Welkom
 • Dé referentie voor lifestyle & spiritualiteit in B & NL
 • Al jouw spirituele snuisterijen vind je bij Para-Astro
 • Al 30 jaar een vaste waarde inzake spirituele diensten
 • Bezoek ons op de Spirituele Expo's
 • Nood aan advies? Bel, mail of chat via de astrolijn

Spirituele beurs

Roeselare
11/11/2018

 • Wat brengt je toekomst? Ontdek het op deze spirituele beurs!
 • De beste paragnosten, astrologen, numerologen, kaartleggers, ...
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis
Spirituele beurs Roeselare

 Tickets VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

HEEL WAT PRIJZEN TE RAPEN!

DE PRIJZENPOT OP DE SPIRITUELE EXPO IN ROESELARE

Hieronder een overzicht:

 • Mini-consult, Fons De Voegt
 • Mini-consult, Leona Lefevere
 • Mini-consult, Chris Goddé
 • Mini-consult, Roos Duflou
 • Mini-consult, Angelina Sica
 • Mini-consult, Anne Wauters
 • Spiritueel cadeautje, 't Rustpuntje
 • Engelen-tarot reading, Pascale Christiaens
 • Mini-consult, Maria Vinarta
 • Mini-consult, Yves Polet
 • Mini-behandeling Access Bars, Debby Kessels
 • Mini-healing met de Aartsengelen, Marleen Claerhout
 • Mini-consult, Bert Glorieux
 • Mini-consult, Rosa
 • Mok met koekjes met inspirerende teksten, Genny Giraldo
 • Flesje piramidewater, Light Miracles

HOE KAN JE IN DE PRIJZEN VALLEN?

-Vul het deelnameformulier in, dat in het magazine Para-Astro (te koop bij je dagbladhandelaar) gepubliceerd staat en geef deze af aan de inkom.
-Bent u reeds bij ons geregistreerd en ontvangt u de beursflyer via de post? Ook op dit formulier vind je een inschrijfformulier.
-Of vul het deelnameformulier onderaan deze pagina in & geef het af aan de inkom.DOORLOPEND GRATIS BIJ TE WONEN VOORDRACHTEN & DEMO'S


venus

ZAAL VENUS

10.30u: Het geheim van het kaartleggen ontsluierd, Ingrid Terryn
11.45u: Hoe Kristalleggingen en aromatherapie magie in je in leven kunnen bewerkstellingen, Lieveke Volcke
12.30u: Holistisch genezen, Fons De Voegt
13.15u: Werken met engelen, John Breukels
14.00u: De Magie van kleuren, Greet
14.45u: Werken met je innerlijke kracht, Isabelle Duchene
15.30u: Alles wat we zijn is het resultaat van wat wij denken, Genny Giraldo
16.15u: Handlezen, Willem


jupiter

ZAAL JUPITER

11.00 u: Z.I.E.K.T.E.= Zeer Intelligente Energetische Krachtige Transformerende Ervaring!, John Breukels
11.45 u: Verandering dient van binnenuit te komen, Marina De Koning Solaré
12.30 u: 'Staat uw bed wel op de juiste plaats...?'. Alles over aardstralen, Patrick Vandendriessche
13.15u: Helderziendheid, Mr. Netten
14.00 u: Transitie naar het Synergetisch Tijdperk, Janosh
SPECIAL GUEST - 15.00u – 15.45u: Gratis Demo bij afgifte van een foto of voorwerp (incl. overledenen), Naomi Apachi, Bekend van haar kwaliteit én ervaring! www.naomiapachi.com
15.45u: Jouw ware ik vinden, Jimmy Coryn
16.30u: Getuigenis van spirituele operatie door medium John of God, Tim Broekmans


lenormand kaartleggen website

Het geheim van het kaartleggen ontsluierd

Ingrid Terryn

Maak op een ontspannen wijze kennis met de leer van het kaartleggen. Oude rot in het vak, auteur én docente, Ingrid Terryn, legt je met veel plezier uit hoe ook het werken met kaarten voor jou van nut kan zijn. 


lieveke-volcke-kristal-website

Hoe Kristalleggingen en aromatherapie magie in je leven kunnen bewerkstellingen

Lieveke Volcke

Engelen bestaan echt. Ze zijn er zelfs voor je als je Ze aanroept. Via channeling en het gebruik van orakelkaarten kunnen Ze je raad geven op liefdesvlak, gezondheid, beroep... Ze zijn heel duidelijk waar te nemen via aurascanning. Je beschermengel is je beste vriend en bondgenoot... Via meditatie kan je Hem/Haar leren kennen. Nimmer voel je je nog alleen!


