laatste

Flesje piramidewater te winnen

Hoe kan je in de prijzen vallen?

-Vul het deelnameformulier in, dat in het magazine Para-Astro (te koop bij je dagbladhandelaar) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom.
-Bent u reeds bij ons geregistreerd en ontvangt u de beursflyer via de post? Ook op dit formulier vind je een inschrijfformulier.
-Of vul het deelnameformulier onderaan deze pagina in & geef het af aan de inkom.GRATIS BIJ TE WONEN DEMONSTRATIES

ZAAL VENUS

10u45: Transmissiemeditatie, een vorm van dienstbaarheid en persoonlijke groei, in samenwerking met de Meesters van Wijsheid
11u15: Een andere kijk op ziekte en gezondheid, Geert Thyssen
12u00: Contact met engelen, John Breukels
12u45: Contact met overledenen, Andjela
13u15: Werken met je innerlijke kracht met persoonlijke boodschappen helderziende waarnemingen, Isabelle Duchêne
13u45: Leven in het nu, leven in vreugde & transformatie naar de 5de dimensie, Ilse Houben
14u15: Hoe ontstaan allergieën, wat voor oplossingen zijn er hier voor op het gebied van voeding? Kan een allergie worden teruggedraaid of kunnen moeten we de stofjes waar we op reageren voor de rest van ons leven blijven vermijden? Annemie Hoogesteger
15u00: Deeksha” Golden Age “éénheidsenergie” de snelweg naar een “Ontwaakt Bewustzijn Live harp Engelenhealing, Mady Van Keer
15u45: Demo Qi-gong & Yoga, Sophie Draulans
16u30: Hoe ervaar ik meer vrijheid in mijn toekomst? Liliane Caro VerellenLezing: Een andere kijk op ziekte en gezondheid – HIV, mijn positieve vriend

gezicht

Door Geert Thyssen

Ziekte hoeft geen probleem te zijn! Misschien is het eerder een signaal dat er wat aan de hand is. Misschien heb je de eerste subtielere signalen genegeerd en verder gedaan in de hecticiteit van de huidige maatschappij, waardoor er nu met behulp van een ‘ziekte’ aan de alarmbel wordt getrokken. Of is ziekte eerder een zinvol biologische speciaalprogramma zodat je lichaam naar een nieuwe vorm van evenwicht kan zoeken?

Tijdens de lezing maak je vooral kennis met verschillende ideeën rond ziekte en gezondheid. In die zin is het boeiend voor iedereen … .

Daarnaast vertel ik af en toe vanuit mijn eigen ervaring met HIV hoe ik hier mee heb leren omgaan en hoe ik het een positieve wending heb kunnen geven. Deze manier van kijken is toepasbaar bij elke ziekte.

HIV is geen ziekte! Mede door de angst die welig tiert in de maatschappij wordt het kleine virus dat een goed werkend immuunsysteem perfect weet te hanteren uitvergroot tot het grote aids-monster. 
15u30: Mady van Keer stelt voor: Leven in een Ontwaakt Bewustzijn

mady-van-keer-websiteLeven in een Ontwaakt Bewustzijn is een verschuiving in Bewustzijn waardoor jouw perceptie van het leven totaal zal veranderen. Om kort samen te vatten, je gaat het leven echt ervaren "zoals het is" zonder de tussenkomst van de "Mind".

Overmatig denken wordt gereduceerd en het hart bloeit open, waardoor er meer liefde stroomt in jouw relaties en jouw leven zich op alle vlakken zal verbeteren.

Het is een oneindig proces dat je na verloop van tijd in een staat van éénheid zal brengen met jezelf en alles wat er is. In een staat van éénheid verdwijnen jouw innerlijke conflicten waardoor je in een staat van innerlijke rust komt.

Dit op zijn beurt creëert weer rust in je buitenwereld, je relaties en leven is "relatie".

Na verloop van tijd stopt zelfs het denken.

Je ervaart éénheid, met jouw Goddelijke natuur, mensen, de natuur, je gaat liefde voelen en mededogen voor iedereen en je ontdekt dat alles met elkaar verbonden is. Je leeft in het moment, vanuit je hart in plaats van in je hoofd/gedachten.