holistisch genezen web

Holistisch genezen

Fons De Voegt

Als je naar de huidige maatschappij kijkt, lijkt het wel of drie kwart van de bevolking ziek is. De kosten van de sociale zekerheid swingen de pan uit. Nog nooit werd er zoveel geld aan zieke- en/of invalide mensen uitbetaald. Tegelijk werd er nog nooit zoveel geld aan verzorging, ziekenhuizen, artsenopleiding, enz… uitgegeven. Het lijkt wel alsof, hoe meer in de medische sector geïnvesteerd wordt, hoe meer de mensen ziek worden. Bovendien duiken er de laatste 10, 20 jaar ziekten op die daarvoor niet bestonden of niet bekend waren. Denk maar aan CVS, fybromyalgie, enz… Misschien moeten we op een andere manier naar onze gezondheid gaan kijken.

Om met een “goed gevoel” in het leven te staan, is één, zo niet de belangrijkste voorwaarde: gezond zijn. Dan stelt zich de vraag: hoe doen we dat?

john-breukels-cirkel


Werken met Engelen

John Breukels

Het woord “Engel” betekent: “Boodschapper”. Engelen zijn energieën van onvoorwaardelijke liefde. Zij zijn uitsluitend bezig om op onze mogelijkheden te focussen en niet om onze fouten te zien. Engelen oordelen niet. Engelen geloven in jou, of jij nu wel of niet in hun bestaan gelooft. Alle deelnemers bij workshops van John Breukels hebben er daadwerkelijk ook ontmoetingen of ervaringen mee gehad.

Diegenen die regelmatig met engelen werken, geven aan dat er grote positieve veranderingen in hun leven hebben plaatsgevonden. Men voelt zich blijer, meer zelfvertrouwen, vredig en minder bang voor de toekomst.

Nu hebben mensen op Aarde een vrije wil, om zelf beslissingen te kunnen nemen, en daar hebben de Engelen alle respect voor. Zij mogen nooit ingrijpen in onze vrije wil.  Natuurlijk weten Engelen wat wij nodig hebben, maar ze werken uitsluitend volgens de Universele wetten. De allerbelangrijkste regel is: ‘Vraag ze om hulp, inspiratie of inzichten’.

In deze lezing zal 80-90% van de aanwezigen ontdekken dat 'iedereen' met Engelen contact maken, door het zelf te ervaren!


marien greet kleuren

De magie van kleuren

Greet Marien

Kleuren hebben elk een eigen trilling wat energie geeft, als medium kun je de trilling ervaren en zo informatie krijgen van personen, ook overledenen. Als mensen hebben wij kleur nodig en met deze lezing wil ik met jullie op een plezierige manier langs alle kleuren glijden en laten weten welke kleur jullie nodig hebben op dit moment en waarom. Ook gaan we de betekenis van elke kleur ontdekken en waarvoor we ze allemaal kunnen gebruiken. Ik hoop dat jullie, net als ik gefascineerd zullen zijn van deze materie.


isabelle duchene web


Werken met je innerlijke kracht

Isabelle Duchene

Tijdens deze demonstratie legt Isabelle uit hoe mediumschap precies werkt. Van daaruit geeft zij je ook een persoonlijke boodschap mee van hetgeen zij bij jou waarneemt. Contact met dierbaren is mogelijk, indien zij zich aandienen.


genny-giraldo


Alles wat we zijn, is het resultaat van wat wij denken

Genny Giraldo

Herken je jezelf in een van deze vragen?

- je kunt geen nee zeggen..
- je piekert of twijfelt te veel
- je hebt moeite om beslissingen te nemen
- je slaagt er niet in te communiceren wat je werkelijk voelt
- je hebt wel grote dromen, maar je gelooft er niet in of je blijft ze maar uitstellen tot ‘later’…

We hebben geleerd ons aan te passen en in te passen. Omdat we zo ‘geprogrammeerd’ zijn. Vele van die programmaties helpen ons vooruit, andere saboteren ons leven. Ze belemmeren ons om echt onszelf te mogen zijn en onszelf vrij te voelen. Eenmaal wij ons bewust worden van onze gedachten, zullen wij in ‘vrijheid' kunnen leven.


handlezen

Handlezen

Willem

Heb je altijd al willen weten wat je handen over je te vertellen hebben? Of die van je partner, kind? Deze lezing geldt als een introductie op het handlezen.


john-breukels-ziekte

Z.I.E.K.T.E. = Zeer Intelligente Energetisch Krachtige Transformerende Ervaring!

John Breukels

Of je nu last hebt van een verkoudheid, een ontsteking of een vermoeidheid, maar ook langdurige chronische aandoeningen, kwalen en ongemakken. Alles heeft een onderliggende oorzaak op een emotioneel, mentaal, en/of spiritueel karmisch vlak.

De meeste lichamelijke klachten (ziekten, pijnen, ontstekingen, etc.) zijn dikwijls uitlopers van niet gevoelde, emotionele pijn. Wat we niet durven te voelen, heeft de neiging zich zodanig te kristalliseren of te verharden dat we er niet meer ‘omheen’ kunnen kijken. Wat we dan ‘ziekte’ noemen is in de meeste gevallen slechts verharde energie die te lange tijd geen aandacht heeft gekregen. Ziekte is gewoonlijk de staat waarin ons lichaam verkeert als de liefdevolle zorg voor onszelf te lang wordt tegengehouden. Het lichaam moet dan ingrijpen om onze aandacht te vestigen op datgene wat emotioneel of psychisch aan de orde is.

Ons lichaam kan aan de noodrem trekken en een klachtenpatroon creëren om ons als het ware te motiveren bij onszelf stil te staan. Als we de spanning steeds verder opvoeren, dan knijpen we als het ware steeds meer de energiekanalen af, waardoor er minder levenskracht de cellen kan bereiken. Een ontsteking bijvoorbeeld is een fysiek geworden innerlijk conflict dat zich aan ons kenbaar wil maken door op een pijnlijke wijze van binnen naar buiten te drukken. Zo heeft in feite elk klachtenpatroon een emotionele of psychische boodschap of inzicht die onze relatie met onszelf, ons ware zelf, wil herstellen.

 
Ons lichaam bestaat grotendeels uit water, dus als we ons ziek voelen, of ziek zijn, dan is dat het eerste te merken aan de frequenties van onze waterhuishouding. Dit water in ons lichaam kunnen we meten in Boviswaarden. Vroeger bestond de Boviswaarde van de mens gemiddeld uit 6.500 – 8.000. Hoe lager de trilling van het water in ons lichaam, hoe ongezonder en zieker we worden. Onze leefgewoonten met voedsel (liever gezegd 'vulsel'), genetische manipulatie, E-nummers, WiFi-straling en dergelijke zou onze Boviswaarden nog eens extra negatief beïnvloeden. Echter, bewuste mensen wisten hun eigen Boviswaarde te verhogen. De kristallen en het water uit de vallei van de piramides in Bosnië helpen ons daarbij.

solare

Verandering dient van binnenuit te komen

Marina De Koning Solaré

We willen allemaal graag dat zaken veranderen in ons leven en rondom ons. Innerlijke vrede bewaren met al de chaos die er heerst, dat is geen sinecure! Wat kunnen we doen, welke zijn de 6 vijanden die in de mens schuilen en die aan de basis liggen van al die onrust! Kom eens luisteren...


wichelen

‘Staat uw bed wel op de juiste plaats...?’.

Alles over aardstralen

Patrick Vandendriessche

 • Wat zijn aardstralen en wateraders? 
 • Hoe kan men ze opzoeken?
 • Zijn ze schadelijk voor mens en dier?
 • Is er iets tegen te doen?
 • Waar moet men een boor- en steenput steken?
 • Sedert wij in ons nieuw huis wonen: slaapt onze kleine zo slecht en is ze zo angstig geworden. 
  Wat kunnen we hieraan doen?
 • Waarom zoekt mijn kat in huis steeds dezelfde plek op?
 • Heb je slaapstoornissen?
 • Heb je bij het opstaan hoofpijn, rugpijn, schouder- en nekpijnen?
 • Ben je 's morgen meer vermoeid dan bij het slapen gaan?
 • Zweet je 's nachts?
 • Heb je 's nachts krampen?
 • Kamp je met een depressie? 
 • Ik eet en leef gezond, en toch is er altijd iets met mijn gezondheid...

Op al deze vragen, en nog vele andere problemen, wordt tijdens deze sessie een antwoord geboden. Bovendien toont Patrickje met overgave hoe je zelf de wichelroede kan hanteren. Je mag het zelfs uitproberen! Zien of het lukt?! Kom zeker af!


naomi apachi rond

Contacten met genezijde

Naomi Apachi

Naomi Apachi, bekend van 'Het Zesde Zintuig', 'Mannen aan de rand van een zenuwinzinking', 'Koppen', 'Jambers', 'The Power of the Spirit' en auteur van 3 bestsellers 'Boodschappen van gene zijde' (2009), 'De glimlach van de ziel' (2010) en 'De kracht van intuïtie' (2011). Zij brengt op deze Spirituele Expo een demonstratie 'Boodschappen van gene zijde'. U kan natuurlijk ook bij haar terecht voor een persoonlijke consultatie.