 

Hierover geef ik een inleiding op de Spirituele Expo in Putte, ontwikkeld aan de Oneness University in India, bedoeld om onze spirituele groei te versnellen door middel van praktisch wijze levenslessen, meditaties en inwijding die helder Bewustzijn, vrede en vreugde opwekken.

Hartegroet in Licht en Liefde,

Mady Van Keer (Advanced Oneness Trainer)
14u15: Hoe ontstaan allergieën, wat voor oplossingen zijn er?

annemarie website


>> Kan een allergie worden teruggedraaid of moeten we de stofjes waar we op reageren voor de rest van ons leven blijven vermijden?

>> Anna Helena schrijft regelmatig gezondheidsartikels voor het magazine Para-Astro. Op de Spirituele Expo in Putte deelt Anna Helena haar ervaring met de bezoekers om zo een gezonder leven te leiden. Met enkele eenvoudige tips over hoe je je voeding kan aanpassen, kom je al een heel eind ver. 

Demo Qi-gong & Yoga om 15u45

qi gong


Qi gong (uitspraak: tsjie ghong) is een onderdeel van de Chinese leer, die men zich aanleert om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te behouden en te verbeteren. Qi-gongoefeningen zijn meestal opzichzelfstaande oefeningen waarbij men de lichaamsdelen volgens een voorgeschreven patroon beweegt, en deze bewegingen enige malen herhaalt, alvorens men naar een volgende beweging overstapt. Een qi-gongoefening kan ook statisch zijn, waarbij een staande of zittende houding langere tijd wordt aangehouden. Verder wordt de nadruk gelegd op ademhalingsoefeningen.

Het herhaaldelijk bewegen en correct ademhalen wordt geacht de stroming van qi (levensenergie) in het lichaam positief te beïnvloeden. Elk lichaamsdeel (met de nadruk op interne organen) wordt geacht een zekere mate van qi te hebben. De qi in alle lichaamsdelen is, als ze gezond zijn, in balans. Door het uitvoeren van de qi-gongoefeningen poogt men deze balans te onderhouden of te herstellen.

Door Sophie Draulans


12u15 – Contact met Engelen

Het woord “Engel” betekent: “Boodschapper”. Engelen zijn energieën van onvoorwaardelijke liefde.  Zij zijn uitsluitend bezig om op onze mogelijkheden te focussen en niet om onze fouten te zien. Engelen oordelen niet. Engelen geloven in jou, of jij nu wel of niet in hun bestaan gelooft. Alle deelnemers bij workshops van John Breukels hebben er daadwerkelijk ook ontmoetingen of ervaringen mee gehad.

Diegenen die regelmatig met engelen werken, geven aan dat er grote positieve veranderingen in hun leven hebben plaatsgevonden. Men voelt zich blijer, meer zelfvertrouwen, vredig en minder bang voor de toekomst.

Nu hebben mensen op Aarde een vrije wil, om zelf beslissingen te kunnen nemen, en daar hebben de Engelen alle respect voor. Zij mogen nooit ingrijpen in onze vrije wil.  Natuurlijk weten Engelen wat wij nodig hebben, maar ze werken uitsluitend volgens de Universele wetten. De allerbelangrijkste regel is: ‘Vraag ze om hulp, inspiratie of inzichten’.

In deze lezing zal 80-90% van de aanwezigen ontdekken dat 'iedereen' met Engelen contact maken, door het zelf te ervaren!


John ‘jagadiël’ breukels_Engelen


En verder…

 • Verkrijg meer inzicht op je belangrijke levensvragen
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis

 

Spirituele expo:
Putte 30/04/2017

Wat brengt je toekomst - Liefde, werk, geld? Kom het te weten!

 VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens Spirituele Expo Putte

Voornaam*

Naam*

Email*

Telefoon*

* Verplichte velden

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

De aarde schuilt in een korrel zand, het heelal in een bloemblad puur, de oneindigheid in de palm van uw hand en de eeuwigheid in een uur.

William Blake