tim-broekmans-cirkel

Getuigenis van spirituele operatie door medium John of God

Tim Broekmans

Gedurende het grootste deel van mijn leven had ik te kampen met verslavingen. Tijdens een zeer diepe crisis van 10 maanden ben ik op aanraden van mijn moeder naar Brazilië gereisd om er John te ontmoeten. Deze 2 weken durende reis was genoeg om mijn verslavingsprikkel volledig weg te nemen. Het betekende het begin van een veranderingsproces van mijn hele Zijn. Sinds die reis leef ik vanuit een diepe verbondenheid met mezelf en het alles… Ontdek hoe deze ervaring ook jouw leven ten goede kan veranderen.

ware aard vinden

Jouw ware ik vinden

Jimmy Coryn

Wij zijn allemaal uniek en hebben allemaal onze eigen dromen, wensen en verwachtingen. Is mijn ware Ik vinden echt een vereiste om gelukkig en/of succesvol te zijn? Zijn we hier op deze wereld gezet om te doen wat anderen willen of kunnen wij onze koers zelf bepalen?

Wij kennen ons verleden en vaak is dat verleden niet verwerkt, anderen denken hun toekomst te kennen maar weten niet hoe er naar te handelen Hoe kunnen wij loslaten en verder gaan met een positieve ingesteldheid? Deze lezing zal jou meer inzichten geven over wat jij kan doen om meer jezelf te zijn.


lijnen exopera1 [Omgezet]

◊ EEN GREEP UIT HET AANBOD STANDHOUDERS ◊

Fons Devoegt: kaartleggen, hollistische geneeswijzen

Leona Lefever: kaartleggen

Yves Polet: astrologie

Tine Dewaele: kaartleggen

Marleen Dullaert: kaartleggen

Mariska van der Vorst

Marie-Christine Vervinck: kaartleggen

Debby Kessels: Access Bars

Anne Wauters

Sonia Desmadryl: kaartleggen, handlezen

Greet Marien: kaartleggen, kleurentherapeute

Marleen Claerhout: engelen, healing

Roos Duflou: kaartleggen & astrologie

Isabelle Duchene

Mr. Netten: helderziendheid

Marina De Koning Solaré

Rosa: kaartleggen & astrologie

Ann Verpoort

Chris Goddé: kaartleggen

Bert Glorieux

Desiris

Ingrid Terryn: kaartleggen

Nady Christiaens: kaartleggen

Spiribie

Willem: handlezen

Genny Giraldo, La Torta

Pamela Luca

Elilies

Lieveke Volcke

Maria Vinarta: kaartleggen

Dominique Delaunoy & Inge

Angelina Sica: zandlezen

Feel Good Energetix sieraden

Daewood: esoterische sieraden

't Rustpuntje

Art of medium: medium, kaartleggen, tweelingzielen etc.

Naomi Apachi: contact met overledenen

Second Life sieraden

Namasté Geert

Frank Van Eekelen: boeken

Light Miracles

Para-Astro: boeken, cd's, juwelen, wierook etc.

Atelier Sigi: unieke sieraden

BVBA Yuvaco

...

lijnen exopera1 [Omgezet]

En verder…

 • Verkrijg meer inzicht op je belangrijke levensvragen
 • Elk uur gratis demonstraties & workshops
 • Verkoopsstanden: spirituele producten & gadgets, boeken, edelstenen, juwelen, wierook, ...
 • Kleine attentie aan de inkom voor de eerste 100 bezoekers
 • Heel wat prijzen te rapen!
 • Kinderen t/m 12 jaar gratis

 

Spirituele expo:
Roeselare 11/11/2018

Wat brengt je toekomst - Liefde, werk, geld? Kom het te weten!

 VVK: €7,50  |  ADD: €9,50
Bestel jouw tickets goedkoper »

Vul dit formulier in en val in de prijzen tijdens Spirituele Expo Roeselare

Voornaam*

Naam*

Email*

Telefoon*

Ja, ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden inzake de privacy verklaring

* Verplichte velden

Volg ons op:

Maandblad voor spiritualiteit & lifestyle

Dé referentie voor astrologie en well-being in de Benelux

Para-Astro magazine wordt mede mogelijk gemaakt door:

 • E. Vanooteghem
 • Marie Heslenfeld
 • Ingrid Terryn
 • Isabelle Lambrecht
 • Yves Polet
 • Mireille Devos
 • Mena
 • Annemie

Without astrology man treads, as it were, in the dim twilight of ignorance.

Luke Dennis Broughton